80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kızlar bende yaklaşık 1 aydır diyetteyim,geçtiğimiz hafta yaz temizliği yaptım 1 hafta ara verdim,bedenimde beynimde yorulmuştu.bu sabah itibariyle start verdim tekrar.ben aslında 63 64 kiloda gidip geliyorum.boyum 163.bu kış adet düzensizliği için hormon ilaçları kullanınca bir baktım 69 görmüşüm şok oldum,hemen başladım,1 ayda 65.3 kadar düştüm şükür 4 kiloya kadar gitti,şimdi ben 63 olmak istiyorum.ama motivasyonum çok düştü.önümüz ramazan,nasıl beslenmeli ne kadar hareket etmeli bu işi kendi başıma yapamayacağıma karar verdim.ben genelde kk da diyet günlüklerini baştan sona okurum,nasıl yol alınmış ne yenmiş ne yenmemiş spor yapılmışmı bakarım.bana ilham olur,ağustos 15 de memlekete gidiyorum kısmetse.o zamana kadar birbirimize destekle 63 kiloya düşmek istiyorum.evime dönüncede inşallah,yürüyüş yaparak soğuk kış günlerine kadar sıkılaşmak.ve kışa hazırlık yapmak istiyorum.her yaz yaparım ben bunu.çok değil kışın 1.1.5 kilo alarak bitiririm.onu verdikten sonra bol bol yürürüm,yaşlılığa yatırım diyorum ben buna.bu arada kendimi tanıtayım,37 yaşındayım,20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var.başak burcuyum.çok takıntılıyım,çok azimli ve iradeliyim.:27:işte böyle uzun oldu ama şimdi sizden ricam listeye benide ekleyin,ramazanda bana gözkulak olun spor yapmam için gerekirse kızın alınmam.ramazanın ilk günleri çok zorlanıyorum.oruç beni mahvediyor sonra alışıyorum şükür.inşallah birbirimize destekle verelim bu kiloları,ben şimdi namazımı kılıp.yürüyüşe gidicem 1 saat yürüyüş,sonra küçük bir bahçem var,otlarını yolup bir güzel sulucam,temizlik derken çok ihmal ettim,bugün 1 saat yürüyüş,yarın bahçe işi yok 2 saate çıkarıcem.yaptığım 1 aylık diyette günlük 2 saat yürüyüş yapıyordum hafta 1 kilo gidiyordu.hepimize kolay gelsin,akşam bugünkü menümü ve sporumu yazarım............

tabıkıde eklerız canım ama velaosipete ozel msjla oncekı sımdıkı ve hedef kılonu yazarsan eklerrr senıde ... her p.tesı ona ozel mesaj atıyoruz salı sabahı yayınlıyor surpriz lısteyı .... ben hep buradayım ramazandada hos cok kılon yok bız 20-30 kılolardan bahsedıyoruz senın 3-4 kg kolay verırsın :34:

tabıkıde eklerız canım ama velaosipete ozel msjla oncekı sımdıkı ve hedef kılonu yazarsan eklerrr senıde ... her p.tesı ona ozel mesaj atıyoruz salı sabahı yayınlıyor surpriz lısteyı .... ben hep buradayım ramazandada hos cok kılon yok bız 20-30 kılolardan bahsedıyoruz senın 3-4 kg kolay verırsın :34:

evet 3 , 4 kilo neki

OF OF bu akşamı da atlatırsam başarılı bir gün olacak annem taze fasülye , pilav ,salata yapmış

ve saat yediden sonra bi şey yememeye çalışcam

bayanlar özelliklede ramazanda yalnız olmayalım
ben 2 gündür burdayım gerçekten iyi geldi
herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum

canım sen dıyorsun agzınla sedef dıye cıddı bırsey olabılır kıloya baglı olmayabılır bır hekıme gorun derım ben kanımca ... ve sende hosgeldınnn :3::1:

Tesekkur ederim canim sedef gibi ama doktor da bisey diyemedi kirmizi leke dedi ama

merhaba kızlar menümü yazayım
kahvaltı
yarım yumurta
3 yemek kaşığı peynirli melemen
yeşillik
2 çatal peynir
2 dilim k ekmek
az şekerli çay
ara
2 kayısı
15 kiraz
öğle
5 kaşık karalahana yemeği
1 kase cacık
1 kase şekersiz komposto
ara yok
akşam
1 dilim b ekmek
1 dilim peynir
domates yeşillik
az şekerli çay
hafif olsun diye bu akşam böyle yaptım
su 2 litre oldu daha içicem
1 saat yürüyüş
2 saat bahçe işi
evet bugün bahçeyi bitiremedim anca yarısını çapaladım.yarında iş var.şuan belim sızlıyor olsun hareketi çok severim ben.bu arada arkadaşa mesaj attım,teşekkür ederim.ben hergün girip aktif olmaya çalışıcam inşallah,güzel dostluklar kurmak dileğiyle.............

günaydın kızlar akşam patates salatamı yaptım biraz da çorba içtim ama tv izlerken dondurma yedim :(
bugün işyeri yoğun olacak fazla giremeyebilirim öpüldünüz muck muck....

Haırlı sabahlaaaaar :42:

değişim olan tablomuzu ve dünkü menümüzle beraber kahvaltımı ekliyorum :24:

2 Temmuz 2013

Sabah; 2 e.m. dilim yumurtalı ekmek, bal, 1 kupa ev yapımı limonata.
Ara; 1 havuç cezerye
Öğle; Balık kraker, minik 1 alman pastası ve 1 dilim e.m. yumurtalı ekmek, 1 zeytin.
Akşam; 1 ufak servis tabağı yoğurtlu erişte, 1 dilim ev yapımı kek (yarım saat kadar sonra), 2 br ev yapımı limonata.

Bu sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br.

* * * *

Eveet, 26 Hazirandan beri bu topikteyim. Kendi adıma gelişmeleri sıralamak isterim :42:

Tamamen yasakların hakim olduğu bir düzen yerine yemeden önce kendimi sorguladığım bir sistemim var şu an.
Yani; yememem lazım ama aklım orda kalıyor yerine, yememem lazım çünkü; ..... (sağlık, vb) diye kendimi sorguluyorum. Mantığım kabul edince nefsime de hakim olabiliyorum. Ve eşim :53: yediklerini o kadar azalttı ki anlatamam size. Zaten bu 1-2 aydır böyleydi (normalde de ipin ucunu hiç kaçırmaz) ama bu ara ciddi manada benim kadar yiyor. Sen erkeksin bünyeler farklı diyorum, dinlemiyor. Halbuki bu benim kendimi kandırmam o kadar yemekle bütün gün duruyorsa ben resmen ruhuma fatiha demektir yani. Bu sabah sözü geçti hatta zaten bu ara pek yemiyorum farkettiysen dedi. Ama sen şöyle şöyle böyle böyle filan. Yok dedim ben de yemiyorum o kadar. İçten içe benle yarışıyor :1: Halbuki aramızda 10 kilo fark var be benim boyum kısa ayrıca da şişkoyum yani :36: Şimdilik tek sorunum düzenli egzersiz yapamıyor olmak. :8:

Eklentiler

• $03.07.2013.webp
    $03.07.2013.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 57
Back
X