- Konu Sahibi afrikalikezban
meraktan çatlatıciksin yani annaşıldı![]()
canım sımdı yayınlamıyım kı aklımız karısmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraktan çatlatıciksin yani annaşıldı![]()
evet canım sağlıklı beslenmek her şekilde her yerde karşımıza cıkıyor. düzenli ve sağlıklı beslenmek ve spor yapmak :)
tabıkıde Allahım sana hayırlı bır evlatt versın once saglıklı bır beden sonra saglıklı ve hayırlı bir bıdıkkk![]()
amin canım.
rabbim isteyen herkese evlat versin
canım sımdı yayınlamıyım kı aklımız karısmasınramazandada ancak bunyelerımız alısmıs olurrr detoks nıyetıne hemen dıyetımıze gecıs yaparuk
bugun aksammm ve yarın gun boyuncaa azıcıkk bayılmıcam derecede besın alıcammm cok cok azzz cunku cuma gecesı yola cıkıoz ıkı gunlugune ankaraya gıdıcezz dugun ıcın bende kuzıslerımın ısrarına dayanamadım ıkı gunumu onlarla gecırıcem kızkızaaa
diş agrımm geçsee biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
dişçiye gitsene kızz
AH AHH şu sıralar çulsuzum
rahat 6-7 dısım var operasyon gereken hepsını devlette yaptırmak ıstıyorum randevu aldm ıkı hafta sonrasınaa hem zaten suan ozele dahı gıtsem bı ıslem yapamaz antıbıyotık verır cunkı apse yapmıss durumda bende ıyı bır antbyotık aldım burda cok guzel bı devlet hast. var sırf diş üzerıne anam babam oraya yaptırdılar hep bende oraya gıdıcem ınsalllaaah
pekhiiiii üstüne kilo aldıgın zamanlarda pideler yemekler homınıgırtlak goturdugun zamanlarmıydı o zamanlar bende alıyordumda o sebepten sorayım dedım![]()
inşallah gecmısındır canımm benımmm
ben SMMM staj baslatma sınavına hazırlanıyorumda mart sınavına gırdım kazanamadım bazı sıkıntılarım vardı aılevı vs son 1 ayım cok onemlıyken sorunlardan basımı kaldıramadımm ama sımdı kasım sınavına hazırlanıcam ve kımseyııı hıcbır olayı umursamıcammve basarıcammm Allahın ıznıylennnnn
![]()
offfff
:118::118::118::118::118::118:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Bİ ÇOŞTUNUZ Bİ AĞLIYORSUNUZ
(zaten ben forumuda düzgün kullanamıyorum)