80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında hiç keyfim yok, Istanbulun şu rüzgarlı fırtınalı havası bana hiç yaramıyor ayrıca reglim, gerginim,hava bi de bulutlu... güneş enerjisiyle çalışan ben ne yapayım bu durumda...tatsızım işte... tatilden yeni geldim sayılır ama yine de özledim izmiri :KK43: elimi kolumu kaldırasım yok o kadar feci... ama şuraya yazdıklarınızı okumak iyi geldi, motivasyon için birebir bu etkileşim.. bi kahve yapayım da aklım başıma gelsin bari.. bu arada be nde yapsam ya şu bildirimi :)

yaş 35 (yolun yarısı etmez daha değil mi arkadaşlar :)
boy 155
başlangıç kilo 89 (6haziran 2014)
bugün 84
giden 5 kilo insülin direncine karşı diren bakalım :)

vazgeçtim kahveden önce bi leslie ile 5 mil yapayım rahatlarım biraz daha sanırım...

Sorma canım valla benide bugünki hava maf etti o_O
Dün baş ağrısı yüzüden gece uyuyamadım ( bu havalarda böyle oluyorum bende ) sabahta erken kalktığım halde kendimi halsız ve bitkin hissediyorum :KK57:
Aslında bir sürü iş var ama yapasım yok :KK48:
Neyse bende birazdan bir kahve içeyimde kendime gelir işlere girişirim :KK66:

Bayadır birileri gelir sohbet ederiz diye bekliyordum :)
Herkes haftasonu modunda bari bende işlerimi bitireyim ;) Gece inşallah uğrarım yine ;)

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr menü diyorum başka da birşey demiyorummmmmm :))))))

slm kizlar iyi hafta sonlari. cok ugrayamiyorum artik farkindayim ama butun vaktimi cucuklerim aliyor. kendime ayirabildiim tek vakit spor yaparkenki zaman.
sweetcim biseler istemis.
boy: 1.64
baslangic kilom: 93.5
baslangic tarihi: 1 mayis 2014 diyelim
yaklasik o ayda baslamistim tekrar

Kızlar selam dün ki menü mü yazayım sabah 1 bardak süt öğlen 1batdak ayran 2 dilim ekmek 2 köfte akşam 1tabal bulgur pilavı 2 tavuk but bu hafta battım ben kilo veremicem:) pazardan sonra menülerine dikkat edin ciddi düşüş olacak

Sorma canım valla benide bugünki hava maf etti o_O
Dün baş ağrısı yüzüden gece uyuyamadım ( bu havalarda böyle oluyorum bende ) sabahta erken kalktığım halde kendimi halsız ve bitkin hissediyorum :KK57:
Aslında bir sürü iş var ama yapasım yok :KK48:
Neyse bende birazdan bir kahve içeyimde kendime gelir işlere girişirim :KK66:

Bayadır birileri gelir sohbet ederiz diye bekliyordum :)
Herkes haftasonu modunda bari bende işlerimi bitireyim :KK66: Gece inşallah uğrarım yine :KK66:

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr menü diyorum başka da birşey demiyorummmmmm :))))))

e ben de yazayım menümü..gerçi diyetisyenimin listesi.. uyuyorum mümkün oldukça pek değişen bişe yok yani.. insülin direnci için sık sık yiyorum ve meyveyle mutlaka süt tüketiyorum. Ve her gün leslie yapıyorum en az 3 ya da 5 mil.
9 kahvaltı domates salatalık 2dilim peynir 2dilim kepek ekmeği şekersiz çay (1 peynir yerine 1 yumurta yenebilir+ 5 zeytin de eklenebilir)
11ara öğün yarım paket diyet bisküvi ya da 2 adet grissini
13 öğle yemeği 1 çay bardağı yogurt 2 porsiyon sebze 2 dilim kepek ekmeği
15 ara öğün 1 meyve 1 çay bardağı süt
17 ara öğün 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
20,003 köfte ya da o kadar et tavuk balık ,1 porsiyon sebze,1 çay bardağı yogurt, 1 dilim kepek ekmeği,salata
22,00 ara öğün 2 porsiyon meyve+1su bardağı süt
23,00 ara öğün yarım paket diyet bisküvi veya 2 adet grisini

düzeltme banu cum
başlama tarihi:1/3/2014
boy:1,70
başlangıç: 90
geçen hafta: 78,9
bu hafta: 78,8
giden: 0,1
toplam giden: 11,2
spor: zaman zaman yurume,lesli, plates

Fıstıklar yeni aylık tablomuz için yaş boy ve başlangıç tarihlerinize ihtiyacım var bildirimlerinize eklerseniz sevinirim:KK68::KK68:
ne kadar yavaş vermişim 8 ayda 11 kilo vah vahh

Bende yapayım bildirimimi.
Çok yoğunum misafir vardı.
Akşamada düğün varmış .eşim az önce haber verdi.
Başlangıç:1.o7.2014
Başlangıç kilo:82
Boy:1.60
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:79.9
Gelen :200 gr.
Spor: gün aşırı yürüyüş ve bisiklet

