SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Bugün resmen keyifci günümdü

evde iki seksen yattım

Öğlenden sonrada ailecek dışarı attık kendimizi

90 günlük diyete başladığımdan beri ilk kez dışarıda yemek yedik ( 55 gün oldu kaçamaksız devam edeli )
Tabi biraz dışına çıkmış oldum ama sıkıntı yapmıyorum çünkü yarından itibaren çok daha sıkı tutacağım

Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz
Dünden beri biraz ödemim var ama onuda hallederim
Çok şükür canım inşallah yeni yılada 8li rakamlarda girmiş olurum

Bugün biraz serbest gün gibi oldu ama inşallah yarından itibaren yine çok sıkı tutuacağım ( sonuçta çok uzun süredir hiç kaçamak yapmamıştım ve eşim artık bir günde olsa kendine müsaade et diyince hadi iyi bari dedim

çocuklar bile çok mutlu oldular öbür türlü ay şu günüm bugün onu yiyemem bunu yiyemem diye mızıkcılık yapıyordum onlara göre

artık uzun bir süre bana ilişmezler

)
Aramıza hoşgeldin canım

Rabbim kuzunu Analı babalı büyütsün canım

inşallah birlikte yaza kadarda çok çok güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız
Canım aslında çok çok haklısın

ama ne olursa olsun eşinle tartışıp huzurunu kaçırdığına deymez

Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok zor oğlunun durumu ama ne olursa olsun o senin evladın ve Cennete giriş anahtarın

Evet belki senelerce sıkıntı olacaktır gün içinde ama ne kadar sakin ve sağlam durursan okadar mükafatını göreceksin Allahında izniyle

Belki aynı durumda değilim ama inan 16 senenin 8 senesi eşimin ailesi yüzünden hep tartıştık hatta düpedüz kavga ettik

boşanmanın eşine bile geldik ama yinede eşim hep ailesini haklı görüyordu ta ki ben taktik değiştirene kadar

Baktım ki ben kendimi haklı göstermeye çalıştıkça eşim daha fazla yükleniyor ( karşı tarafta devamlı kendini haklı göstermek için yalanlar bile söylüyordu

uyuz KVm ve küçük kızı

) bende değişik bir yol denemeye karar verdim

Eşime ailesiyle ilgili hiç şikayette bulunmadım, ağrıma giden birşey olduğunda sadece Rabbim büyük ben hiç bir şey demiyorum diyip sessiz kaldım

eşimin benden beklediğinin daha fazlasını yaptım ve hiç kötü bir kelime etmedim

ilk zamanlar çok zordu ama ben düpedüz mazlumu oynadım eşime

O eve gelene kadar çok neşeli olup göbek atacak moddada olsam eşim geldiğinde masum kedi yavrusu gibi durdum

adamcağız bir iki gün fark etmedi ama sonrasında hayırdır sesin çıkmıyor dediğinde bile yok birşey aşkım yaa ne bileyim içimden birşey yapmak gelmiyor nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum moduna girdim

Ailesiyle ilgili bir durum olduğunda ya eminim kötü niyetle söylemediğine ama Annen böyle dediğinde yada şöyle yaptığında içim acıyor diyip sustum

Ben yapıyorsam Allah rızası için yapıyorum ve inan hiç zor gelmiyor ama keşke oda şöyle yapsaydı diyip yine mazlum pozları yapıyordum

Eşimede her defasında aşkım bak sakın sana şikayet ettiğimi düşünme ben senin için seve seve yaparım ama işte insan başkasına da derdini dökemiyor seni beni yanlış anlamayacağına emin olduğumdan rahat konuşuyordum dedikçe adam olanları daha objektiv gözlemlemeye başladı ve bazen ben demesemde yaw bak şu Annemin lafına yada Kardeşimin yaptığına işte bir daha olursa ben yapacağımı bilirim dediğinde hemen araya girip ya aşkım boşver Rabbim görüyor diyip onu sakinleştirmeye çalışıyordum

Tabi bir kaç hafta sonra eşim benim haklı olduğumu görmeye başladı

Hem bana daha çok yardımcı olmaya başladı hemde ailesine karşı daha sağlam durmaya başladı

Ağzına geleni söyleyen KVm artık tek bir kelime edemez hale geldi

Kızkardeşi artık desturla yaklaşır oldu

Bende eşime çok daha sonra Aşkım bak söylemedi deme artık ben kötü birşey olduğunda anında saygı çerçevesinde rahatsız olduğum şeyleri söylerim ki birikip hiç birimizde patlama yaşanmasın dedim ve cidden o günden beri öyle

Canımı sıkan birşey olursada en tatlı ses tonuyla ya kusura bakma ama bu şu şekilde daha iyi olur işte böyle olursa ikimizde üzülürüz diyip hemen kendime göre ayarlıyorum herşeyi

KVm eşime eskiden emrivaki yaptırırken artık eşim ne olursa olsun karıma sorayım ona uygunsa olur diyor ( ki eskiden bana sormak ne demek maddi manevi adam borca girse bile her şeyi yapardı ama artık benden onay almadan asla hiç birşeye tamam demiyor

)
Çok uzun oldu ama sen öncelikle eşinle iyi olmaya bak

onunla ilişkini ne kadar sıkı tutarsan okadar senden yana olacaktır

sonuçta durumun herkesden daha zor ve o utanmaz kaynın yüzsüzce gelip size yerleşiyorsa o zaman ya sanada destek olacak yada sana olabildiğince az iş çıkarmak için elinden geleni yapacak
Kız baktın olmuyor arada hastayım ayağına yat

ben onuda çok yaptım

elim ayağım tutmuyor başım dönüyor ayağına işler varkende yattım bazı zamanlar

eşim mecbur kalınca her işi tek başına yapmaya daha çok değerimi anladı sonuçta evet çalışmakta zor ama neticede evde olunca hiç iş bitmez heleki evde birde başkası olunca

Hep diyorum bir kadın akıllı davranırsa oynatamıyacağı erkek yoktur diye

ki eşimde bazen diyor yaw farkındayım bazen numara yapıyorsun ama inan emin olamiyorum o yüzden mecbur he diyorum diyor

bende gülere istersen bir şansını dene bakalım şakamı ciddimi diye

yok anam cidden iyi olmadığın ana deng gelirim sonra canım yersin benim diyor

ki birşey yapacağımdan değil ama işte artık beni kaybetme beni üzme korkusu daha fazla olduğundan desturla yaklaşıyor
Rabbim inşallah sizinde huzurnuzu dahada arttırır ve bir daha boş insanlar yüzünüden huzurunuz kaçmaz