• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

bugun aksammm ve yarın gun boyuncaa azıcıkk bayılmıcam derecede besın alıcammm cok cok azzz cunku cuma gecesı yola cıkıoz ıkı gunlugune ankaraya gıdıcezz dugun ıcın bende kuzıslerımın ısrarına dayanamadım ıkı gunumu onlarla gecırıcem kızkızaaa :21::21:

diş agrımm geçsee biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:14::14:

bugun aksammm ve yarın gun boyuncaa azıcıkk bayılmıcam derecede besın alıcammm cok cok azzz cunku cuma gecesı yola cıkıoz ıkı gunlugune ankaraya gıdıcezz dugun ıcın bende kuzıslerımın ısrarına dayanamadım ıkı gunumu onlarla gecırıcem kızkızaaa :21::21:

diş agrımm geçsee biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:14::14:

dişçiye gitsene kızz

dişçiye gitsene kızz

AH AHH şu sıralar çulsuzum :25::25:

rahat 6-7 dısım var operasyon gereken hepsını devlette yaptırmak ıstıyorum randevu aldm ıkı hafta sonrasınaa hem zaten suan ozele dahı gıtsem bı ıslem yapamaz antıbıyotık verır cunkı apse yapmıss durumda bende ıyı bır antbyotık aldım burda cok guzel bı devlet hast. var sırf diş üzerıne anam babam oraya yaptırdılar hep bende oraya gıdıcem ınsalllaaah

AH AHH şu sıralar çulsuzum :25::25:

rahat 6-7 dısım var operasyon gereken hepsını devlette yaptırmak ıstıyorum randevu aldm ıkı hafta sonrasınaa hem zaten suan ozele dahı gıtsem bı ıslem yapamaz antıbıyotık verır cunkı apse yapmıss durumda bende ıyı bır antbyotık aldım burda cok guzel bı devlet hast. var sırf diş üzerıne anam babam oraya yaptırdılar hep bende oraya gıdıcem ınsalllaaah

walla bende sağlık güvencem varken devlet benden o kadar para yontarken hiç özele gitmem.
bizim burda da diş hastanesi var bende oraya gidiyorum.

pekhiiiii üstüne kilo aldıgın zamanlarda pideler yemekler homınıgırtlak goturdugun zamanlarmıydı o zamanlar bende alıyordumda o sebepten sorayım dedım :1:

aynen öyle ramazan diye daha özenli oluyor sofralar bende Nasrettin hoca gibi ona değmedi buna değmedi derken ooooh def gibi oluyorum kaldırabilene aşk olsun

inşallah gecmısındır canımm benımmm :21::21:

ben SMMM staj baslatma sınavına hazırlanıyorumda mart sınavına gırdım kazanamadım bazı sıkıntılarım vardı aılevı vs son 1 ayım cok onemlıyken sorunlardan basımı kaldıramadımm ama sımdı kasım sınavına hazırlanıcam ve kımseyııı hıcbır olayı umursamıcamm :32: ve basarıcammm Allahın ıznıylennnnn :32:

bende stajer smmm sonrası da çile çile

offfff
:118::118::118::118::118::118:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

geçen hafta pazartesi diyetisyene başladım, oradaki tartıma göre 83,800 gr 'mışım :) bu pazartesi 82,500 olmuşum....

Back
X