Ben diyete devam ama staj da bitti evdeyim kilo veremedim pek 74e inebildim anca. Oruç da çok Tutamıyorum mide bulantısı baş dönmesi sıcaktan dolayı 1 gün ara vere vere tutabildim
maşallah sana canım azminden dolayı kutluyorum senı cok sevındım
oruc zorluyor sıcaklarrr benıde maf ettı bende bırkac gun tutamadım son haftayı eksıksız tutacagım ınsallah .... ıstersen burdanda yazısırız sen cok gırmemıssın dıye dedim ben ?
ben de allah da biliyor ya bir senle konuşuyordum baktım sen de girmeyince ben de girmedim pek arada başlığa baktım hareket var mı diye o kadar.
o zaman kaldıgımız yerden devam edelım senınle ne dersın şeker =)
bana uyar ben devam ediyorum sen de yanıma arkadaş ol işte...
tamam canım o zaman anlastıkk orucum ben bugunn ..........
ben adetim son birkaç günü tutabilcem galiba. iftarda çok ağır şeyler yemeyerek başlayabilirsin. ben iftarda çorba içiyorum bir kepçe ana yemekten de 3 yemek kaşığı yiyorum. sahur da ya yapmıyorum ya da yumurta veya domates peynir
organık elma sırkemı aldım bıtmıstı ıkı aydır umursamıyordum cok faıdelı sanada tavsıye ederım ama has elma sırkesı olacak sısenın ıcınde elma dılımı var 13 tl fıyatı ...
aksam uyumadan ve sabah ac karnına yarım su bardagı ılık suya bır corba kasıgı olabılır ben goz kararı uc dort damla damlatıyorum ... içeceksin hem cilde faydalı hemde ıc organlara faydalı hemde zayıflamaya faydalı ...
bırde hibiskus çayı var onuda aldım aktardan ıkısıde baslamamı beklıyorlar .... hıbıskus hastalıkları onlemede bır numaraaa ayrıca zayıflatıcı etkısıde var ...
bunları yazıyorum kı sende ek bırseylere basla en azından bıtkısel kımyasal degıl kılo vermenın hızlanması acısından
benim de gerçekten böyle şeylere ihtiyacım var çok teşekkür ederim dışarı çıktığım zaman alıcam bunlar... evde otur otur insan kilo veremiyor takviye lazım. bayramdan sonra tatile gidicem nasıl olacak bilmiyorum...
bu ıkısını kullan ınan faydasını gorursun ben cok gordum ....
hıbıskus cayınıda sabah,ogle,akşam içersinyesıl cay gıbı demlenıyor
tadı nasıl peki
EKŞİMSİ hoş bir tadı var mayhoş severmısın bılmıyorum benım damak zevkıme baya uygundu =)
ben şundan sordum yeşilçay bile çok faydalı olmasına rağmen içemiyorum artık midemi bulandırıyor o da öyle bir tatsa çok zor devamlı içmem hele ki günde 3 kere :)
aktardan bır tutam denemelık iste sureklı gıttıgın tanıdık aktarın varsa
bence gayet guzel aslında
alırım ben içmezsem annem içer nasılsa meraklı böyle şeyleri içmeye. inşallah tadı güzeldir ama. takviyeye gerçekten ihtiyacım var baktım sana en son 18 haziranda 78 kiloyum demişim 1 ayda sadece 4 kilo gitmiş çok kötü bu
bende gelen gıden bırsy yok ben dıyetı bıraktım hımınıgırtlak yedimmm ...
asıl kılo almadıgım ıcın sukredıyorum o derece yıdım yanı
bence canım bugünden itibaren iftarda başlamalısın diyetine özellikle ramazanda diyet yapmanın en büyük düşmanı akşam yemekten sonra yenilen tatlılar
başlıyorum..
sabah annemle kızışmalı bır tartısmanın ortasındaa buldum kendımı ve haklıydı ........
o da farkında uzuldugumunn ve ınce zarıf olmak ıstedıgımın ve o da kırıcı olabılıyor bazen kaş yapacakken göz cıkartıyor ...
kendıme soz verdım canım kurban bayramında 60 kılo olucam ben .... spora yazılıcam zaten bayramda hemen ...
sahur yapmıycam ıftarda corba salata yogurtt sonrasındada bol suuuuu uyuyana kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?