80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tamam bir bardak süt iyi de en azından yanında bir tanede olsa haşlanmış yumurta yemeye çalış yada ne bileyim omlet olur :KK66: yavaş yavaş kahvaltı alışkanlığı edinebilirsin bence :KK66: tabi yine sen bilirsin :KK66:
Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim i

Anammmmmmmm ne kadar çok yazdıysam ( tabi beğenilerde olunca ) bana bu akşam İçerik kralice ödülü verilmiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Pek bir mutlu oldum ilk kez çenem bir işe yaradı :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hee ucunda bir şey yoktur kimine göre ( maddi ) ama benim için çok değerli bir nam :KK48:

Bayramdan önce sabah bir bardak süt öğlen 1avyç badem akşam 1kase yoğurt yiyordum ama o kadar açtım ki sanki diş etlerim bile zayıflıyor gibi hissediyordum o kadar az yemeğe 15 gün de sadece 2 kilo verdim i

Canım bende senin gibi çok zor kilo veriyorum ama inan o kahvaltıyı ettiğimde ( resmini görmüşsündür :) ) öğlende çok acıkmış olmuyorum ( eğer geç saatte kahvaltı ediyorsam yani ) ve o zamanda sadece iki öğün yapıyorum karataya uygun ;) eğer çok erken kalkıp kahvaltı ediyorsam 3 öğün oluyor ama öğlen genelde çorba, yoğurt yada cacık gibi şeyler oluyor ;)
Metabolizmayı aç bırakıp bünyeye kıtlık sinyali verirsek sağlıklı birşeyde yesek anam bu başka birşey yemez bütün gün diye anında yağa çevirir yediğimizi ( yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti son gittiğim diyetisyen :) h e sonradan biraz fazla yedirdiğinden 3 kilo alınca vazgeçmiştim ondan ama aynı şeyi başka diyetisyenlerden de duyuyoruz ;) )

Neyse kızlar bayadır pc başındayım bana müsaade :KK25::KK25::KK25::KK25:

Azda eşimle ilgileneyim çaktırmıyorum ama kaçtır bana cins cins baktığını yakaladım :KK48:
Biraz tavla oynayayım herifimle birde kahve keyfi yapalımda erken yatarım bende inşallah ;) malum erken kalkma niyetim var :KK48::KK48::KK48:

Gelenler olursada artık hoş sohbetler diliyorum :KK25:
Birde menü bildirimlerinizi unutmayın hanımlarrrrrrrrrrr :KK20: ensenizdeyim ona göre :KK48:

Canım biz haftada bir tartılıp buraya bildiriyoruz :KK66: hem birbirimizi kıyaslayabiliyoruz hani çok verene sorabiliyoruz kız ne yaptın sırrını ver diye :KK48: hemde her zaman tartılıp canımızı sıkmıyoruz çünkü malum her gün hatta günün farklı saatlerinde bile tartı değişiyor :KK66:
Bildirimlerimiz cumadan başlıyor en geç pazar öğlende yapılmış olması lazım ( kaptanımız akşam 18e kadar demiş ama daha erken olursa iyi olur sonuçta insan dalınca unutabiliyor :KK66: )

Bence sen yinede ihmal etme doktoruna rica et öyle bir şüphem var bakabilirmiyiz diye nasılsa bir kan tahliline bakıyor :KK66:

Yarın inşallah çok güzel haberlerini alırız :KK66:
Kuzu inşallah anneciğine fazla kilo aldırmadan gelicek :KK66: bulantında olsa sakın kendini salıp yatma canım çünkü insan yattıkca daha beter oluyor :KK66: benim büyükte malak gibi yattım gözümü açamadım ama ufakta sokakta doğuracaksın dediler en son :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hem kilo verdim onda hemde kendimi bir kaç gün sonra okadar iyi hissettim ki hiç bulantı diye birşey yaşamadım sonradan :KK66:

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK25:
Hemen senide haftalık menü bildirim listesine alıyorum :KK66: 2 hafta boyunca düzenli olarak menünü takip ettikten sonra kilo çizelgemizede giriyorsun ve hep birlikte hem eğlenip hemde kilolarımızdan kurtuluyoruz :KK66:

Yapman gereken sadece hergün yediğini yazmak ve bizimle arkidiş olmak :KK48:

