• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

canımmm bana yuklenmezsın ıyılık bıle etmıs olursun ınankı ve ben yaparımm ... crunch derslerıne katılmıstım spor salonuna gıderken en faydalısı o aslındaa

peki o zaman her şeyin fazlası zarar mantığıyla konuşmuştum daaa :30:
ben şimdi günde yarım saat bisiklet yapsam bana çoookk iyi gelecek, cankek; sen de video yüklesen egzersiz ?

ama benim bisikletim yok ki : (

olsunn canımmm ya bısıklet ısınma amaclı bırazda :34: benzaten eve gelene kdr ısınma evresını coktan atlatmıs oluyorum pilim bitiyor ama gunde 200 mekık cekelım o halde artı olarak tabı her mekıgın pozısyon ayrı ayrııı onu nasıl şeeetcem bılemıyam sımdı :18: sıze anlatabılsemm buradan super olurdu cunku bisuru mekık hareketı var kımı alt karına kımı ust karına kımı mıdeye etkı edıyor hepsını bırden yapmak lazım

valla siz gec kalmışsınız ben Ba-Bs leri yaptım kdv muhtasar ssk tamam ödendilerdi. mizanlar gelir tabloları hazırlandı.

aylağım şimdi

1-İlk evvela herkes yuruyusunu veya kondısyon bısıkletle ısınmasını yapsın ....
2- 200 mekık cekılecek toplam 4 farklı mekık hareketı var foto ve vıdeolardan ınceleyın alt karın ust karın mıde vs bölgesıne vuran kımısınde ayaklar havada 180 derece felan bunlara bakının ben foto bulursam eklerım :34:
3- ip atlama ? en ıyı efor sarfettıren son donemde rovasta olan spor dalı dıyebılırız 100 defa ip atlanacak sonra kendınızı o duvardan o duvara vurun naparsanız yapınnn ıste zıplayın hoplayın :9: duş alın nasıl ?

1-İlk evvela herkes yuruyusunu veya kondısyon bısıkletle ısınmasını yapsın ....
2- 200 mekık cekılecek toplam 4 farklı mekık hareketı var foto ve vıdeolardan ınceleyın alt karın ust karın mıde vs bölgesıne vuran kımısınde ayaklar havada 180 derece felan bunlara bakının ben foto bulursam eklerım :34:
3- ip atlama ? en ıyı efor sarfettıren son donemde rovasta olan spor dalı dıyebılırız 100 defa ip atlanacak sonra kendınızı o duvardan o duvara vurun naparsanız yapınnn ıste zıplayın hoplayın :9: duş alın nasıl ?

Tamam; kendime şöyle uyarlıyorum. İşe gitmem çok uzun sürmez benim. Sabah 6.30 -6.45 gibi kalksam yetiyor. yarım saat bisiklet ve 15 dk da mekik ve ip atlama sürse (en fazla yani) tamamdır benim işim :) sonrasında duş ve eşime kahvaltı hazırlayıp kahvaltı etmek masayı toplamak vs var tabi :)

Tamam; kendime şöyle uyarlıyorum. İşe gitmem çok uzun sürmez benim. Sabah 6.30 -6.45 gibi kalksam yetiyor. yarım saat bisiklet ve 15 dk da mekik ve ip atlama sürse (en fazla yani) tamamdır benim işim :) sonrasında duş ve eşime kahvaltı hazırlayıp kahvaltı etmek masayı toplamak vs var tabi :)

sabaha sıgdıramazsan eger aksam uyumadanda halledebılırsın tabı sen nasıl ıyı hıssedeceksen oylesı daha ıyı:34:

sabaha sıgdıramazsan eger aksam uyumadanda halledebılırsın tabı sen nasıl ıyı hıssedeceksen oylesı daha ıyı:34:

