cokbılmış bende senı merak etmıştım gecmışı okuyamıyorum yenı ışın hayırlı olsun canım ınşallah ıstedıgın kg gelırsın ışe başlamak sana emınım moral olacaktır ve cabucak kg gıdecegınden emınım ben bu hafta gündüz yedım yanı öglende güzel yedım akşam hiç bırşey yemedım yürüyüşte yaptım ınşallah bende verırım kg
teşkkr ederim canım
a.s.:hooray:alkisalkisalkis selmacım bravo bu defa geriye dönüş yok başarıcaz
çokbilmişciğim unutmaki kilo alırsın şişmişsin derler.kilo verirsin çökmüşsün derler bu milletede yaranılmıyor cnm...bence kıskanıyrlar aynen devam pes etmek yok...
kızlar bugün diyetisyenimle randevum vardı 1.bukadar uzun ara verdiğim için ona kızdı 23 gün önce gitmiştim enson kontrolüme ikincisi ben 1 hafta elma sirke bal suyu içmiştim geçen hafta içimiştim bu karısımı yatmadan önce ve artı 800 olmuştum onada çok kızdı dediklerim dışına çıkarsan öyle olur ohh canıma değsin dedi doktorumda benim gibi az çatlak bişey dee kaydirigubbakcemile3 herneyse bu ilk ay 5 kilo verebilen ben bu 20 günde sadece 1 kilo vermişim az buldu tabiki ama hatalarımı anladım.yok kızlar hem kaçamak yap hem canın istediğinde istediğin otu falan iç olmuyor.
narın sunsıne nasılsınız arkadaşlar
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın görüşmeyeli
evet gelelim asıl konumuza öncelikle kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.veremeyenler içinde ümitlerinin kırılmamasını diliyorum inşallah onlarında haftaya yüzleri güler bana gelince
başlangıç 85,900
geçen hafta 81,500
bu hafta 80,200
giden 1,300 gr. :lepi:
yılbaşı hedefi : 78 inşallah.
evet yagmurgözlü birdaha asla onun sözünden dışarı çıkmayacagım.o zaten bana demişti.herhangi bişiy kullanmak yok diye.ve ben pazartesiden beri vitamin alıyordum son 2 gündürde tatlı krizi var meger b12 iştah açarmış onuda kestim ben bu ay çok yartamazlık yaptım yaa.oysaki ilk ay kaçamak yapmama ve hiç spor yapmadıgım halde 5 kilo vermiştim :sinifsinif: aklım başıma geldi ama
sinirr oldum dünden beri mesj yazamıyorum ben yazdıklarım hep gidiyo bu defa önceden kopyalıcm bakalım ne olcak
kilo veren herkesi tebrik ederim a.s.
narincim 15 gün sonra başlıycam tam olarak ilk gün evrak teslimyle falan geçti . herkese teşkkr ederim dualarıyla dilekleriyle yanımda olduğunz için.
selma tebrik ederim arkadaşım bende seni merak ediyordum bak beni bu hafta geçtin bravo sana
kaptancım yorulduğunu yazmışın. bende buna benzer bi süreçten geçmiştim özel hayar prblemleri bi ileri bi geri yasaklanan yiyecekler sonra delinen yasaklar vicdan azabı tam bi kaos döenmde ayrıldım burdan .ayrıldığım dönemde herşeyi serbestce yedim spor yapmak istemiyorsam kendimi zorlamadım kilo aldım ama bi süre sonra sıkıldım asıl amacımın kilo vermek olduğuna karar verdim ve döndüm ama ara iyi geldi daha rahat diyetime devm ediyorum belki ara cidden iyi gelir belki o sürede kendini dinlersin ve daha kararlı olarak aramıza geri dönersin herşey yoluna girer umarım senin içinde
asu 4 kilo mu nasıl verdin ? hastalığın etkisiyle falan mı?
evet canım 3 gün boyunca 1yudum su bile içemedim, bide regl oluyodum ikisi üstüste gelince böle oldu ondan
arkadaşlar herkes spor yapsın inanın daha çabuk gidiyo kilolar aç kalarak çoook zor. ya bide vücudu toparladığı için daha zayıf görünüyorsunz
kızlar bugün diyetisyenimle randevum vardı 1.bukadar uzun ara verdiğim için ona kızdı 23 gün önce gitmiştim enson kontrolüme ikincisi ben 1 hafta elma sirke bal suyu içmiştim geçen hafta içimiştim bu karısımı yatmadan önce ve artı 800 olmuştum onada çok kızdı dediklerim dışına çıkarsan öyle olur ohh canıma değsin dedi doktorumda benim gibi az çatlak bişey dee kaydirigubbakcemile3 herneyse bu ilk ay 5 kilo verebilen ben bu 20 günde sadece 1 kilo vermişim az buldu tabiki ama hatalarımı anladım.yok kızlar hem kaçamak yap hem canın istediğinde istediğin otu falan iç olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?