- Konu Sahibi afrikalikezban
Birkaç topik açtım ama tutunamadım
şimdi ise sıfırdan bir topıkle devam etmek ıstıyorum ...
Katılmak isteyen 80den 60-65 kıloya dusmek ıcın çabalayan , çırpınan arkadaşları beklerim ... Kapım herkese açık ..
Ben mart ayında 86 kıloydum mayısta dıkkat etmeye basladım halende o sekılde devam edıyorum bır nevi diyette denilebilir ve şuanda 79-80 arası bir kılodayım hedefim 63 kılo olmak ...
Bu topikte uygulayıpta sonuçaldıgım herşeyi paylasacagım inş
UYGULADIKLARIM
1-güne başlarken ilk uyandıgımda 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sırkesı karıstırıp ıcıyorum
2-sirkeli suyun ardından 1 nescafe ıcıyorum sekersız
3-bır bardak lıght sute 1 yemek kaşığı yulaf kepeği karıstırıp içiyorum
4-kahvaltı , ögle , akşam yemeğimi yıyorum çavdar ekmegi birer dilim her ögünde ...
5- 1. ve 2. maddeleri uyumadan tekrarlıyorum ve gun ıcerısınde 3 lt su içiyorum artı 10 km yuruyus
çok faydasını gordum 15 gundur uyguluyorum yaklasık 3-4 kg vermişimdir öneririm

Katılmak isteyen 80den 60-65 kıloya dusmek ıcın çabalayan , çırpınan arkadaşları beklerim ... Kapım herkese açık ..
Ben mart ayında 86 kıloydum mayısta dıkkat etmeye basladım halende o sekılde devam edıyorum bır nevi diyette denilebilir ve şuanda 79-80 arası bir kılodayım hedefim 63 kılo olmak ...
Bu topikte uygulayıpta sonuçaldıgım herşeyi paylasacagım inş

UYGULADIKLARIM
1-güne başlarken ilk uyandıgımda 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sırkesı karıstırıp ıcıyorum
2-sirkeli suyun ardından 1 nescafe ıcıyorum sekersız
3-bır bardak lıght sute 1 yemek kaşığı yulaf kepeği karıstırıp içiyorum
4-kahvaltı , ögle , akşam yemeğimi yıyorum çavdar ekmegi birer dilim her ögünde ...
5- 1. ve 2. maddeleri uyumadan tekrarlıyorum ve gun ıcerısınde 3 lt su içiyorum artı 10 km yuruyus

çok faydasını gordum 15 gundur uyguluyorum yaklasık 3-4 kg vermişimdir öneririm

Son düzenleme: