- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
SEVGİLİ OYNAK BAŞIMIZ EMRİNİZ BAŞ ÜSTÜNE
:):):):):):):)
Aaaa emir olurmu aşk olsun

Seviyorum sizleri hepbirlikte kilolardan kurtulalım istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEVGİLİ OYNAK BAŞIMIZ EMRİNİZ BAŞ ÜSTÜNE
:):):):):):):)
tatlım bilgim dahilinde, sen değilse bile organların aç kalmış bu menu ile. bence birazdaha sağlıklı beslenmeye önem ver zaten gider kilolar hal böyle oluncakızlar bugünkü menümü yazıyım
sabah kahvaltısı: domates salatalık 1 bardak çay
öğle yemeği: 3 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşamda: salata ve ayran olucak menüm
sabahtan beri 1.5 lt su içtim akşama kadar 2lt ye tamamlarım
şimdi koşu bandında 1 saat sauna eşofman ile yürüyüş yapıcam
kızlar haklısınız ama 15 gün sonra okullar açılıyor okulun ilk günü ne kadar zayıf görünürsem o kadar iyi
o zaman akşam menümde tavuk +salata yiyebilirim haklısın aslında nasılsa birgün gitcek bu kilolar bünyeye zarar vermeye gerek yok
Minigimin teyzeleri bugün 2.41 cm olumsuz 7 haftaya girmisiz bugün ama kalp atisini doktorum tam net göremedim dedi yarin sabah AC karnina kan vericem haftaya kontrole gidicem NT ve üst düzey ultrason cekilmemi istedi neden istedi bilmiyorum
İnşallah cnm ultrason da çok zor gördü sevmiyorum eski bu ultrason dedi hic iyi gösteremiyor falan dedi ole cnm inşallah haftaya duyariz minigin kalp atislariniMaşallah canım
Endişelenme sonuçta kötü birşey olmuş olsa miniğin gelişmemiş olurduSadece doktor senin için rahat olsun diye istemiştir onu çünkü bazen tam net duyulamıyor kalp atışları
NT zaten yanlış hatırlamıyorsam seni makineye bağlayıp kalp atışlarını daha net duyabilmesi için
üst düzey ultrasonuda daha net görebilmek için istiyorlar genelde
İnşallah önümüzdeki hafta belkide miniğin ilk resmiyle eve gelirsin![]()
Kizlaaaar selam tatilin ucuncu.gunu bugun hic menu paylasamadim hemen yaziim
Cecooom bana kizmasin.
24.08 - pazar
Sabah : kkk
Aksam: Mangalda tavuk.ve kofte , domates salatalik ayran
25.08- pazaetesi
Aksam : kofte , bulgur pilavi , salata
26.08 - sali
Aksam : yine ayni menu kofte pilav salata yogurt
27.08- carsamba
Sabah : serpme kahvalti kkk ya uygun yedim sadece kuruyemisler eksik.
Aksam : Cok erken yedim
yine kofte , domates salatalik ayran
Aksam saatlerine dogru cok az haslanmis.misir ve elma
boyle tek duze ve karisik oldu bazen plajda yedik.cunku..
spor yapmiyorum ama deniz ve tatil hareketliligi yetiyor zaten.
Cecom msjini aldim merak etmissin beni sagol canim..masallah guzel ilerliyorsunuz ..benim motivasyon yerlerde malesef...bir gun bozup 3 gun normal hopp basa don ...neyse takipteyim sizi..
beyazcana cok uzuldum..umarim hersey duzelir yeniden![]()
Bugün ki menümü yazayım sabah 1 bardak süt iki dilim kepekli ekmek biraz peynir öğlen Yağsız salata 5 kaşık nohut 2 dilim ekmek akşam 1 dilim börek kendimi hiç iyi hissetmiyorum çalışınca böyle oluyor hiç memnun değilim 3 gündür diyetinden çok yiyorumçok azaltmam lazım bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum
![]()
Ben kendimi açlıktan ölüyormuş gibi hissedersem zayıflıyorum şimdi hep yokum ama havalardanda olabilirCanım havalardanda öyle hissediyor olabilirsinbol bol su içmeye devam et inşallah az da olsa eksi göreceğini düşünüyorum
umutsuzluk yok hep verdim veriyorum diye kendini telkin ediyorsun ki moralin yüksek olsun
![]()
Ben kendimi açlıktan ölüyormuş gibi hissedersem zayıflıyorum şimdi hep yokum ama havalardanda olabilir
Benim şuan uyduğum bir prensip yok sadece kalori sayıyorum ve akşamdan sabaha en az 12 saat aç kalmaya çalışıyorum yani 5-6 dan sonra akşam yemiyorum tatlı yok bol su başka birşey yok malesef ama ben de şu durum var aç değilim mesela su içiyorum acıkıyorumCanım bak ben geçenlerde birşey okumuştum ve elimden geldiğince uygulamaya çalışıyroum
Normalde yemek yerken su bile içmemek gerekirmiş hatta yemekten 20 dakika önce ve 20 dakika sonrasına kadar sıvı tüketmemek doğru olanıymış.
Ben denedim hatta kıyaslamasını yapmak için 2 gündür yapmıyorum ama inan sıvı katı ayrımı yaptığım zaman çok daha çabuk doyuyorum ve uzun sürede acıkmıyorum
Bugünde çok canım istedi diye yemekle ayran tükettim ve normalinden sanki daha fazla tüketmişim gibi hissettim kendimiDemekki gerçekten de yemekle birlikte tüketilen sıvı mideyi dahada genişletip insanın farkında olmadan daha fazla tüketmesine sebep olabiliyormuş
Sen ne yapıyorsun bilmiyorum ama istersen bunada dikkat etmeyi dene
Makaleyi yazan Doktor ( çok ünlü bir Genel Cerrah Obezite ameliyatları konusunda nam yapmış) örnek verdiği gibi mide balon gibi sıvıyı yemeklerle birlikte alınca genişliyor
Yarından itibaren tekrar ayrımı yaparak besleneceğimdenemek için midemi genişletmim yeterince geniş zaten :)
Hani o zaman az da yesen yarım saat sonra dilediğin gibi su içebilirsin ve açlıkta hissetmezsin kolay kolay![]()