80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta:77
bu hafta :76.200
giden :800

tam bi yüz kızarıklığı spor yapmıyorum ki haftada 1-2 gün yürüyüş oda tempolu değil üff ya canım spor yapmak istemiyo ara verdikten sonra işkence gibi gelmeye başladı

ya bide millet sinir ediyo beni aaa nasıl zayıflamışsın sen çökmüşsün sanki daha verme yeter sağlığına zarar rengin sarı bilmem neeee bunları duydukca zayıflama istediğim azalıyo salakca ama öle işte

teşkkr ederim canım
a.s.:hooray:alkisalkisalkis selmacım bravo bu defa geriye dönüş yok başarıcaz

teşkkr ederim canım
a.s.:hooray:alkisalkisalkis selmacım bravo bu defa geriye dönüş yok başarıcaz

inşallah canım başarmak ıstıyorum sen bakma başkalarının lafına kg verırken evet cökmeler oluyor ama sonradan düzelıyor cok güzel oluyor onlar desınler takma kafana kaydirigubbakcemile5

merhaba herkese nasılsınız arkadaşlar ya ben buara cok giremiyorum ehliyet sınavına girecem haftataya ona calışıyorum oyüzden buraya cok giremiyorum gelelim kiloma
gecen hafta 84 300
bu hafta 83 300

çokbilmişciğim unutmaki kilo alırsın şişmişsin derler.kilo verirsin çökmüşsün derler bu milletede yaranılmıyor cnm...bence kıskanıyrlar aynen devam pes etmek yok...

selmacım iyiyim sen nasılsın tatlım herkese merhaba bu arada hepinizin cuması mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan

kilo veren arkadaşlarım hepinizi kocaman kocam öpüyorum çokkk ama çokkk tebrik ediyorum.

sunshine evet barıştık yerimseniben

kızlar bugün diyetisyenimle randevum vardı 1.bukadar uzun ara verdiğim için ona kızdı 23 gün önce gitmiştim enson kontrolüme ikincisi ben 1 hafta elma sirke bal suyu içmiştim geçen hafta içimiştim bu karısımı yatmadan önce ve artı 800 olmuştum onada çok kızdı dediklerim dışına çıkarsan öyle olur ohh canıma değsin dedi doktorumda benim gibi az çatlak bişey dee kaydirigubbakcemile3 herneyse bu ilk ay 5 kilo verebilen ben bu 20 günde sadece 1 kilo vermişim az buldu tabiki ama hatalarımı anladım.yok kızlar hem kaçamak yap hem canın istediğinde istediğin otu falan iç olmuyor.

elma sirkesi bal sende olumsuz mu sonuçlandı bende iştah kesmişti nese nasrin en azından yolun başında hatanı anladın verirsn cabucak kilolarını bundan sonra

birde benim gibi nescafe içmeyi sevenlere de uyarımı yapayım.doktoruma dedimki ben gün içinde 2 fincan nescafe içiyorum şekersiz ama süt tozu koyuyorum dedim.nescafe kesinlikle yasak dedi.şekersizde olsa süttozuyla çok kaloriliymiş sırf ben kahveyi seviyorum diye günde 1 fincan türk kahvesi verdi.bende nescafeden ne olacak nede olsa şekersiz diye günde 2 fincan içiyordum ama bugünden sonra içmem artık inşallah :sinifsinif:

evet çokbiilmiş cim neyseki anladım ben zaten doktora gitmeden geçen haftaki cuma tartımında artı olunca birde kabızlık yaptıgında anlamıştım ve dogrulandı doktor tarafından da .her yöntem her bünyeye uymuyor işte.

evet gelelim asıl konumuza öncelikle kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.veremeyenler içinde ümitlerinin kırılmamasını diliyorum inşallah onlarında haftaya yüzleri güler bana gelince

başlangıç 85,900

geçen hafta 81,500

bu hafta 80,200

giden 1,300 gr. :lepi:

yılbaşı hedefi : 78 inşallah.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebriklerrr canımmm demekki doktorunun dediklerine uymuş olsan dahada fazla gidecekmiş bu gidişle haftanın yüzkarası benim kesin:mymeka::mymeka:

evet yagmurgözlü birdaha asla onun sözünden dışarı çıkmayacagım.o zaten bana demişti.herhangi bişiy kullanmak yok diye.ve ben pazartesiden beri vitamin alıyordum son 2 gündürde tatlı krizi var meger b12 iştah açarmış onuda kestim ben bu ay çok yartamazlık yaptım yaa.oysaki ilk ay kaçamak yapmama ve hiç spor yapmadıgım halde 5 kilo vermiştim :sinifsinif: aklım başıma geldi ama

canımm üzülme bak hatalarını öğrendiğine göre sorun kalmadı artık gitsin kilolar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

diyetisyenin sözünden çıkmak yok ozaman ama yinde 1 kilo 1 kilodur tebrik ederim narincimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…