SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Öğleden beri bir çıktım evden daha yeni geldim sayılır

Sağ olsun annem bir gittiğimiz anda yakaladımı akşam yemeği yedirmeden salmaz

Bir ara akşam üzerede birlikte pazara çıktık ve evdeki eksikleri tamamladık sağ olsun
Yarın Allahtan rahatım :)
Erkek kardeşimin KVleri annemlere geleceklermiş ve büyük ihtimal bir gece de olsa kalırlar

Hiç bir ortak noktamız yok ve en son geldiklerinde resmen rezillik yaşatmışlardı bize ve tüm apartmana ( adam bizim gelinin kızkardeşini zorla getirmiş oda bir edepsiz apartmanı ayağa kaldırdı ben elalemin evinde kalmam buraya beni zorla getirdiniz ben gideceğim diye kapıları zorladı sivri zeka gelinimiz kapıyı kitleyince

birde bu rezillik yetmiyormuş gibi adam ana avrat küfür ederek kızını döve döve arabaya bindirip gitti ve hiç utanmadan 2 gün sonra arife günü bu sefer kızı olmadan gelip yatıya kalmıştı

Ulen nerede görülmüş arife günü yatıya misafirliğe gidildiği üstelik onlarda tatile almanyadan gelince istanbulda kalıyorlar ve altlarında araba var

)
Geçen seneden gıçık olunca anneme peşin peşin dedim işim olmaz ben gelmem diye
Bİr ara gelip bari bir görünseydin falan dedi annem ama öyle insanlarla işim olmaz hem bizim gelin bana hiç saygı göstermesin ama ben annemin hatırı içinde olsa anasına babasına saygı gösterip birde hizmetmi edeceğim ( ben evdeyken anama asla iş yaptırmam onuda biliyor annem

)
Allahtan benim büyük kız sırf annemlere yağcılık olsun diye aaa aşk olsun ananne yarın ben gelir size kahvaltınızı bile hazırlarım sonrada akşama kadar hizmet ederim dedimi

sırf okullar açıldığında anannesinde kalabilmek için ( okul hemen apartmanın karşısı üstelik bu sene çok önemli sessiz ortamda ders çalışacakmış o yüzden orada kalmak istiyor

)
Yani anlıyacağınız kızımın yağcılığı beni kurtardı

Bugün reglm yeni bitti inşallah yarın en azından geçen haftanın rakamını görürümde ödemde atınca ( ki hala var sanki ) eksiyi görmüş olurum

Bu gece yatmadanda bol bol su içeyimde az da olsa ödem atma şansım olur inşallah
Canım haftaya ben yokum şimdiden söyleyeyim ama gerekirse bir haftalık menü paylaşırım döndüğümde

Not alırım yediklerimi olurmu. En azından birkaç gününü yazarım buraya. Haftaya bir haftalık farklı bir menü uygulayacam. Salı günü başlayacam inşallah. Çünkü diyetisyenim kontrolden bir hafta önce uygula dedi. Bakalım nasıl bir etki edecek. Döndüğümde paylaşırım canım.
Tamamdır canım sorun değil ben not ettim şimdiden olurda unutursam bu kız neden menü yazmıyor diye

İnşallah çok güzel bir etki yaparda sende bol bol eksi görürsün
Kizlar bugünde 83.4 kg ciktim habire gidiyor kilolar hem de hizli hizli buda beni çok korkutuyor
Canım panik yapma

ilk bir kaç ay yapabilir üstelik niye endişe ediyorsun daha iyi en azından doğumdan sonra daha az kiloyla savaşacaksın inşallah
kızlar bi yazı okudum ahmet aydından sizinle paylaşmak istedim
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1099
Henüz bakmadım ama sayfayı ayrı açtım mutlaka okuyacağım

Paylaşımın için teşekkür ederim canım
İnsallah bende zaten bu sene lise sinavlari yuzunden biraz ara verdim fen lisesini kazandigim belli olunca 22 agustosta birde okul formasinda kizlara kremrengi pantolon varmis acikrenk sisman gosterir diye zayiflama hirsina geldim birde ilk yazimda yanlis yazmisim 15.5 den 16 degil 14.5 dan 15 yasimdayim sizin kiziniz kacinci sinifta ben bu sene 9 a basliycam kasim 2000 liyim
Benim kızımda 2000 doğumlu

ama ekim 25 yani senenin onuna doğru

Oda bu sene 8ci sınıfa başlıyacak

Aslında birinci sınıfı iki kere okudu ( hesapta sınıfta kalma yoktu ama öğretmeniyle biraz fazla takışınca kadın resmen bile bile bıraktı çocuğu sınıfta okumayı öğrenemedi yalanıyla )
O zamanlar kızımın eline cetvelle vurmuş ve ben elini kıpkırmızı görünce hesap sordum doğal olarak

oda bütün sınıf şahit olduğu halde inkar etti, çocukları tehdit etmiş sizide sınıfta bırakırım diye ve bize kızınız okuyamıyor sınıfta bırakacağım dedi bende ne olur bırakın dedim

yoksa 4 sene daha o öğretmenle uğraşmak zorunda kalacaktık :)
Çok şükür şimdiki öğretmeni çok iyi ( eşiminde tesadüf çocukluk arkadaşı :) )
İnşallah senin, kızımın ve tüm öğrencilerin sınavları çok güzel geçerde hayallerinizin peşinden emin adımlarla ilerlersiniz

Aminnnnnnnnnnn
Ben bugunki menumu paylasayim hemen bi..
Sabah(10.00) : Kkk
Ogle (16.00) : mantar tavuk sote ,bulgur pilavi, salata yogurt
Aksam (19.30) : Balik , salata
Normal de uc ogun yapmiyorum ama tatul dolayisiyla bugun boyle oldu uyum saglayim dedim. Ama diyeti bozmadim
Birde sorum var sizlere
Ankara da farkli kilo Antalyada farkli kilo cikarmiyim kizlar esim oyle dedi az cikinca moralim bozuldu benim.
Canım tartıyla alakalıdır bencede hee ama birde şöyle bir şey var hava değişikliği ödemde yapabilir

Sen yinede canını sıkma en azından fazla çıkmamışsın
Hemen menümü yazayım 1 bardak süt sabah, öğlen 3 ızgara köfte 5 kaşık pilav salata, ikindi de puding akşam salata 1 adet köfte 2 dilim ekmek bozdum diyetiiii

(((((
Canım yanlıış anlama ama o iki dilim ekmek yerine 4 tane daha ızgara köfte yeseydin daha tok tutardı ve daha az kalorili olurdu

en azından akşam ekmek tüketmemeye çalış ( hiç yemesen daha iyide işte bırakamam dersen en azından sabah yada öğle tüket

)