kizlarr:)) ben de aslinda araniza katilmak istiyorum fakat benim sizin gibi öyle cok zamanim olmuyor.. derslerden vakit bulamiyorum internette girmeye.
ama arada okuyorum yazdiklarinizii :) cok basarilisiniz, masallah!!
ben yurt disinda yasiyorum ve 20 yasindayim. Allah izin verirse ocak ayinda Tip okuyacam. Temmuzun 6sinda basladim saglikli yasamima ve su an 6.3 kg vermis durumdayim. Anladigim kadariyla cuma günleri tartiliyorsunuz ve listeye herkesin kilosunu geciriyorsunuz? Acaba diyorum ben de araniza katilip vakit buldugumda birseyler yazsam olur mu? Kabul eder misiniz? =P
Her gün ne yedigimi yazamam cünkü her yedigim lokmayi kafama takmak istemiyorum ve yurtdisinda yasadigim icin buradaki yemekler biraz farkli oluyor:) Ne yedigimi aciklamak zor olur.. ben önceleri hep not alirdim ne yedigimi ama o bende bir ayri stres yaratiyor. onun icin artik yazmiyorum. Ama belki baslarim ilerde.
Her neyse..Temmuzun 6sinda, yani 81 gün önce, 89 kilo civarindaydim simdi ise 82.7 kiloyum:)) boyum 1.68. cok vermis olmassamda ben gayet memnunum:) ama bugün nedense kendimi cok sisko hissetdim..ama üzülmek yok.. yola devam!!=) demii arkadaslar
Bir arkadasim beni haziranda 89 kilo iken gördü (ve beni en son gördügünde 85-86 kilo civariydim) ve ne kadar güzellesmissin dedi, insan 20lere yaklasinca biraz degisiyor güzelligi geri geliyor dedi ama ben kendimi cok sisko hisediyorum. Ne de olsa 3-4 kilo almistim. Ama Gecenlerde yeniden görüstük ve bana söyle dedi.. vayy, her görüstügümuzde bir ayri güzellesmis oluyorsunbilmem artik kilo verisim fark ediliyor mu:) ama sevindirici
ben kendi kendime biraz cene caldim, umarim rahatsiz olmamisinizdir hihi![]()
hosgeldin canim aramizda umarim sende bol kilo verenler kervanina katilirsin! zaten vermeye baslamissin sadece devamini getirmek kalmis
bu arada bende okuyorum vede evliyim ama insan istedimi aslinda herseye firsat bulabiliyor, geri hersey bahane

hepimize kolay gelsin

günaydınnnnnn
77.4
son zamanların en ii rakamı
cok sevindim adina

gülaycım kıznın yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu nice yaşlara...
seyhan hoşgeldin hemşom
leila hoşgeldin aramıza
banucum ben calgonit hepsi birarada tablet kullanıyorum. memnunum. önceden toz deterjan ve parlatıcı kullandım sadece o da iyiydi. tuz kullanmadım. kayınvaldeme kuruluma gelen kişi ankaranın suyu çok kireçli değil. kullanırsan bardakların falan çizilir demiş
hosbuldum hemsooom
Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan![]()
cok kötü olmus zaten birsey olmaz olmaz böyle zamanda basa gelir

Merhabaaa
85 kilo ile basladim bugün 4. günüm 83 e indim.
düzenli kahvaltı yapıyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum, 2 ana öğün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum gün içersinde metabolizmanın çalışması açısından sürekli bişeyler içiyorum (özellikle yeşil çay hergün) meyve, yoğurt fln yiyorum ayrıca sabah kalkınca ılık ballı su içiyorum çok iyi geliyorr devamı gelmesi dileğiyle herkese başarılar diliyorumm..![]()
![]()
hosgeldin sende aramiza bende senin gibi yapiyordum güzel sonuclar aldim ama bir kac gündür misafir su bu düzen bozuldu... umuumuz yarina