- Konu Sahibi afrikalikezban
kızlar sanırım bana nazar değdisu ıcemıyorumm o kdr dıllendırdım kı azmimi hırsımı herkes hayret edıyordu ne su ıcebılıyorum ıkı uc gundur nede halim kaldı.... halsızım bide diş agrım var ufff

geçmiş olsun canım
ve ben bu sefer diyet yaptığımı dillendirmiyorum kimseyede belli etmemeye çalışıyorum
az yiyorum havalar sıcak falan
dillendirmek yokkkkk

adam korkudanmıdır gercektenmıdır bılemem ben senı boyle sevıyorum bıtanem derdı bı keresınde dalga gecer gıbı oldu dalgada degılde az bıraz versen vs dedı ben konuyu hakaret etmesıne kdr getırdım ortada pekde bı hakaret yoktu aslında burnundan getırdım
 adam korkudanmıdır gercektenmıdır bılemem ben senı boyle sevıyorum bıtanem derdı bı keresınde dalga gecer gıbı oldu dalgada degılde az bıraz versen vs dedı ben konuyu hakaret etmesıne kdr getırdım ortada pekde bı hakaret yoktu aslında burnundan getırdım  boyle yapacan aslında ...
 boyle yapacan aslında ...

bende hep suzerım yemeklerı yemeden zaten uzun suredır pılav fılanda yememeye özen gosterıomm
 bende hep suzerım yemeklerı yemeden zaten uzun suredır pılav fılanda yememeye özen gosterıomm karnımda fecı acıktı bana ne oluyor anlam veremıyorum ıkı gundur
 karnımda fecı acıktı bana ne oluyor anlam veremıyorum ıkı gundur