Valla aynı şeyi bende dün gece merak ettim :KK64:
Acaba hasta falanmı yoksa mutlaka gelirdi üstelik okullarda tatil o_O
Dur ben iyisimi ona bir özelden mesaj atayım :KK66: bende cebi olsaydı oradan ulaşırdık ama oda yok :KK57:

Heee oymak başı oldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama siz oynak başıda diyebilirsiniz :KK48::KK48::KK48::KK48:

Bu şekilde inşallah hepimiz bir güzel silkelenir kendimize gelir şu kilolardan daha çabuk kurtuluruz ( tabi başta ben )
Hani benimki kızım sana söylüyorum gelinim ( o ben oluyorum :KK70: ) sen anla olucak bu durumda :KK48:

Adaşım banu zaten yazmış sana :KK66:
Her gün yediğini bizimle paylaşıyorsun ve bizlerde kendimizce senin affına sığınarak iyi yada şurada şu olsaydı daha iyidi gibi uyarılarda bulunuyoruz birbirimize :KK66:
Belki farkında olmadan benim bile vardır bir hatam ( kilo veremediğime göre :KK48: ) görenlerin insanlık namına bana böyle yapmalı rica olunur :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Sende aramıza hoşgeldin :KK25:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK66:
Senide hemen menü takip listesine kayıt ediyorum o halde :KK66: emin ol buradaki kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle ben neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kocaya bu kadar hesap vermiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana ama gerçekten buraya dadanınca insan kızlara akşam menü yazacağım bari şunu yemiyeyim diyor :KK66: insan kendine karşı dürüst olamıyor bazen ama karşısındakine dürüst davranmak istediği için vazgeçiyor zararlı şeyleri yemekten :KK66:
yok canm ya hareket ettikçe daha fenayim yürüdükçe midem agzima geliyor çubuklu krakerle geçiyor gunum oda çok uzun sure fayda etmiyor

kızlar günaydın menu yazmadım 2 gündür hemen ekliyorum
p.tesi menum
sabah kk kahvaltı
öğlen etli nohut az bulgur
akşam yeşilmercimek yemeği
2 tatlı kaşığı nutella
spor sabah 20dk lesli+ plates
salı menum
sabah kk kahvaltı
öğle taze fasulye bulgur pilav
akşam baklagilli 4 minik dolma+patlıcan salatası+yoğurt
spor sabah 20dk lesli +plates

eski forumdaki ayarlar gitmiş Mervişim tekrar bir göz at istersen ilk zamanlar oluyor sanırım bulantı cnm ama kişiden kişiye farklı oluyor galiba yaramaz çocuklar sevimli olur ama kızma yeğenime bakimm:110:

alırız tabikiiii cimcime hoşgeldin aramıza cnm bnm meülerini düzenli paylaş hatalaını doğrularını yazalım bitanemmm

bu arada bizim yaramaz bızdık Yasemin nerelerde o_Oo_O bızdıkım çık ortyaya söz kızmayacağım:KK60:
hakkaten yasemin nerelerde ben fazla giremedim diye görmedim sandım odamı tatile kaçtı acaba kaçak

Kocaman günaydınlar... Berbat ötesi igrenc menümü yazıyorum size...cecom döv beni :)

Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı

15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret

19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav

Vee altın vuruş :(
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..

Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi :

Kocaman günaydınlar... Berbat ötesi igrenc menümü yazıyorum size...cecom döv beni :)

Menü geliyorrr :)
O8:30
İki dilim tb kızarmış
Üstüne bal tereyag recel
Bi iki çatal beyaz peynir en yaglısından :)
Bi kaç küp helva
Şekersiz çay
Melisalı bitki çayı

15:00
Bi pasta tabagi melemen
1 dilim tb ekmegi
Bir tabak kabak çiçegi dolması
Şekersiz çay
Karamelli gofret

19:30
Bir servis kaşıgı sebzeli kuzu güveç
Bir servis kaşıgı bademli pilav

Vee altın vuruş :KK43:
Bir dilim tiramisu
Su ve spor 0 kere 0..

