80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet asucum 1 kilo 1 kilodur gerçi senin 4 kilonun yanında bizim 1 kilomuz pek bi cılız kaldı ama ne yapalım artık sırnaşık şey

Metabolizmanızı Harekete Geçirin!

Vücutta en verimli yağ yakımı, kaslar hareket ettiğinizde başlıyor. Kaslar harekete geçtiğinde, yağlardan elde edilecek enerjiye ihtiyaç duyuyor. Bazı besinler yağın yakılmasına yardımcı oluyor.

Metabolizmanızı Harekete Geçirin!

Kefir: Araştırmalar gösteriyor ki, vücuda alınan kalsiyum miktarı fazla kiloları etkiliyor. Süt ürünleri, vücut için son derece değerli mineraller içeriyor. Örneğin yarım litre kefir, protein ve lesitin içeriyor ve günlük kalsiyum ihtiyacını karşılıyor.

Sivri Acı Biber: Acı biberin çok az bir miktarı bile, hemen alnımızda damlalar oluşmasına neden oluyor. Bunun sebebi biberin içindeki doğal acı maddesi olan kapsaisin. Aynı spor yaparken olduğu gibi, kısa süreli olarak vücut ısısını yüzde 25 arttırıyor. Sonuçta kalori ihtiyacı artıyor.

Yeşil Çay: Yeşil çayın bilinene özellikleri arasında kolesterolü düşürmesi, kanser ve kalp krizinden koruması var. Aynı zamanda yağın vücutta ve karaciğerde depolanmasını da önlüyor. Enerji tüketimini arttırıyor.

Su: Her gün içilen 2 litre su, mideyi tok tutuyor ve açlık krizlerinin azalmasını sağlıyor. Ayrıca enerji tüketimini de uyarıyor. Her öğünden önce büyük bir bardak su içtiğinizde 100 kalori kadar enerji tüketiyorsunuz.

Tarçın: Bilim adamları, tarçının insülinin etkisini iyileştirdiğini, böylelikle vücudun daha az insüline ihtiyaç duyduğunu keşfettiler. Bu sayede yüksek insülin değerinin oluşturduğu komplikasyonlardan kaçınmak mümkün oluyor. Bu yüzden yemeklerinizi tarçınla tatlandırmayı deneyin.

Somon Balığı: Zayıflatan besinlerin başında yer alıyor. Yağ açısından fakir, protein açısından oldukça zengin bir besin olan somon, iyot içeriği sebebiyle vücut metabolizmasının düzenlenmesine katkı sağlıyor.

Soğan: İçinde yer alan kükürt bileşeni “Alicin”, kan dolaşımını uyarıyor, sindirimi harekete geçiriyor. Vücuttaki fazla suyun atılmasını sağlıyor. Ayrıca metabolizmayı hızlandırarak, yağın yakılmasına yardımcı oluyor. Sarımsak ve yeşil soğan da aynı etkiye sahipler.

Limon: C vitamini açısından zengin turunçgiller arasında yer alan limon, vücuda bol enerji veren L-Carnitin üretimini arttırıyor. Böylece kaslar daha fazla yağ yakıyor.

Zencefil: Köklerindeki “Gingerol” ve “Shogaol” sayesinde, tıpkı kırmızıbiber gibi, sindirim sistemini uyarıyor. Yemeklerde baharat olarak kullanılan veya çayı içilen zencefil, mide ve bağırsaklardaki gazın sökülmesine de yardımcı oluyor.

saol canım evet bende öyle düşünüyorum. inş. bu sefer çok dikkat edicem vermesi zor alması kolay

hoşgeldin aramıza

tebrik ederim serracım:lepi:
canımm sağolll darısı hepinizin başına inşllah senide ben tebrikk ederim
canımm sağolll inşllah sizinde hedefinize ulaştığınızı görürüz

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum

bu da bugünün menüsü
bu arada bugünkü menümüz
2 peynir,2 t.buğday,domates,çay
tavuk sote,salata,1 ayran
arada bi saate kadar 1 elma yiycem
akşama ıspanak yemeği,yoğurt yarım akse, biraz da salata
ara:2 mandalina...

elimphia nasılsın canım ? seni burada görmek çok güzel

bugün yediklerimi yazmadım ben hemen söyleyeyim
sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği tost makinesinde iyice kızarttım (yağsız) etimek gibi oldular + 1 fincan yeşil çay + 1 mandalina
ara 10:00 da 1 mandalina
öğle 12:40 ta 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak booolll limonlu salata yağsız + 1 tabağın içine 3 yemek kaşığı haşlama patates dilimi ve 5 yemek kaşığı tavuk döner
akşam 18 :00 içinde öğle yemeğimden ayırdım ,1 tabağın içine salata+ biraz tavuk döner+biraz patates haşlama koydum ve 1 bardak ayran bunları yiyeceğim.

iyiyim tatlım sne nasılsın?nasıl gidiyor hazırlıklar?kilo verme nasıl gidiyor?? menünden iyi gittiğini anlıyorum ama uzak kaldım ya pek takip edemedim:gitme:

kızlar merhaba
bilenler hatırlar
sınavını kazanmış olduğum kurum beni ufak bir pürüzden dolayı elemişti
bunun sonucunda dava açmıştım
dün davayı kazandık
bir ay içinde iş başı yapacağım
nasıl mutluyum bilemezsiniz
ama son bir durum var kurum son hakkını kullanacak ve davayı temyiz için danıştaya götürecek umarım orda sonuç değişmez
heyecandan bu gece hiç uyumadım
kilo bildirimini yapıp çıkacağım
misafirler var bu yorgunlukla ayakta bile duramıyorum
başlangıç:82
bu hafta:71,700
bu hafta giden:500gr
görüşürüz kızlar öptüm herkesi by

aayyyyy ben de alınacağım vallahi :) 1 kilo gitti diyorum kızlarrrrrrrr,hani ben gelin edeceğiniz kız 1 kilo kaybetti,off ya küstüm oynamıyorum dicem şimdi :)

canım tebrikler
senin yapabileceğine çok inaniyorum çok iradeli, azimli bir kızsın...
gelinlikle ne de güzel olacaksın kimbilir...
aşkınız o güzel gelinlikle ebedileşir inşallah
opuyorumnanaktan

canım tebrikler
senin yapabileceğine çok inaniyorum çok iradeli, azimli bir kızsın...
gelinlikle ne de güzel olacaksın kimbilir...
aşkınız o güzel gelinlikle ebedileşir inşallah
opuyorumnanaktan

amin canim insallah cok tesekkur ederim bu guzel dilegin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…