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3:

Hele şükür evime dönebildim :KK66:
Eşimin Allahtan arkadaşıyla işi varmış da henüz eve gelmedi :KK48:
Annemin dünürleri geldi ( kardeşimin kvleri )
Anam ben bu kadar cins aile hayatımda görmedim:KK57:
Adam paso karısına laf soktu :KK48: ben karısına teyze diyorum adam bana birşey verirken Abla diye teşekkür ediyor :KK67::KK67::KK67:
Benim kızla yaşıt kızları var; bir ara babam kızıma hadi isterseniz birlikte çıkın gezin dedi de kız ağzını açıp canım istemiyor bile demedi sadece kafa salladıo_O kulaklığını bir taktı telefondan müzik dinleyip durdu

o_O
Bir ara Annem gezmeye gidelim akşam üzere dedi de hemen kızın babası wifi olan yere gidelim bu kız internetsiz kaldığı için böyle yapıyor dedi ( sırf internet yok diye surat yapıyormuş meğer :KK11: )

Erkenden akşam yemeğimi orada yedim ( kızım ve eşime eve paket yaptım :KK48: ) sonrada size iyi gezmeler diyip kaçtım :KK48: Annemde bir ara demezmi yarın pikniğe mi gitsek birlikte diye :KK57::KK57::KK57::KK57: hemen eşimi bahane ettim haftasonu için planı varmı bilmiyorum olmadı benim arabayı alın ben idare ederim nasılsa eşimin düldülüyle dedim :KK48:
Eşime anlattım oda demezmi benim için sorun yok isterseniz gideriz diye :KK57::KK57::KK57: dedim kusura bakma çekemem onları daha fazla :KK66: zaten kardeşimin KPsi yok işte benim kızla damatta olsaydı giderdikte onlar yok falan diye bahane üretti :KK48: sanki hep onlarla gidiyorlarmış gibi :KK48: tabi benim işime geldi o ayrı :KK66:

Ben bu cümleye bayıldım :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Helal kız sana gerçekten süper bir mantık :KK66: zaten herşey olacağına varır ve kaderde ne varsa onu görüyoruz :KK66: Emek vermeden zaten hiç birşeye ulaşılamaz :KK66:

Hemen bu cümleyi kızım gelir gelmez okutayım :KK66:
Hep diyorum onada çok akıllısın ama canın ders çalışmaya değil ancak muzurluğa çalışıyor diye :KK48:
Sevdiği derslerin hepsi 5 ve okullar kapanmadan son sınavında 90 aldı diye neredeyse oturup ağlayacaktı :KK48: dedim ulen bir ağla birde ben döveceğim ( sanki çok dayak yiyormuş gibi :KK48::KK48::KK48::KK48:) Olsun ingilizceden benim o notu almamam gerekiyordu diyor ( çok basit yazım hataları yapmış o son sınavında )
Kendide diyor ben istesem hepsi 5 olur diye :KK48: ama işte bir tek matematikle yıldızı barışmadı ama ayarladık şimdiden özel ders verecek hocayı :KK66: inşallah bu sene oda 5 olurda rahatlarız ailecek :KK66:

Anam aralardan bütün bana yazdıklarını ayıkladım :KK70:

Çok teşekkür ederim canım :KK60:
Dediğin gibi bir sonraki sene bizim bayramımız olucak inşallah :KK68: birde beyazcandan hayırlı haberlerini alsaydık çok daha içim rahat olacaktı :KK64: inan kaç gündür aklım onda kaldı birde bizim eski duyumda :KK66: ikiside zor bir süreç geçiriyorlar ve inşallah çok çok daha iyi dönecekler aramıza :KK66:

İnan şu kaptanlığıda sırf kendimi biraz daha çabuk toparlamak için üstlendim yoksa kendimi biliyorum bir iki hafta iyi giderse sonra ufak ufak savsaklamaya başlıyorum :KK48: o yüzden benim şu anda örnek olmam lazımki buradaki kızlara şşşşt pşşşt ne yapıyorsun diyebileyim :KK48:
Hani demiştim ya hoca osurursa cemaat ....ıçar :KK70::KK70::KK70::KK70: Cemaati ...ıçırtmamak içinde benim osurmamam lazım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İnşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vereceğiz :KK66:

Adaşım ilk bildiri benden gelsin o zaman :KK48:

Yaş ; 34 :KK16:
Boy; 1.54 cm ( Selvi boylu al yazmalı :KK70: )

Başlangıç tarihi; 28. Haziran 2014 ( son miladım olarak bu tarihi yazayım dedim :KK66: yoksa oooooooo sitenin kuruluş yılını yazmak gerekecek :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: )

amcam yaşlandığını kabul edemiyor demekki cecommm:KK70::KK70:
geçmişi unuttuk cecoşum senin miladın başladı:D:D:D bu yıl bu topiğin yılı olacak:KK68:

prensesinin d günü kutlu olsun cnm bahtı güzel olsun inş ne mutlu özel bir günde doğurmuşsunn:KK9::KK9:
seviyoruz seni cecommmm :KK15::KK15: bende menülerimi yazmaya başlayacağım kuzummm :oops::oops: haftaya inş zaman yetmiyorkiii:KK51:

Cepten girememe sikintimi cozdum coook sukur artik daha aktif olucam insallah.sweetcim ben simdi boyumu yazayim ama tarih olarak ne yazsam 17 kasimda 86 kiloyla artik daha siki olup kilo vermem lazim deyip spora baslamistim otarihten sonra hizli gitti zaten.yani boy 157 yas31 tarih 17 kasim kilo 86 diyelim
ben bildirmiştim yönetime cnmm nikin düzeldi şükür aktifleşme zamanı:D:Dsenin başlangıç bende 89 görünüyor bitanemm :KK64: değiştirdim
Kahvaltımı yazıyım :KK52:1 haşlanmış yumurta,1 ince dilim ekmek, bir iki dilim domates salatalık,1-2çatal peynir yedim ama peynir tam yağlıydı:oops: form karışık bitki çayı ictim 1 kupa:KK50:.bu gün eger yapabilirsem 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum. :KK49:Birde bu gun içtiğim suyu 3 lt ye tamamlamam lazım :KK48:.

tam yağlı ürünlerden korkma cnmcımm biz karataycılar az yağlı diyet light ürünleri asla tüketmeyiz:KK65:
yürüyüş yapabilirsen süper olur

Canımcım sen çok başarılı bi kaptansın gercekten bunu inanarak samimiyetle söylüyorum..iki tarafada yetişmeye çalışıp tatlı dille motive ediyosun :) seviyoruz seni :) daha çok gel buraya çek kulaklarımısı :)

Yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum canım ne kadar sürer bilmiyorum...

Sauna eşofman neden direk tenimize degmeyecek onuda de hele :)sweete yazmıştım ama alıntımı alıntılayamamışım :))

çok tşk ederim edacımmm :oops::oops: motive olmanızda katkım oluyorsa ne mutlu 80-89 benim ilk yuvam o yüzden fırsat buldukça burdayım cnmm annemin ameliyatı benim bel sorunu ziyarete gelenler olunca eskisi gibi fırsat bulamadım ama yazamasamda sürekli takipteyim cnmm:KK15:

sauna eşofman direk tenle temas edince cilt kanserine bile yol açabiliyor allah korusun bazı bünyelerde cnm ben altına penye giymeden hiç kullanmadım cnm görünce uyarmak istedim:KK66:

Boy:1.64
Kilo:78,500(gecen hafta)
Başlangıç kilo:89
Başlangıç tarih:04.03.2014
2 ay tatil :KK43:

kuzucum olanla ölmüşe çare yok değilmi hemen geçmişi bırakıp önümüze bakacağız tatil bitti işe de başlarsan düzenini kurarsın bir de k v ye çare bulsaydık:KK17::KK17:

Kilo bildirim

başlangıç: 82.2
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 77.0
giden: 1.700gr
toplam giden: 5.200 gr
spor: tatil dolayisiyla yok

bugun.karatayla tam.bi ayimi doldurdum. Toplamda da 5.200 kilo vermisim. Hayatimda ilk.kez bi ayda bes kilo veryorum cok mutluyum :-)

wuuuuu esincimm tatilde olmana rağmen helall olsun süper vermişsinnn tbrkler cnmmm:KK9::KK9: dur bklım daha tüm fazlalıklar gidecek:KK28::KK28:

Aslında hiç keyfim yok, Istanbulun şu rüzgarlı fırtınalı havası bana hiç yaramıyor ayrıca reglim, gerginim,hava bi de bulutlu... güneş enerjisiyle çalışan ben ne yapayım bu durumda...tatsızım işte... tatilden yeni geldim sayılır ama yine de özledim izmiri :KK43: elimi kolumu kaldırasım yok o kadar feci... ama şuraya yazdıklarınızı okumak iyi geldi, motivasyon için birebir bu etkileşim.. bi kahve yapayım da aklım başıma gelsin bari.. bu arada be nde yapsam ya şu bildirimi :)

yaş 35 (yolun yarısı etmez daha değil mi arkadaşlar :)
boy 155
başlangıç kilo 89 (6haziran 2014)
bugün 84
giden 5 kilo insülin direncine karşı diren bakalım :)

vazgeçtim kahveden önce bi leslie ile 5 mil yapayım rahatlarım biraz daha sanırım...
İzmir özlenmezmi cnmmm 3 haftadır dışarı çıkamıyorum ben bile özledim:KK69::KK69:
sakın 5 kilo gitti diye üzülme az değil inan bana 20 pk margarin gitti vucudundaan:KK19:
direnmeye devam :KK9:diyetisyene gittiğin için birşey diyemiyorum menülerine cnmm ama aralara gözüm takılıyor :):)

slm kizlar iyi hafta sonlari. cok ugrayamiyorum artik farkindayim ama butun vaktimi cucuklerim aliyor. kendime ayirabildiim tek vakit spor yaparkenki zaman.
sweetcim biseler istemis.
boy: 1.64
baslangic kilom: 93.5
baslangic tarihi: 1 mayis 2014 diyelim
yaklasik o ayda baslamistim tekrar