Hiç yazılacak bi menü degil farkındayım ama yazıp düzeltmem lazım kendimi :
eda cım süper yemişsin tatlım maşallah afiyet bal şeker olsun ama yaramasın bu gün telafi et bari

Çok üzüldüm canım.
Tabii ne çektiğini sen bilirsin ama yinede 21 yıllık evlilik tecrübeme dayanarak tavsiyefe bulunmak isterim.
Eşimle hiç sorun yaşamadım.ama kaynanamdan çok çektim.
Yetmezmiş gibi birde evde 2 çocuklu dul görümce.
Herşeyime karışırlsrdı.anlatmakla bitmez.
Yani sonunda anladımkı pes edip gidersem arkamdan göbek atıcaklar.
Hatta bir keresinde eltimde yeni gelindi.
Kaynanmla görümcem laf arasında merak etmeyin siz giderseniz oğullarımızı anlı şanlı düğünle evlendiririz dediler.
Eltimin ödü koptu
Bende ona ayağını denk al bunlar yuvamızı bozar arkamızdanda teneke çalarlar dedim.
Sabrettim.eşimi avucuma aldım.tatlı tatlı hetşeyi yaptıklarını anlsttım ona.
Oda bana hak verdi allah razı olsun.
Bence yuvanı bozup onları sevindirme derim ben.
Rabbim yardımcın olsun canım

Hemşom sende epey çekmişsin desene. Sabır çok önemli ama bir yerden sonra da insan patlama noktasına geliyor. Şükür ki eşin durumu anlamış, anlamayanlar için sabır biter bir yerden sonra.

Çeşmeli senin doğduğun yermi yoksa eşinin köyümü canım?

evet bu hafta oldun enslim tbrkler cnmmm:KK60:ayağın iyileşsin sporada b aşlarsın cnmcım

o zaman haftaya iznini kullan dönüşte takımda yerin hazır cnmmm:KK60: zaman zaman klilo verme duruyor bir süre sonra tekrar vermeye başlayacaksın cnm

brochen ları menülerde görmeyi özlemiştikk fakat sabah en azından peynir yumurta yemelisin cnmm hiçbirşey yememişsinkio_O

sabah sadece süt olmaz bitanemmm neslişhan çok güzel anlatmış krallar gibi kahvaltı yapmalısın salştalarda yağlardan korkma cnmm

http://cloudpage.co/karatay-diyetinin-ilkeleri

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://cloudpage.co/oneriler

http://cloudpage.co/karatay-menusu

bu linklerden faydalanabvilirsinnn aramıza hoşgeldin cnmm:KK68::KK68:

Sağol canım 8 Eylülde yazmaya başlarım takımda o zaman. Bu hafta hafta sonu yediğim mısır hariç kaçamak yapmadım. Çok severim mısırı ve bu yıl hiç yememiştim. Köye gittim kayınvalide bagçeden toplayıp pişirmiş dayanamadım cuma akşamı bir tane, cumartesi de sabah ara öğünde bir tane yedim. :oops: Çok bir etkisi olmaz herhalde çünkü öğle yemeğim saat 3 gibi oldu akşam da sadece yoğurdun içine çörek otu ve acı biber kattım yedim. Bakalım bu hafta eksilen bir şey varmı.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta /Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta/ Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo/Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazcan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres76[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylülsıla[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetdimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin17[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yıldız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mordağlarprensesi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]88prenses[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edahafız[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukalasey[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TD]Beria[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakil_tasi[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayysem[/TD]
[TD]08/2014[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TABLE][TR]

papatya zeyno - rose3507 -siderolites

fıstıklar kabataslak böyle aylık bir tablo yaptım şayet beğenirseniz bu listeden devam edeceğim önerileriniz olursa lütfen söyleyin bir de bu topicte bir kaptana ihtiyacımız var sanırım kaptan olmak isteyen varmı acaba tablo işini ben yine yaparım fakat menüleri takip edecek biri olması lazım ne dersiniz bir kaptan seçsekmi İrem sanırım dönemeyecek döndüğü zaman yine kaptanımız o olur unuttuğum varsa özür dilerim minik melankoli kkmevsim inş dönerler 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayı bu listeden çıkaralım derim ne dersiniz her pazar 18,00 de bu listeyi güncellerim
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Tablo güzel olmuş canım. Hafta başlıyoruz dimi bu tabloya. Haftaya bildirim yapamam herhalde izindeyim ama dönüşte yazarım sana ekleyebilirsen yada boş geçer ilk hafta. sen bilirsin canım.

