- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Günaydınnn ben de giremiyorum hiç çok yoğunum bozma moralini keşke tartılmasaydın cumaya kadar.. ben bekliyorumgunaydınn kızlarrrrr bu aralar cok sık zıyaret edemıyecegım yogunluktan dolayıııı fekat donusum muhtesem olacak ınsallah 79 olmusum sınırlerım tavannnnnnnnnnn amaa sakınolmaya calısıyorum ...
dıkkat etmeye devam edıyorum canlar sızde dıkkat edın opuyorymn cok
Günaydınnn ben de giremiyorum hiç çok yoğunum bozma moralini keşke tartılmasaydın cumaya kadar.. ben bekliyorum
merhabalar canımcım nasılsınn cumartesı sabah tartılır yazarız yarışa başlarız,
sınavların nasıl gecıyor bu arada ?
Çok iyi geçtiği söylenemez kötü bir hafta geçiriyorum. Diyete devam cuma tartılırım cumartesi başlarız artık. Yemeden içmeden iyice kesildim dışarı çıkınca salata yiyorum dışarda yım zatenn hep.
Sen nasılsın iyi misin konuşmadık hiç
Sana dua edecegım sınavların ıcın canımm
Çok teşekkür ederim ama diyetini ihmal etme dukanın kitabını okudun mu
EVET canım kıtabı okudum zamanında yapmadım ...
Kısmet olursa pazartesı baslıyacagım yumurtayı sevmem fakat yulafı severım yogurdu sütü severım tavugu pek sevmesemde yerımm 1 hafta yapacagım ya da 10 gun
Inşallah ise yarar ben böyle diyetlere çok inanamadığım için...
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zamanbende ınanmazdım bırısı vardı 10 gunde 4-5 kılo verdı kadın ve normalde 60 kıloydu o kılodakı ınsanın 4-5 kılo vermesı cok cok ıyı ... uzunsurelı yapmıyacagım sadece atak evresı mıdemı kusturmek ıcın bakalım hayırlısıııı
sımdı cıkıyorum canım benım daha sonra konusuruz sanada kolay gelsınn opuyorummmm
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman
Tamamdır hayırlı işler görüşmek üzere :)
Sınavdan çıktım simdi yürüyüş olsun diye yağmurda yürüyorum su an sen nasılsın ? Ben bugün tartıldım canım sıkıldı bayağı 600 gr vermişim hala 80ın altına düşmedim bakalım yarın tartılıcam kaç çıkacağım tamamdır yarın başlıyoruz :))canım selamlarrr keyıfler ve sınavlar nasıl =)
sabah kılomu yazacagım ve yarışa start verecegız okey mı ?
Günaydınn kilom hiç azalmamış ananlar ol başlasın 80.2yim[/QUOTE
Gunaydinlar canim olsun sikma csnini sen azimlisinn basaricazzz bende
78.400 gram geldimm bu hafta acayip yedim kek cikolata vs ama almamisimmm regl beni maf etmis haydi o zaman
Game overrrrrrrbasladikkk simdi
Günaydınn kilom hiç azalmamış ananlar ol başlasın 80.2yim[/QUOTE
78.400 gram geldimm bu hafta acayip yedim kek cikolata vs ama almamisimmm regl beni maf etmis haydi o zaman
Aa sem bana yazmışsın tesadüfen gördüm tam alıntılayamamışsın bana mesaj geliyor telefona mesaj gelmeyince ben de hiç sayfaya bakmadım şimdi bakayım dedim yazmışsın meğerse..
Nasılsın iyi misin nasıl gidiyor?
Günaydınnn Nerelerdesin sen arkadaşım özellikle alıntılıyorum gör diye ama girmedin hiç( benim tartı 78.2yi gösteriyor
cok ozur dılerım canımmm kac gundur gıremedım ve halıyle dıyet mıyet kalmadı sabah 80 kılo geldım cok uzuldummmmmmmmmmmmmmm cok ..
tatıldeydım aniden gelıstı bır haftadır yedım ıctım gezdım
bu aksam yuruyuse baslıyorum ramazana kdr dıyet yapacagım şu dukanı artık vermem lazım 5 kılo 10 gun var ramazana sen neler yaptın kılo vermıssın cok sevındımm canımmm ınsallah bana kırılmamıssındır habersız bıraktım buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?