80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar iyi geceler listeyi yapıyorum herkes bildirim yaptı dimiii..
bana gelince bu sabah 79 kiloyu görünce uzaklaşmak yerine yeniden başlamaya karar verdim çünkü biliyorum uzaklaşırsam 80 üzeri olup dönerim ama desteğiniz ve yorumlarınız için tsk ederim..

Sevdemer hayırlı olsun canım tebrik ederim ne güzel dava falan açmışın bu işler uğraşmazsan olmuyor valla..sen hangi kurumu kazandın bende merak ettim şimdi boy-kilo falan ?

nihalll gelmişsin ve kaçmışsın naptın anlatsaydın keşke umarım iyisindir..gel artık!
Hadi ben işime döneyim..

ceren üzülme yedin bi daha yemezsin bu pişmanlıkla hadi herkesi öptüm
kaptancım sende bu ssatler bizim için yoruluyosun çook sağol kararlılığın içinse bravooo

selma yarın yürüyosun ve yürüyorum ben kendime söz verdim pazatesi leslie teyzemle yürümeye dvm etcem

herkese tatlı rüyalar

kızlar kusura bakmayın yazdıgım mesajları yollayamıyorum sayfa yükleme hataı dıyor bu son denemem cokbılmış tamam yarın yürüyoruz söz adaer sen nasılsın canım handerya şımdıden elıne saglık lıste ıcın

Buyrunnnn listemiz hazırrr...

kızlar bu hafta süpersiniz 3 kişi dışında (
özellikle asu her ne kadar hastalıkla versende umarım geri gelmez o kilolar kutlarım canım..yılbaşına az kaldı...
liste için bişey değil kızlar zevkle yapıyorum,elime sağlık :))

Son düzenleme:
kuzuuu 2 haftadır tık yok canım,normal şartlarda kurallar gereği diskalifiye durumu ama yenisin dokunmadım zaten kıyamıyorum ki...haftaya bekliyorum!

Bu saatte leslie çekilir mi dersiniz,gündüz vaktim olmadı ve akşam biraz kaçırdım..bu saat gelince de üşeniyorum,yorgun oluyorum nolcek benim bu halimmmm puffffff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…