Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle çok ta hızlı sonuç veren bir diyet ama protein ağırlıklı beslenme çok uzun süre olmaması gerekiyor o yüzden biraz kendi vücudunuza göre siz ayarlama yaparsanız tansiyon vs... dikkat ederek daha iyi olur
günaydın kızlar.. 2 gündür kabızlık problemi yaşamama rağmen az önce tartıldım ve 79.6 kg çıktım.. Çok sevinçliyim şu anda 1 buçuk kilo vermişim bu hafta. Ben şok diyetlere ve belirli bir grup besin ağırlıklı diyetlere karşıyım kızlar her ne kadar kilo verimi hızlı olsada o tür diyetlerde geri dönüşü kat kat fazla oluyor. Bir de ben kafama göre diyet yapamıyorum. Evdekilere farklı hazırla kendime farklı.. Çok zor geliyor. Evde ne yemek pişirirsem pişireyim porsiyonu küçük tutarak salataya ağırlık vererek ve booooool su içerek zayıflamaya uğraşıyorum. Hedefim Eylül ayına kadar 65 olmak ve en az bir senelik koruma programı uygulayarak bu kiloyu sabitlemeye çalışmak inşaallah sizler ne yaptınız.. Bu arada aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum Umarım hepimiz birbirimizin destekleyicisi oluruz.. Tartıdan mutlu bir şekilde inmenin keyfini yaşarız her hafta birlikte
Dediğinizi düşündmde vazgectm karbonhidrat diyetinden sonrasnda evet verilen kiloları hemen geri alıyomuş vücut ayrıca benm kolesterol hep yüksek çıkar düznli aylık kan tahlilleri yaptım ve yeni yeni düşüşler görülüyordu bu diyette kolesterol yükselişi oldukça fazla, sağlığım daha önemli sizin gibi yediklerime dikkat etmem yeterli inş.