haklısın bitanemmm diloş başlı başına yeter sana fısrat buldukçe girersin cnm benim:KK65:
düzeltme banu cum
başlama tarihi:1/3/2014
boy:1,70
başlangıç: 90
geçen hafta: 78,9
bu hafta: 78,8
giden: 0,1
toplam giden: 11,2
spor: zaman zaman yurume,lesli, plates

neyi düzelttinki neslim :KK64::KK64: bendeki kayıtla aynı:KK65: olsun kuzum 11,2 kilo azmı başlarda beni dinleseydin eminim daha çok verecektin olsun az gitsin kalıcı gitsin kuzum :KK65:vermeye devamm ama yine baklava yenmişşl:KK63::KK63:

Bende yapayım bildirimimi.
Çok yoğunum misafir vardı.
Akşamada düğün varmış .eşim az önce haber verdi.
Başlangıç:1.o7.2014
Başlangıç kilo:82
Boy:1.60
Geçen hafta:79.7
Bu hafta:79.9
Gelen :200 gr.
Spor: gün aşırı yürüyüş ve bisiklet

ah o güllü lokumlar yaktı seni kuzumm boyunu 1,58 diye yazmışım nedense düzelttim cnm bitanem geçen haftada artıdaydınn şu geç yatma olayına bir çözüm bulalım uyku da çok etkiliyor biliyorsun:KK19:

Yaktı banum bu gün gün boyu yaktı hem atak yaşadım gene :(
Menü bu gün
Sabah kk kahvaltı sına ek avokado
Ogle taze fasulye azcık Kuskus Yoğurtlu
Aksam Kıymalı patlıcan . Brokoli haşlama . Ve azcık avokado limonlu . Salatalık domates çiğ semizotu.
Spor sabah 20 dk Leslie ve plates

Kızlar takımımda paylaştım burda paylaşmazsam olmaz :)
CYMERA_20141020_182017.webp

geçmişi unuttuk cecoşum senin miladın başladı:D:D:D bu yıl bu topiğin yılı olacak:KK68:

prensesinin d günü kutlu olsun cnm bahtı güzel olsun inş ne mutlu özel bir günde doğurmuşsunn:KK9::KK9:
seviyoruz seni cecommmm :KK15::KK15: bende menülerimi yazmaya başlayacağım kuzummm :oops::oops: haftaya inş zaman yetmiyorkiii:KK51:

ben bildirmiştim yönetime cnmm nikin düzeldi şükür aktifleşme zamanı:D:Dsenin başlangıç bende 89 görünüyor bitanemm :KK64: değiştirdim

tam yağlı ürünlerden korkma cnmcımm biz karataycılar az yağlı diyet light ürünleri asla tüketmeyiz:KK65:

çok tşk ederim edacımmm :oops::oops: motive olmanızda katkım oluyorsa ne mutlu 80-89 benim ilk yuvam o yüzden fırsat buldukça burdayım cnmm annemin ameliyatı benim bel sorunu ziyarete gelenler olunca eskisi gibi fırsat bulamadım ama yazamasamda sürekli takipteyim cnmm:KK15:

sauna eşofman direk tenle temas edince cilt kanserine bile yol açabiliyor allah korusun bazı bünyelerde cnm ben altına penye giymeden hiç kullanmadım cnm görünce uyarmak istedim:KK66:

kuzucum olanla ölmüşe çare yok değilmi hemen geçmişi bırakıp önümüze bakacağız tatil bitti işe de başlarsan düzenini kurarsın bir de k v ye çare bulsaydık:KK17::KK17:

wuuuuu esincimm tatilde olmana rağmen helall olsun süper vermişsinnn tbrkler cnmmm:KK9::KK9: dur bklım daha tüm fazlalıklar gidecek:KK28::KK28:

İzmir özlenmezmi cnmmm 3 haftadır dışarı çıkamıyorum ben bile özledim:KK69::KK69:
sakın 5 kilo gitti diye üzülme az değil inan bana 20 pk margarin gitti vucudundaan:KK19:
direnmeye devam :KK9:diyetisyene gittiğin için birşey diyemiyorum menülerine cnmm ama aralara gözüm takılıyor :):)

haklısın bitanemmm diloş başlı başına yeter sana fısrat buldukçe girersin cnm benim:KK65:

neyi düzelttinki neslim :KK64::KK64: bendeki kayıtla aynı:KK65: olsun kuzum 11,2 kilo azmı başlarda beni dinleseydin eminim daha çok verecektin olsun az gitsin kalıcı gitsin kuzum :KK65:vermeye devamm ama yine baklava yenmişşl:KK63::KK63:

ah o güllü lokumlar yaktı seni kuzumm boyunu 1,58 diye yazmışım nedense düzelttim cnm bitanem geçen haftada artıdaydınn şu geç yatma olayına bir çözüm bulalım uyku da çok etkiliyor biliyorsun:KK19:
canim yas boy baslangic tarihi de istemissin ben onlari da ekleyim
baslangic tarihi : 01.08.2014
yas:25
boy : 1.65 cm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür uğrayabildim :KK48:
Bugün yine öğlende bir attım kendimi dışarı akşama kadar ;)
Eşimin anannesini dolaştık, kvnin gözlüğünü tamirden almıştık onu götürdük hem ;) oradanda anneme geçtik yine :KK48: hatun canı sıkıldıkça bizi çağırıyor :KK48:

Misafirleri gitmiş oda bir sürü yemek kaldı diye ille gelin dedi iyi bari dedik ;)
Bu gece kızlar ananannede kalıyorlar :KK48:
Büyük tembihliyor bak yalnız bırakıyoruz sizi evde oturmayın çıkın dışarı diyor :KK48: ne dedim demezmi dışarda en fazla öpüşürsünüz o zamanda biri oha ne oluyor ayıp kardeşim diye sizi uyarır diyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sanki çok sokakta öpüşüyormuşuz gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir iki kere 3.cü çocuk muhabbeti yaptık ya hatuna gözü korktu :KK70:
Aslında kalmak bile istemedide son anda babası kızım saçmalıyorsun arada bizimde baş başa kalıp sohbet etmeye ihtiyacımız var dedi diye hadi neyse gidelim yatıya bari dedi :KK70:
En son bide çaktırmadan demezmi bak acık alanda gezin, işte ben kardeşimi anannemde idare ederim ama sakın bana bir kaç hafta sonra gebeyim ( hamilede demiyor :KK70: ) deme yeminle bozuşuruz diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Karı koca onları bırakıp gezerken bile onun o haline gülüp durduk :KK48::KK48::KK48:
Valla şimdiki çocuklar bir alem hee biz anamıza mümkün değil öyle birşey diyemezdik :KK48:

Biraz tavla oynayıp çay içtikten sonrada eşim konsol başına geçince bende bir buraya bakayım dedim ;)

e ben de yazayım menümü..gerçi diyetisyenimin listesi.. uyuyorum mümkün oldukça pek değişen bişe yok yani.. insülin direnci için sık sık yiyorum ve meyveyle mutlaka süt tüketiyorum. Ve her gün leslie yapıyorum en az 3 ya da 5 mil.
9 kahvaltı domates salatalık 2dilim peynir 2dilim kepek ekmeği şekersiz çay (1 peynir yerine 1 yumurta yenebilir+ 5 zeytin de eklenebilir)
11ara öğün yarım paket diyet bisküvi ya da 2 adet grissini
13 öğle yemeği 1 çay bardağı yogurt 2 porsiyon sebze 2 dilim kepek ekmeği
15 ara öğün 1 meyve 1 çay bardağı süt
17 ara öğün 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir
20,003 köfte ya da o kadar et tavuk balık ,1 porsiyon sebze,1 çay bardağı yogurt, 1 dilim kepek ekmeği,salata
22,00 ara öğün 2 porsiyon meyve+1su bardağı süt
23,00 ara öğün yarım paket diyet bisküvi veya 2 adet grisini

Canım maşallah senin diyetisyen baya geç saate kadar oluşan bir menü hazırlamış ;)
Hani yiye yiye zayıflatacağım sizi diyen şu meşhur doktorun mantığında sanırım ( adamın siması gözümün önünde adını unuttum iyimi :KK70::KK70::KK70: )

Canım bak senide ekledim listeye en azından ara öğünleri yazmasanda her gün istersen sende menünü bildir ;) hem başka arkadaşlarada bir örnek olur ( ne pişirsem derdi kalmaz :KK48: )
Valla menüler paylaşıldığından beri bende o dert kalmadı ;) bir gece önceden aklıma birşey gelmezse gözüme bir menü kestiriyorum :KK48::KK48::KK48::KK48: )

Canım bence öyle deme az da olsa gitmiş sonuçta ;) zaten öyle aşırı bir kilonda yok şükür ;)
Düşünsene o 11 kgyu ben vermiş olsaydım ne güzel 120 yerine 110 olucaktım :KK66: inan o bile beni çok mutlu ederdi şu an ama inanıyorum yakında onu hatta daha aşağılarını bile göreceğim ;) sizlerinde desteğiyle tabiki ;)

Kızlar takımımda paylaştım burda paylaşmazsam olmaz :)Eki Görüntüle 1230718

Maşallah kız ne güzel kilolar gitmiş :nazar::nazar::nazar::nazar: Baya fark etmiş ;)
İnşallah bende ileride böyle öncesi ve sonrası resmi paylaşırım :KK68::KK68::KK68::KK68:

kizlar herkese ayri ayri cvp yazamiyorum telefon da cok.yavas bu site. :-(
o yuzden katilamiyorum sohbetlere.

