kızlar bende yaklaşık 1 aydır diyetteyim,geçtiğimiz hafta yaz temizliği yaptım 1 hafta ara verdim,bedenimde beynimde yorulmuştu.bu sabah itibariyle start verdim tekrar.ben aslında 63 64 kiloda gidip geliyorum.boyum 163.bu kış adet düzensizliği için hormon ilaçları kullanınca bir baktım 69 görmüşüm şok oldum,hemen başladım,1 ayda 65.3 kadar düştüm şükür 4 kiloya kadar gitti,şimdi ben 63 olmak istiyorum.ama motivasyonum çok düştü.önümüz ramazan,nasıl beslenmeli ne kadar hareket etmeli bu işi kendi başıma yapamayacağıma karar verdim.ben genelde kk da diyet günlüklerini baştan sona okurum,nasıl yol alınmış ne yenmiş ne yenmemiş spor yapılmışmı bakarım.bana ilham olur,ağustos 15 de memlekete gidiyorum kısmetse.o zamana kadar birbirimize destekle 63 kiloya düşmek istiyorum.evime dönüncede inşallah,yürüyüş yaparak soğuk kış günlerine kadar sıkılaşmak.ve kışa hazırlık yapmak istiyorum.her yaz yaparım ben bunu.çok değil kışın 1.1.5 kilo alarak bitiririm.onu verdikten sonra bol bol yürürüm,yaşlılığa yatırım diyorum ben buna.bu arada kendimi tanıtayım,37 yaşındayım,20 yaşında oğlum 17 yaşında kızım var.başak burcuyum.çok takıntılıyım,çok azimli ve iradeliyim.

işte böyle uzun oldu ama şimdi sizden ricam listeye benide ekleyin,ramazanda bana gözkulak olun spor yapmam için gerekirse kızın alınmam.ramazanın ilk günleri çok zorlanıyorum.oruç beni mahvediyor sonra alışıyorum şükür.inşallah birbirimize destekle verelim bu kiloları,ben şimdi namazımı kılıp.yürüyüşe gidicem 1 saat yürüyüş,sonra küçük bir bahçem var,otlarını yolup bir güzel sulucam,temizlik derken çok ihmal ettim,bugün 1 saat yürüyüş,yarın bahçe işi yok 2 saate çıkarıcem.yaptığım 1 aylık diyette günlük 2 saat yürüyüş yapıyordum hafta 1 kilo gidiyordu.hepimize kolay gelsin,akşam bugünkü menümü ve sporumu yazarım............