- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
aylincim zayıf halin nezaman çekilmişti
bu arada kızlar düğündü moral bozukluguydu derken 5 günlük aradan sonra dün akşam tekrar yürüyüşe başladım dünkü yürüyüşüm
4 - 5 mil hız arası 60 dk yürüdüm :lepi:
yaa inanmıyorum asla 89 görünmüyorsun orada emin misin tatlım hani şu aynaya bakım kendinin çektiği fotoyu diyorum
ay iyimis o.... bizimde evde var kosu bandi,... annem kosma diyo yürü diyo.
ben yüksekligi 10% yapiyorum, tepeye cikmis gibi oluyor, sendede öyle birsey varmi?
ben 30 dk yaürüyom anca.
evet canım altında ayarlama yeri var 3 kademeli en sona getirince bayır yukarı çıkıyormuş gibi oluyor
aylincim canımın içi kilonun sebebi ne mesala 14 yaşındayken çok kiloluymuşsun yani şunu sormak istiyorum genetik faktörde var mı yada ne biliyim hareketsizlikmi yada tamamen yemene mi baglı mesala benim bogazımdan daha çok hareketsizlik
teşekkürler canımcım iyiym Allaha şükürler olsun sen nasılsın?yağmur nasılsınn tatlımm
canım sağoll görenler inanmıyor benim oğlum olduğuna yaşım 38 ama göstermiyormuşum kiloda var ama boyum 170 ve orantılı kilom birazcık basenler fazla göbek yok belim ince çok kötü durmuyor zaten kilomu duyanlar o kadar varmısın diyorlar sırnaşık şeysırnaşık şeyAdaercim sadece biz ve nişanlın değil sen de o son resme hastasın kabul et ve o kızı kıskanıyosun dimi? :))
ama az kaldı canım yine aynı formuna gireceksin ben inanıyorum o son resimdeki kıza gelinlik giydiriyorum kafamda süperrr oluyor!hadi bu hafta bi kımıldanma olsun kilo da tartı aldın mı bu arada?
listeyi güncelleyen arkadaşlar aylin ve yağmurgözlü kocumannn öpücükler size...
yağmurgözlü bence de süper yaaa o yaşta boyun kadar oğlun var ne güzel bizim oğluş askere gitcek yaşta olunca bende moruklamış olcam ne yazık! sen ablası gibisindir şimdi oğlunun..ne mutlu sana!
bende bendekötükedihüsokötükedihüsoya kızlarrrr ben yukarıda reklamdaki (formulx3)yeşil elmaya benzeyen popya gıcık oluyorum yaaaaa,sürekli gözümün önünde! kıskanan smileyyy kaydirigubbakcemile3
sen bilirsin şekerim tamamen bırakma burayı derim ben sadece bildirimde bulunma belki iyi gelir bir dene cnm:teselli:ben regl oldum ve yine malesef artıdayım..umarım regldendir ama bu aralar biraz ipin ucu kaçtı kızlar ben aylardır bu topikteyim ve çoğu zaman burası psikolojik baskı yapıyor bana o kadar ve kilo almıyorum ama aylardır kilo da veremiyorum sanırım beynim hazır değil yeniden düzenli diet ve spor yapmaya,kilo vermeye ben biraz sizden izin istiyorum bi kaç kilo verip öyle dönsem aranıza..
yani sıkıldım her hafta 2 ileri bi geri yapmaktan valla utanıyorum artık ama ev içinden çıkamıyorum oğluş olunca ve yardımcı olacak kimsede olmayınca spor falan hikaye oluyor,spor olmayıncad abana göre gram gitmiyor..
nolcek böyle bimiyorum bi kaç hafta kaçsam olar mı?gerçi burayı ve sizleri okumadan yapamam ama yada kilo bildirimi yapmıyım diet modundan çıkıyım istiyorum o psikolji yordu sanırım beni..
ne güzel canımcım senin adına çok sevindim devam canım bak ne güzel moral olmuştur sanaŞenizbiraz önce kahve mi almak için mutfaga gittim.bizim işyerindeki yardımcuı bi teyzemiz var oda bulaşık yıkıyordu nasıl kilo verdiniz lütfen söylermisiniz dedi bende aldım falan bende belli oluyor mu dedim tabiki belli oluyor dedi ayy anlatamam ne sevindim ne sevindimm sositososito sırnaşık şey
günaydın şekerrrrrrropuyorumnanaktanherkese günaydınnn hepimiz için inşallah güzel bir gün olur opuyorumnanaktan
bu arada kızlar düğündü moral bozukluguydu derken 5 günlük aradan sonra dün akşam tekrar yürüyüşe başladım dünkü yürüyüşüm
4 - 5 mil hız arası 60 dk yürüdüm :lepi:
bogaz abla.... kendimi tutamiyorum, asla DUR diyemiyorum, önüme ne koysan yerim patlayasina kadar, o $ekil hep yedim yedim...
hareketsizlikte var tabi...
genetik degil
ne güzel canımcım senin adına çok sevindim devam canım bak ne güzel moral olmuştur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?