Canım üzülme ben bilgisayardan giriyorumda ne oluyor :KK48: takoz bilgisayarım bir takıldığı an 2 - 3 dakika bekliyorum düzelsin diye :KK48:
Sen yaz biz seni her zaman dahil ederiz sohbetlerimize merak etme ;)
Alıntı yapmayla uğraşma ;) geçmişi oku ve aklında kalanları yaz direk mesajına sonuçta cepten daha zor ;)

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım ;)

Aslında sabah çok geç kalkmadım sayılır ama onu yap bunu yap derken benim kahvaltı biraz geçikti ;)
Tabi uyanır uyanmaz önce 1 koca şişe suyumu içtim ve sonrada yarım saat içinde kahvaltımı hazırlamaya başladım ;)

kahvaltı18.webp akşam17.webp

Sabah eşim sağ olsun bana harçlık bırakmadan evden kaçınca ( para bırakmamak için kaçtın diyorum gülüyor :KK48: ) yine peynirsiz kaldım ama bir önceki gün yoğurtla tüketince hoşuma gitti ;)
Tabi yoğurt evde kendim mayaladığımdan ;) artık hazır almıyoruz şükür ;)

Öğlen yemeğini çekemedim daha doğrusu az birşey barbunya kalmıştı onu hüplettim ( tam 4 yk kadar ;) )

Akşamda annemde semizotu vardı ;) aslında hiç pirinçsiz yapıyordum genelde kendime ama ben gelmeden hatun pişirmiş bende birşey diyemeden yanında bir koca kase cacıkla götürdüm :KK48:

Şu an çok şükür açım :KK48::KK48::KK48::KK48:
Yani demekki fazla kaçmamış :KK66:

İki gündür hep ot yiyorum yarın artık kesin protein almam lazım :mad: ben etobur bir insanım yeterrrrrrrrrrr diye bağırtacak yoksa adam beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Menuler
28.08
Sabah : kkk
Aksam : balik , salata , cacik

29.08
Aksam : Bir bucuk gobit ve bi avuc kadar tavul gogsu , salata ( mecbur kaldim misafirliktee )

30.08
Ara : Bi avuc badem
Aksam : Mangalda tavuk, kucuk bi parca kirmizi et , salata , ayran , kozlenmis biber ve sarimsak

Kızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 dilim ekmek 2 tavuk but fırında, akşam ekmeksiz İskender ben geçen Pazartesi yani 25 Ağustos'ta tartıldım 80 kiloydum yarın sabah aç karnına tartılıcam şimdi size sorayım ne zaman liste için verdiğimiz kiloyu yazmamıZ gerekiyor ben ona göre tartılma günümü değiştireyim bu arada 66 kiloya inen arkadaşı 8 ayda 11 kilo veren arkadaşı alkışlıyorum herkez az da olsa çok da olsa kilo veriyor ve gerçekten -1 kilo bile fark ediyor:)))

Tünaydın fıstıklarııı güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn:KK28::KK68:

Kızlar takımımda paylaştım burda paylaşmazsam olmaz :)Eki Görüntüle 1230718

maşallah Edacım ne kadar fark etmiş değilmi:KK9::KK9: hedefine ulaşınca süper olacak :D:D tşkler cnm paylaştığın için:KK68:

kizlar herkese ayri ayri cvp yazamiyorum telefon da cok.yavas bu site. :-(
o yuzden katilamiyorum sohbetlere.

sorun değil Esincim tek tek alıntı yapmak hele ki cepten hakikaten zor reklamlar delirtiyor öncelikle o yüzden aklında kalanları yazarsın kuzumm ben bazen yazdım sanıyorum ama yazmamışım :oops:
kaydettim bilgilerini cnmmm:KK36:

Swetcim gecen eylulde falan 89 dum galiba bu topige katilmistim yavas yavas gidiyodu sonra kasimda karar aldim kilo vermmeye yanlis hatirlamiyosam 86falandim.suan 66 aferin bana.ama ilk basladigimda 94 kiloydum ama ozaman topige girmiyodum.

evet kuzum bende 89,6 idi 86 ile değiştirdimmm hakikaten maşallahımız var :D:D bende geçen sene temmuzda 93 tüm:KK57:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3:
:KK3:

Hele şükür uğrayabildim :KK48:
Bugün yine öğlende bir attım kendimi dışarı akşama kadar :KK66:
Eşimin anannesini dolaştık, kvnin gözlüğünü tamirden almıştık onu götürdük hem :KK66: oradanda anneme geçtik yine :KK48: hatun canı sıkıldıkça bizi çağırıyor :KK48:

Misafirleri gitmiş oda bir sürü yemek kaldı diye ille gelin dedi iyi bari dedik :KK66:
Bu gece kızlar ananannede kalıyorlar :KK48:
Büyük tembihliyor bak yalnız bırakıyoruz sizi evde oturmayın çıkın dışarı diyor :KK48: ne dedim demezmi dışarda en fazla öpüşürsünüz o zamanda biri oha ne oluyor ayıp kardeşim diye sizi uyarır diyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sanki çok sokakta öpüşüyormuşuz gibi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir iki kere 3.cü çocuk muhabbeti yaptık ya hatuna gözü korktu :KK70:
Aslında kalmak bile istemedide son anda babası kızım saçmalıyorsun arada bizimde baş başa kalıp sohbet etmeye ihtiyacımız var dedi diye hadi neyse gidelim yatıya bari dedi :KK70:
En son bide çaktırmadan demezmi bak acık alanda gezin, işte ben kardeşimi anannemde idare ederim ama sakın bana bir kaç hafta sonra gebeyim ( hamilede demiyor :KK70: ) deme yeminle bozuşuruz diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Karı koca onları bırakıp gezerken bile onun o haline gülüp durduk :KK48::KK48::KK48:
Valla şimdiki çocuklar bir alem hee biz anamıza mümkün değil öyle birşey diyemezdik :KK48:

Biraz tavla oynayıp çay içtikten sonrada eşim konsol başına geçince bende bir buraya bakayım dedim :KK66:

Canım maşallah senin diyetisyen baya geç saate kadar oluşan bir menü hazırlamış :KK66:
Hani yiye yiye zayıflatacağım sizi diyen şu meşhur doktorun mantığında sanırım ( adamın siması gözümün önünde adını unuttum iyimi :KK70::KK70::KK70: )

Canım bak senide ekledim listeye en azından ara öğünleri yazmasanda her gün istersen sende menünü bildir :KK66: hem başka arkadaşlarada bir örnek olur ( ne pişirsem derdi kalmaz :KK48: )
Valla menüler paylaşıldığından beri bende o dert kalmadı :KK66: bir gece önceden aklıma birşey gelmezse gözüme bir menü kestiriyorum :KK48::KK48::KK48::KK48: )

Canım bence öyle deme az da olsa gitmiş sonuçta :KK66: zaten öyle aşırı bir kilonda yok şükür :KK66:
Düşünsene o 11 kgyu ben vermiş olsaydım ne güzel 120 yerine 110 olucaktım :KK66: inan o bile beni çok mutlu ederdi şu an ama inanıyorum yakında onu hatta daha aşağılarını bile göreceğim :KK66: sizlerinde desteğiyle tabiki :KK66:

Maşallah kız ne güzel kilolar gitmiş :nazar::nazar::nazar::nazar: Baya fark etmiş :KK66:
İnşallah bende ileride böyle öncesi ve sonrası resmi paylaşırım :KK68::KK68::KK68::KK68:

Canım üzülme ben bilgisayardan giriyorumda ne oluyor :KK48: takoz bilgisayarım bir takıldığı an 2 - 3 dakika bekliyorum düzelsin diye :KK48:
Sen yaz biz seni her zaman dahil ederiz sohbetlerimize merak etme :KK66:
Alıntı yapmayla uğraşma :KK66: geçmişi oku ve aklında kalanları yaz direk mesajına sonuçta cepten daha zor :KK66:

senin büyük prensesten çekeceğin var cecommmm:KK22::KK22: ne güzel ama arkadaş gibi olmak çok şanslı senin gibi annesi olduğu için eniştem de çok anlayışlı bizim nesil nerde böyle konuşmalar annem tam osmanlıydı :KK19:

afiyetolsun cecom menülerin süper yarından itibaren ben de başlıyorum paylaşmaya cnmmm:KK68::KK68:

Menuler
28.08
Aksam : balik , salata , cacik

29.08
Aksam : Bir bucuk gobit ve bi avuc kadar tavul gogsu , salata ( mecbur kaldim misafirliktee )

30.08
Ara : Bi avuc badem
Aksam : Mangalda tavuk, kucuk bi parca kirmizi et , salata , ayran , kozlenmis biber ve sarimsak

1,5 gobit olmamış esinim nazar mı değdirdik menülerine:KK65: ama diğer menülerin kusursuz:KK9::KK9:
balık yediğin xzaman bir minik parça helva yiyebilirsin kuzumm :KK28:

Kızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 dilim ekmek 2 tavuk but fırında, akşam ekmeksiz İskender ben geçen Pazartesi yani 25 Ağustos'ta tartıldım 80 kiloydum yarın sabah aç karnına tartılıcam şimdi size sorayım ne zaman liste için verdiğimiz kiloyu yazmamıZ gerekiyor ben ona göre tartılma günümü değiştireyim bu arada 66 kiloya inen arkadaşı 8 ayda 11 kilo veren arkadaşı alkışlıyorum herkez az da olsa çok da olsa kilo veriyor ve gerçekten -1 kilo bile fark ediyor:)))

tünaydın cnmmm şu sabahları düzeltmemiz lazım cnm biliyorum canın istemiyor ama mutlaka zorlamalısın kendini:KK51: cuma cumartesi pazar tartılabişlirsin bitanem pazar akşamı listeyi hazırlıyorum:KK68:

etmezmi 1 kilo bile hafşfletiyor insanı sen de en geç 6 ay sonra farkı yazacaksın cnm benim
:KK19:

ve ben kaçtımmmmmmmm :KK36::KK36:

Acelemiz yok bitanem. Gidene kadar burdayız. Rica ederim. :KK60:

Kahvaltı günün en önemli öğünü canım. Kahvaltıyı atlarsan kilo vermen zorlaşır. Nedenine gelince:
EN GÜZEL KAHVALTI EVDE YAPILIR!

- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.

- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.

- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.

aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.

