80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kılomu verım su catlaklarıma care bulım ALİM ALLAH sıradakı işimm epilasyon kesınlıklee ....:51:

kıl tüy meselesini hiç sorma zaten ağda bana alerji ve batık yapıyor
makine kullanıyorum oda çok uzamadan sürekli almak gerekiyor öbür türlüsü çin işkencesi
adam benle kafa yapıyor ne bitmez tükenmez tüyün varmış diyeee hafdada 2 gün eimde görünce

ben koltuk altı ve bikini bölgesi için lazer yaptırıyorum. 1 seans gittim 4 ayı falan buldu tekrar cıkması hepsinin. şimdi 2. seansa gitcem bi hastalansam.
kesinlikle tavsiye ediyorummm

tartımm geldı kızlarrr veee hemen sıftahı yaptım dıgıtalll 80.0 kg cıktımm tok karnıma :21::21: tespitim dogruymuıs demekkı

ögle menum

3 dılım salam
2 kck dılım beyaz peynır
3 adet zeytın
1 parca smt 2 parca açma :18: mısafırımız varda ofısteee bende yıdım aksama dengelerımm suyuma yenı basladımmm

hadi gözün aydın canım ayrıca tok karnına 80 çıkmanda süper demek ki yaklaşık 79 sun

Canımm dun aksam lımon almayı unuttum ya ben ... Bgn sabah annemle markete ugradkk hemen 1 kılo aldırdım aksam baslıycamm cnm

ben limonu aldım ama akşam hiç aklıma gelmedi yapmak sabah burda yorumları okurken aklıma geldi
yuh sana cankek dedim sen limonu onun için almadın mı
neyse artık bende bugün yapcam 1 limon 3 tatlı kaşığı kahve....

Diyet dışındaki konulara pek takılamıyorum zira takip de edemiyorum pek:9: umarım enerjinizi (ç)almıyorumdur :48:

Menüme geçmek istiyorum,

Sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br, tahinli pekmez.
Öğle;
peynirli tost, 5 zeytin 1 br süt.
İkindi;
1 dilim e.y. kek, 1 br e.y. limonata (evet limonataya taktım :36:)

ben limonu aldım ama akşam hiç aklıma gelmedi yapmak sabah burda yorumları okurken aklıma geldi
yuh sana cankek dedim sen limonu onun için almadın mı
neyse artık bende bugün yapcam 1 limon 3 tatlı kaşığı kahve....

bu aksam yaparız o zaman sekerım ... Kılo ıcınde evet cok sevındım dogrudur sanırım tartı dıgıtal ve yenı :44::44:

bu aksam yaparız o zaman sekerım ... Kılo ıcınde evet cok sevındım dogrudur sanırım tartı dıgıtal ve yenı :44::44:

dogrudur canım ama fayans üzerinde tartılmanı öneririm parke yada laminat üzerinde tartılırsan 1 2 kilo oynuyo en azından benim tartım öyle aklında bulunsun

Diyet dışındaki konulara pek takılamıyorum zira takip de edemiyorum pek:9: umarım enerjinizi (ç)almıyorumdur :48:

Menüme geçmek istiyorum,

Sabah; birkaç dilim ev yapımı kek, ev yapımı limonata 1 br, tahinli pekmez.
Öğle;
peynirli tost, 5 zeytin 1 br süt.
İkindi;
1 dilim e.y. kek, 1 br e.y. limonata (evet limonataya taktım :36:)

canım yanlıs anlamanı ıstemıyorum ama bu kek felan bıraz abartı degılmı ev yapımı derken kepeklı un vs denmı yapıyuorsun dıyete ozel ?

canım yanlıs anlamanı ıstemıyorum ama bu kek felan bıraz abartı degılmı ev yapımı derken kepeklı un vs denmı yapıyuorsun dıyete ozel ?

yok kesinlikle yanlış anlamam bu başlıkta olmamızın amacı birbirimizin hatalarını göstermek diil mi zaten :9:evet
keki bugün abarttım :30: dün akşam yaptım da afedersin güzel yapmışım biraz :5:
Hata ettim bu akşam karbonhidratı kesintiye uğratmam lazım :3:

benimde arkadaşımın güzellik salonu var ben oraya gideceğim.önce lazer sonra zayıflama cihazına gircem
ama öncelik diyet sonra takviyeler...

benim arkadşımda güzellik salonuna gitti ilk pahalı gelince. hem işe yaramadı hemde mikrop kaptı. hijyenik olmasına dikkaat et canım.

kızlar kesinlikle 3 beyazdan uzak duruyoruz.

eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak fedakarlık yapıcaz.

çünkü baştan gevşek tutarsak sonra daha cok zorlanırız.

yok kesinlikle yanlış anlamam bu başlıkta olmamızın amacı birbirimizin hatalarını göstermek diil mi zaten :9:evet
keki bugün abarttım :30: dün akşam yaptım da afedersin güzel yapmışım biraz :5:
Hata ettim bu akşam karbonhidratı kesintiye uğratmam lazım :3:

hanı sabah 1 dılıme tamam bırkac dılım demıssın =) emınım guzel olmustur ellerıne saglık kekıde sevıyorsan kepeklı undan dene az yaglı vs hergun ogleden sonra kahveyle yersın daha guzel olur bende mesela lıght cıkolata alıyorum ucundan ısıra ısıra 3 gunde bıtırıyorum mavı yesıl varya albenıye benzeyen ondan ..

Back
X