- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
canımm üzülme bak hatalarını öğrendiğine göre sorun kalmadı artık gitsin kilolar
canımm sağolll darısı hepinizin başına inşllah senide ben tebrikk ederimsaol canım evet bende öyle düşünüyorum. inş. bu sefer çok dikkat edicem vermesi zor alması kolay
hoşgeldin aramıza
tebrik ederim serracım:lepi:
canımm sağolll inşllah sizinde hedefinize ulaştığınızı görürüzo halde hoşgeldiniz diyelim :)
tebrikler canım kaydirigubbakcemile5
süpersin şekerim,kim tutar bizi vallahi ohhhh :)
canım tebrik ediyorum 70 leri ben ne zaman göreceğim harikasın kaydirigubbakcemile5
moralini bozma canım bak ben kilomu bile yanlış biliyormuşum neyseki doğrusunu öğrendim ama fazla kiloda olarak olsun hep beraber vereceğiz üzülmek yok tamam mı
hayır canım ben her misafir gördüğümde acaba baharnaz mı diyorum ama nerdeeeee,küstü bize gelmiyor ki :gitme:
yagmurgözlüm sen de kendini sakın bırakma hem hastalıkla uğraşıp hem de çaba gösteriyorsun önemli olanda bu,yavaş yavaş vereceğiz merak etme
ayrıca yine çok güzel bir yazı paylaşmışsın sağol canım
ya yemin ederim idolüm oldun,tebrik etmek çok yavan kalacak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sakın pes etmek yok,etmiyeceğiz,herkesi utandıracağız değil mi :)
iyiyim serracım sen nasılsın nasıl gidiyor
elimphia nasılsın canım ? seni burada görmek çok güzel
bugün yediklerimi yazmadım ben hemen söyleyeyim
sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği tost makinesinde iyice kızarttım (yağsız) etimek gibi oldular + 1 fincan yeşil çay + 1 mandalina
ara 10:00 da 1 mandalina
öğle 12:40 ta 1 kase mercimek çorbası + 1 tabak booolll limonlu salata yağsız + 1 tabağın içine 3 yemek kaşığı haşlama patates dilimi ve 5 yemek kaşığı tavuk döner
akşam 18 :00 içinde öğle yemeğimden ayırdım ,1 tabağın içine salata+ biraz tavuk döner+biraz patates haşlama koydum ve 1 bardak ayran bunları yiyeceğim.
serracım çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine opuyorumnanaktan
aayyyyy ben de alınacağım vallahi :) 1 kilo gitti diyorum kızlarrrrrrrr,hani ben gelin edeceğiniz kız 1 kilo kaybetti,off ya küstüm oynamıyorum dicem şimdi :)
canım tebrikler
senin yapabileceğine çok inaniyorum çok iradeli, azimli bir kızsın...
gelinlikle ne de güzel olacaksın kimbilir...
aşkınız o güzel gelinlikle ebedileşir inşallah
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?