Nurçin-Okan Çağlar

Çok iyi yapmışsın cecoşum. Kaptanlık sana çok yakıştı. Artık toparlanmamız lazım. Seneye yazın bizim bayramımız olacak. Beyazcan'ı ben de merak ediyorum. Bir haber alsaydık o_O

Teşekkürler bitanem. Bu tablo aylık tablomuz olacak. Bu haftadan itibaren işlemeye başlayacağım. Eylül sonu liste aylık olarak çıkacak. Her ayın kraliçesine seçeceğiz. Haftalık tablolarımız devam edecek. İzninden döndüğün zaman ister üçüncü takımda ister bizim takımımızda yerin hazır bitanem. İyi eğlenceler. :KK60: İyi tatiller.

Çok doğru düşünüyorsun cecom. Üstelik kendini de takip etme açısından çok iyi oldu ki bu hafta güzel bir başlangıç yaptın canım. :KK15:

Seni ben dövecem edacım! :KK67:Neyse ki helvanın yanında şekersiz çay içmişsin. Bir an önce eski güzel menülerini görmeyi bekliyorum canım.:KK60:

:KK57::KK20: Bu şahane menüleri kayınvalidene rağmen terk etmeyi başarmalısın kuzucum. Fakat aç karnına sigara içmeni affedemem. :KK12:

Mısır nişastalı olduğu için gizli kilo aldırıcılardan tatlım. Fakat abartmadığın sürece ve bir sonraki menüde telafi ettiğin sürece bir sorun yok bitanem. :KK19:

Döndüğün zaman eklerim bitanem.

Biz de seni seviyoruz cecom. :KK60:

Teyzeleri yesin onu. :KK60: Bence kilo vermen bulantılarından sanırım.

Hoşgeldin esincim. Tatilde olmana rağmen dikkat etmen çok güzel:KK60:

Cecom gerekli uyarıları yapmış bitanem. Fakat ben de yağsız salatadan uzak durmanı söylemek istedim. Yağ yemezsek yağlarımızı yakamayız canım. Ayrıca hatalarını bildiğin için tekrar yazmıyorum canım.Zamanla menülerinin düzeleceğine inanıyorum. :KK60:

Şu güllü lokumlar bitsin kuzum. :KK20:

Ne demek yazmamak edacık. Dürüstçe yazdığın için teşekkürler. Her şeyi affedebilirim fakat kolayı asla! :KK20: Toparlan kuzum.

İkinizin de kına gecesi aynı gündü hatta biz sizin için burada kına gecesi bile yaptık. :D

Bitanem çok mu geç yatıyorsun acaba o_O Kahvaltını 10dan sonraya bırakmamaya çalış lütfen, zaten biliyorsun. :KK60:

Bir iki aya düzelirsin bulantıların geçince canım. Sen gönlünü ferah tut. :KK19:

Menünle ilgili cecomun söylediklerini lütfen dikkate al bızdıkım. Ben sadece sauna eşofman konusunda uyarı yapmak istedim. Teninle direk temas ettirme, içine mutlaka penye tayt ve uzun kollu penye tişört giy canım. :KK60:

5 kaşık pilav=5 kaşık şeker :KK20: Diğer hatalarını zaten biliyorsun. :KK19:

Tünaydın edacık :KK15:

Bu hafta da bir kilo gitmiş bitanem tebrik ederim mahşallah :nazar: Acı biberin zayıflatmadığına dair bir haber okumuştum bu hafta. Demek ki doğruluk payı yokmuş. Çörekotu konusunda hemfikiriz. :KK71:

As cecom hayırlı cumalar canım. Çok şükür devamı gelecek, bir ayda dört kilo en ideali kalıcı olması açısından bitanem. Sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen kilolar daha hızlı gidecek kuzucum. :KK19:

Üç günde üç kilo mu:KK57: Çok hızlı vermişsin bitanem. İnşallah kalıcı gitmiştir. :KK9:

Sakin moralini bozma canımcım. En azından gelen yok. Zaman zaman kilo verme durabiliyor. Sabredersen ve kaçamak yapmazsan elbette kuzu kuzu gidecek :KK28:

Az olsun öz olsun neslim. :KK60:

İnşallah bitanem birlikte başaracağız :KK5::KK5:

Çok güzel bir söz bızdıkım. Çok aklı başında ve mantıklısın küçük yaşına rağmen. Okul yaşamında da çok başarılı olacağına eminim bitanem:KK60:

Pazara kadar bildirim yapabilirsiniz canımcım. İnşallah tartı senin de yüzünü güldürür :KK60:

Güle güle git gel canım. İyi tatiller :cry:
Sanirim cnm bulantı dan pek bisey yiyemiyorum kilo vermek istesem veremem yani o derece istemiyorum ya gidiyor kilolar bugün sabah ta 83 gördüm kusuatsiz listeye bende dahil olmak istiyorum ama internet sorunun çözemedikleri için her gün menü yazamam diye simdilik geri plandayim simdi kocisimin beyinden kacak görüyorum. Net geldiğinde bakicam basil kina yaptiniz çok merak ettimo_O

Back
X