Elimden geleni yapacağım canım :KK66:
Olmadı her gece alarmı kurarım yatmadan :KK66: eşim sağ olsun sabahları kedi gibi sessizce sıvışır evden :KK48:
Çok nadiren uyandırır beni o yüzden kendime ayrı alarm kurmam en güzeli :KK66:
Bak bu saat oldu ufaklık bile hala uyanık :KK57: gelde erken yat işte :KK67: ( bu şaplak benim sıpalara :KK48: )
Şimdi regl de olunca daha bir hantallaşıyorum ama kendimi biraz zorlayacağım nasılsa bir kaç güne alışırım erken kalkmaya :KK66: sonrada erken yatmaya alıştırırım kendimi :KK48::KK48::KK48:

Dalmışım TVye :)
Dejavu oynuyor kanal 7de :KK36:
Kaç kere izledim ama hala zevk veriyor :KK66:

Ben kesinlikle uyarım :KK66: takip olayını istersen ben üstelenebilirim :KK66: sonuçta ne kadar yoğun olursam olayım her gece mutlaka giriyorum ve geçmişi okumadanda bırakmam :KK48:
Dediğin gibi İrem dönersede ona devrederiz yada başkası ben yaparım derse oda olur ( ben istepnede asistanlık yaparım olmadı :) )
Bu durumda kilo bildirimlerimizde en azından cumadan pazara kadar yapılabilir olur ve herkese daha kolay gelir sanırım ( malum cuma bazen dalıyoruz :) )
Menü takipleri sendeymiş canım hadi hayırlı olsun. :KK9: Arada ihmal edebilirim uyar beni :KK60:

:KK16:ttskrler cnm insallah bende kurtulurum Su kilolardan I an once
Canım biz haftada bir tartılıp buraya bildiriyoruz :KK66: hem birbirimizi kıyaslayabiliyoruz hani çok verene sorabiliyoruz kız ne yaptın sırrını ver diye :KK48: hemde her zaman tartılıp canımızı sıkmıyoruz çünkü malum her gün hatta günün farklı saatlerinde bile tartı değişiyor :KK66:
Bildirimlerimiz cumadan başlıyor en geç pazar öğlende yapılmış olması lazım ( kaptanımız akşam 18e kadar demiş ama daha erken olursa iyi olur sonuçta insan dalınca unutabiliyor :KK66: )

Bence sen yinede ihmal etme doktoruna rica et öyle bir şüphem var bakabilirmiyiz diye nasılsa bir kan tahliline bakıyor :KK66:

Yarın inşallah çok güzel haberlerini alırız :KK66:
Kuzu inşallah anneciğine fazla kilo aldırmadan gelicek :KK66: bulantında olsa sakın kendini salıp yatma canım çünkü insan yattıkca daha beter oluyor :KK66: benim büyükte malak gibi yattım gözümü açamadım ama ufakta sokakta doğuracaksın dediler en son :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hem kilo verdim onda hemde kendimi bir kaç gün sonra okadar iyi hissettim ki hiç bulantı diye birşey yaşamadım sonradan :KK66:

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK25:
Hemen senide haftalık menü bildirim listesine alıyorum :KK66: 2 hafta boyunca düzenli olarak menünü takip ettikten sonra kilo çizelgemizede giriyorsun ve hep birlikte hem eğlenip hemde kilolarımızdan kurtuluyoruz :KK66:

Yapman gereken sadece hergün yediğini yazmak ve bizimle arkidiş olmak :KK48:

Valla aynı şeyi bende dün gece merak ettim :KK64:
Acaba hasta falanmı yoksa mutlaka gelirdi üstelik okullarda tatil o_O
Dur ben iyisimi ona bir özelden mesaj atayım :KK66: bende cebi olsaydı oradan ulaşırdık ama oda yok :KK57:

Heee oymak başı oldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ama siz oynak başıda diyebilirsiniz :KK48::KK48::KK48::KK48:

Bu şekilde inşallah hepimiz bir güzel silkelenir kendimize gelir şu kilolardan daha çabuk kurtuluruz ( tabi başta ben )
Hani benimki kızım sana söylüyorum gelinim ( o ben oluyorum :KK70: ) sen anla olucak bu durumda :KK48:

Adaşım banu zaten yazmış sana :KK66:
Her gün yediğini bizimle paylaşıyorsun ve bizlerde kendimizce senin affına sığınarak iyi yada şurada şu olsaydı daha iyidi gibi uyarılarda bulunuyoruz birbirimize :KK66:
Belki farkında olmadan benim bile vardır bir hatam ( kilo veremediğime göre :KK48: ) görenlerin insanlık namına bana böyle yapmalı rica olunur :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Sende aramıza hoşgeldin :KK25:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK66:
Senide hemen menü takip listesine kayıt ediyorum o halde :KK66: emin ol buradaki kızlara hesap vereceğim düşüncesiyle ben neleri yemekten vazgeçiyorum bir bilsen :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kocaya bu kadar hesap vermiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana ama gerçekten buraya dadanınca insan kızlara akşam menü yazacağım bari şunu yemiyeyim diyor :KK66: insan kendine karşı dürüst olamıyor bazen ama karşısındakine dürüst davranmak istediği için vazgeçiyor zararlı şeyleri yemekten :KK66:

diğer topikte bahsi geçmiş sizede yazmak istedim.
amerikada yapılan bi belgesel vardı ntv de seyretmiştim burger king ve mc danılts etlerinde neler var neler bi seyretseniz bırak yemeyi yiyenle arkadaşlık bile etmezsiniz. belgeselin videosu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sabah erkenden kızlarla kendimi sokağa attım ;)
Daha doğrusu dün gece büyük kızım ille yarın İKEAya kahvaltıya gidelim diye tutturdu :KK48:
Hadi gönlü olsun dedim ve birlikte sabah 9da evden çıktık ;)
Bİrlikte güzel ve hafif bir kahvaltı ettik ( klasik kahvaltı tabağı tabi ekmeksiz yedim ;) )
Sonra ufaklık top havuzunda bir yarım saatcikte olsa oynarken bizde onu izledik.
Eve gelincede komşu kahveye geldi falan derken ancak buraya gelmeye fırsatım oldu ;)

Aslında akşam için eşim annemleri yemeğe davet edelim diyordu ama ben pek istemiyordum çünkü iki gün üst üste zaten bir aradaydık :KK48: sonra büyük kız ille gelsinler diye yalvarınca dayanamadım bari çaya davet edeyim dedim :KK48:
Maç varmış bu gece eşim babanla izleriz dedi ama maç geç başlarsa annemler kesin gelmez :KK66: sağ olsun hava karardımı dışarı çıkmayı sevmez :KK48: hiç anama çekmemişim :KK70::KK70::KK70: gece ikide gezme desinler yataktan kalkar giderim o derece :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi ben keyif yaparken büyük kız salonu toparlıyor :KK48: o şartla kabul ettim annemleri çağırmayı :KK48: sonuçta her yerde onların eşyaları ( toplamaktan bıktım şu salonu dağıtmayın demekten ben bıkmıştım onlar dağıtmaktan bıkmamışlardı :) ) Salonu toplayıp süpürge tutacak cadı :KK48: bende birazdan mutfağa girer akşamlık birşeyler yaparım ;) sonuçta mecbur birşeyler yiyeceğiz :KK48: canım hiç istemesede ( havalar çok sıcak olunca canım hiç istemiyor ama malum metabolizma iyice bozulmasın ;) )

diğer topikte bahsi geçmiş sizede yazmak istedim.
amerikada yapılan bi belgesel vardı ntv de seyretmiştim burger king ve mc danılts etlerinde neler var neler bi seyretseniz bırak yemeyi yiyenle arkadaşlık bile etmezsiniz. belgeselin videosu

Canım baya uzun bir video ama birazdan mutlaka izleyeceğim ;)
Çok şükür kaç senedir onlardan elimizi ayağımızı çektik ama geçmişte maalesef çok tükkettik :KK43:
Şimdi ne zaman dışarda yemek yemek istesek hep mutlaka sağlıklı şeyler yiyoruz ve inan benim çocuklarım hiç dönüp o yöne bakmazlar alalımmı diye :KK66: Sağlıklı beslenmeye çalıştığımdan beri inan herkeside uyarıyorum kesinlikle uzak durun onlardan gidin ızgara et, tavuk yada balık yiyin yanında salatayla diye ;) hiç birşey bulamazsam ekmek yemediğim halde simit yemeği tercih ederim onu yiyeceğime ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr menü bildirimlerini unutmayın lütfennnnn:KK20: :KK20::KK20::KK20:

Gelen gidenimde olsa, akşamdan akşamada olsa kesinlikle ensenizdeyim ona göre :KK12:
Aslında cumadan olması gerekirdi ama ben pazartesiden itibaren menüleri kayda alayım hadi ;) eksik menüsü olanlar sonradan da olsa yazsın lütfen :KK15::KK15::KK15::KK15:

Oynak başı Ceco :KK48::KK48::KK48::KK48:

Back
X