- 11 Eylül 2016
- 368
- 507
- 103
- Konu Sahibi diyetteyimds
Hayırlı akşamlar kızlar. Aslında 80. günümü üç gün önce doldurdum ama paylaşımı yapmak bugün nasiip olduu
. Direk konuya gireyim 16 yaşındayım bundan yaklaşık üç ay önce (163 boyundayım) 70 kiloydum... Evet inanılır gibi değil daha lise ikiye giden bir kız 70 kiloydu! Aslında 2016 başından itibaren ve hatta son bi iki yıldır kilo vermem gerektiğinin farkındaydım, bir şeyler yapmalıydım. Arkadaşlar arasında zayıflık, kilo verme, diyet muhabbetleri açıldığında yüz buruşturmaktan, ortamda yokmuş gibi davranmaktan bıkmıştım artık
Sonra bir hafta sonu pazar günü (23 Temmuz) yürüyüşe başladım, bilmiyorum nasıl oldu baya rutin yürüyüşlere başladım. Ama yemeğime dair aşırı bir kısıtlamam/diyet beslenmem yoktu. Sadece günde bi yarım saat bi saat yürüyodum. Sonra yaklaşık bi hafta sonra kuzenimin kınası vardı, orada da tahmin edersiniz ki güzel fizikli kuzenlerimi gördükçe iyice gaza geldim adam akıllı araştırıp kalori hessbıyla kilo vermeye başladım. Ve sonuç şu an 55 kiloyum
O kuzenlerimle tekrar bir araya gelmeyi sırf bu yüzden istiyorum bakalım tepkileri nasıl olacak ?
öyle işte aslında pek faydalı bilgiler paylaşamadım çünkü uykum var ama bu topik altında bu süreçteki deneyimlerimi, tavsiyelerimi paylaşmak isterim. Eğer yardıma ihtiyacı falan olan varsa hhiiç çekinmesin yazıversin şu hayatta insanları dinlemekten çok keyif alırım. haydi Allah a emanet inşallah bi işe yarar bu başlık hayırlı uğurlu olsun