80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar düğündü moral bozukluguydu derken 5 günlük aradan sonra dün akşam tekrar yürüyüşe başladım dünkü yürüyüşüm

4 - 5 mil hız arası 60 dk yürüdüm :lepi:

yaa inanmıyorum asla 89 görünmüyorsun orada emin misin tatlım hani şu aynaya bakım kendinin çektiği fotoyu diyorum

bu arada kızlar düğündü moral bozukluguydu derken 5 günlük aradan sonra dün akşam tekrar yürüyüşe başladım dünkü yürüyüşüm

ay iyimis o.... bizimde evde var kosu bandi,... annem kosma diyo yürü diyo.
ben yüksekligi 10% yapiyorum, tepeye cikmis gibi oluyor, sendede öyle birsey varmi?
ben 30 dk yaürüyom anca.

yaa inanmıyorum asla 89 görünmüyorsun orada emin misin tatlım hani şu aynaya bakım kendinin çektiği fotoyu diyorum

evet 89um... herkes öyle diyor, kilomu göstermiyormusum..
bilmiyorum valla zemuszemus yada resimde öyle...
ölcülerimi versem anlarsiniz
bel yok ama migde ve kalca cok

ay iyimis o.... bizimde evde var kosu bandi,... annem kosma diyo yürü diyo.
ben yüksekligi 10% yapiyorum, tepeye cikmis gibi oluyor, sendede öyle birsey varmi?
ben 30 dk yaürüyom anca.

evet canım altında ayarlama yeri var 3 kademeli en sona getirince bayır yukarı çıkıyormuş gibi oluyor

aylincim canımın içi kilonun sebebi ne mesala 14 yaşındayken çok kiloluymuşsun yani şunu sormak istiyorum genetik faktörde var mı yada ne biliyim hareketsizlikmi yada tamamen yemene mi baglı mesala benim bogazımdan daha çok hareketsizlik

evet canım altında ayarlama yeri var 3 kademeli en sona getirince bayır yukarı çıkıyormuş gibi oluyor

evet öyle yapiyorum bende
üsengeclik istee....... her ikinci gün kulube giderim, gitmedigim diger günlerde yarim saat yürüsem o bile yeter yani, mesela bugün, bide tartilmadan bir gün önce..

bogaz abla.... kendimi tutamiyorum, asla DUR diyemiyorum, önüme ne koysan yerim patlayasina kadar, o $ekil :sinifsinif: hep yedim yedim...
hareketsizlikte var tabi...
genetik degil

yağmur nasılsınn tatlımm
teşekkürler canımcım iyiym Allaha şükürler olsun sen nasılsın?
canım sağoll görenler inanmıyor benim oğlum olduğuna yaşım 38 ama göstermiyormuşum kiloda var ama boyum 170 ve orantılı kilom birazcık basenler fazla göbek yok belim ince çok kötü durmuyor zaten kilomu duyanlar o kadar varmısın diyorlar sırnaşık şeysırnaşık şey
ya kızlarrrr ben yukarıda reklamdaki (formulx3)yeşil elmaya benzeyen popya gıcık oluyorum yaaaaa,sürekli gözümün önünde! kıskanan smileyyy kaydirigubbakcemile3
bende bendekötükedihüsokötükedihüso
sen bilirsin şekerim tamamen bırakma burayı derim ben sadece bildirimde bulunma belki iyi gelir bir dene cnm:teselli:
ne güzel canımcım senin adına çok sevindim devam canım bak ne güzel moral olmuştur sanaŞeniz
herkese günaydınnn hepimiz için inşallah güzel bir gün olur opuyorumnanaktan
günaydın şekerrrrrrropuyorumnanaktan

bende yürüdüm akşam 4,5 hız 45 dk:lepi:hihoyyyt

citos2903, hasekisultan, narin_nazenin, yagmurgozlu günaydın arkadaşlar

aylin canım 89 kilo olduğun resime de ben bayıldım yani hiç o kiloda gibi durmuyorsun ama boy da önemli 170 ya da daha üzerinde isen tabi bu kiloyu daha rahat kaldırırsın

hanımlar nasılsınız...hımmm bu arada pazar gününden beri regl olduğumu söylemişmiydim yarın ne çıkacağım acaba dijital tartı almadım hala.offf yaaaa,kaç kiloyum bilmiyorum daha

Son düzenleme:
bogaz abla.... kendimi tutamiyorum, asla DUR diyemiyorum, önüme ne koysan yerim patlayasina kadar, o $ekil hep yedim yedim...
hareketsizlikte var tabi...
genetik degil

aylincim yediklerine baktım biraz başlangıç için az gibi geldi bana.canım bizim bi gelin var.onunda en büyük sorunu iştah.pilavı bile yerken ekmekle yiyebiliyor.1kilo dondurmayı tek başına tüketir.çok iştahı var özellikle tatlıya karşı o tatlı yerken ben onu izlerken bile midem kıyılır nasıl bukadar tatlı yiyebiliyor diye.ve o bi dönem akapunktura gitti iştah kontrolü için o dönem 96 dan 85 düştü hemde çok kısa bi sürede tabi yanında diyette.bence tatlım iştah kontrolünü saglamak için böyle bi yardım alabilirsin

kızlar bu ara yediklerimizi yazmayı ihmal ediyoruz hemen yazayım sonra unutuyorum
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
kahvaltı 1 bardak süt+1 grissini
ara
mandalina
öğle
4 kaşık ıspanak yemeği+yoğurt+1 dilim ekmek
ara
elma
akşama belli değil

handeryacım eger faydası olacak dersen tatlım tamamen kopmak yerine bi zaman bildirimde bulunmazsın. inşallah herşey gönlünce olur canım opuyorumnanaktan

yagmurgözlü ben hiç yazmıyorum yediklerimi bugünden sonra bende düzenli olarak yazayım inşallah

bu sabah yediklerim

kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği , peynir , şekersiz yeşilçay

kahve içtim ondan sonrada

merhabalar:) kendimi terapiye girmiş insanlar gibi hissettim:) ben de 86 87 gibiyim ben de aranıza katılmak istiyorum fazla kilolarımdan kurtulup çocuk yapmak istiyorum
sabahları 2 dilim kepek ekmeği az peynir yiyorum öğlen salata akşam spor yapıyorum
çalışma saatlerim biraz gıcık eve gitmem 9 falan oluyor o yüzden akşam yesem dert yemesem dert süt içiyorum birde koşubandı aldık 4 tur 2 si koşarak 2 si yürüyerek yarım saat olmuyor ama öle:) banddan ininceede ayrobik te öğrendiğim bikaç hareket var bacaklarla ilgili onu yapıyorum.
ben de basen göbek maşallah yani üstten bakınca sen okadar kilo değilsin diyorlar ayağı kalkınca anlıyorlar sanırım önce irademi kuvvetlendirmem lazım inşallah burda sizleri okuyunca motive olurum şimdilik bu kadar hepimize kolay gelsin

aaa kızlar bişiy farkettim şimdi ben nergis ti imzamdaki çiçek ismi bende bu ne alaka diyordum.ve tek kalpti şimdi 2 kalp var ve menekşe olmuşum bu herhalde paylaşımdaki mesaj sayısına göre verilen bi puanlama gibi bişey anladıgım kadarıyla yada başka bişeymi ?bilen var mı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…