Hakikaten :) kendimi şartlandırıyorum işte çünkü akşam çok güzel mazeret uyduruyorum eşimle ilgileneyim evle ilgileneyim ay çamaşır vardı bulaşık vardı aaa zaman nasıl da çabuk geçmiş günler de ne kadar uzun gibi :111:

ozaman bende şöyle yapayım.
sabah kalkınca sirkeli ballı suyumu içeyim daha da erken kalkıp ya yürüyüş yapayım ama 15 dakka anca sürer yoksa geç kalırım ya da evde müzik açıp oynar ,ısınır sonrada mekik çeker egzersiz yaparım sonra da güzel bir duş
ama benim bi sıkıntım var kızlar kahvaltı yapamıyorum evde yalnızım eşim gece çalışıyor.sabahda kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ya bi parça ekmek biraz peynir varsa meyve suyuyla ya da bi kase nesfit yiyerek geçiştiriyorum.

sabah kalkınca sirkeli ballı suyumu içeyim daha da erken kalkıp ya yürüyüş yapayım ama 15 dakka anca sürer yoksa geç kalırım ya da evde müzik açıp oynar ,ısınır sonrada mekik çeker egzersiz yaparım sonra da güzel bir duş
ama benim bi sıkıntım var kızlar kahvaltı yapamıyorum evde yalnızım eşim gece çalışıyor.sabahda kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum ya bi parça ekmek biraz peynir varsa meyve suyuyla ya da bi kase nesfit yiyerek geçiştiriyorum.

canım bende yalnız kahvaltı yapıyorum.
günün en önemli öğünü zaten.
kesinlikle kahvaltıyı kacırmayacağız.:20::20:

yarın güne çok güzel başlayacağım eşim 10 kilo verdiyse bende veririm çok kararlıyım bu sefer son....
yarın dedim ama şimdiden dikkat edeceğim tabiki yediğime içtiğime.
bide benim ipim de yok uff ya bisiklet yok ip yok bende oryantel roman allah ne verdiyse oynarım
gerçi şu iki gün çok bişey yapamayabilirim şimdi aklıma geldi ders çalışıyorum cumartesi ehliyet sınavım var da

Bı benmı bekarım anam ya o zaman evlenene kdr 60 olim ki o zamanda kılomu koriyayım ne kdr koruyabılırsem artıkk .. kahvaltı cok onemlı ama bende senden cok yıyor degılım bı dlm cavdr ekm. bı ıkı dılım peynır bı ıkı zeytn saglıklı degl ama ofıste ugrasamıom yaaa bazende cavdarlı tost ekmegıne peynır koyuyorum yagsız tost yapıyorum

canım bende yalnız kahvaltı yapıyorum.
günün en önemli öğünü zaten.
kesinlikle kahvaltıyı kacırmayacağız.:20::20:

tamam kahvaltı yapacağım.
bide kızlar dağılmayalım olur mu benim diğer topiğim dağıldı şevkim kırıldı şimdi tam kararlıyken bidaha yıkılmayayım zaten bahane arayan bir yapım var.

yarın güne çok güzel başlayacağım eşim 10 kilo verdiyse bende veririm çok kararlıyım bu sefer son....
yarın dedim ama şimdiden dikkat edeceğim tabiki yediğime içtiğime.
bide benim ipim de yok uff ya bisiklet yok ip yok bende oryantel roman allah ne verdiyse oynarım
gerçi şu iki gün çok bişey yapamayabilirim şimdi aklıma geldi ders çalışıyorum cumartesi ehliyet sınavım var da

canım sen sımdıden kendını dızgınlemeye basla olmadı pazartesı butun takımlarla hazır bı sekılde baslarsın ıp alırsın dolabında kendıne ve esıne gore yıyecekler bulundurursun lıght urunlere onem ver ama hayvansal urunlerde ( peynır-sut-yogurt ) vs sabahları haslama yumurta sevıyorsan yıyebılırsın dıyetın vazgecılmezı ben hıc sevmıommm :53:

valla bn 55 kilo ile nişanlandım 65 ile evlendim 86 kiloyum şimdi :14::14:

eşim 65 kilo ya düş istediğin arabayı alıcam dedi.

araba falan değil derdim tek derdim sağlığım ve bebeğimin olması.

bekar arkadaşlar cok dikkat edin kilo herşeyi bozuyor.

ne kadar kilo verirsek kendi sağlığımız için unutmayalım

Back
X