80'den 60'a çetin yol....

Günaydınnn ben de giremiyorum hiç çok yoğunum bozma moralini keşke tartılmasaydın cumaya kadar.. ben bekliyorum

merhabalar canımcım nasılsınn cumartesı sabah tartılır yazarız yarışa başlarız ,

sınavların nasıl gecıyor bu arada ?

Çok iyi geçtiği söylenemez kötü bir hafta geçiriyorum. Diyete devam cuma tartılırım cumartesi başlarız artık. Yemeden içmeden iyice kesildim dışarı çıkınca salata yiyorum dışarda yım zatenn hep.
Sen nasılsın iyi misin konuşmadık hiç

ınsallah ıyı gecer sınavların canım sen genede morelını bozma elınden gelenı yap gerısı takdır-i ilahi ... dua etmeyıde ıhmal etme

ben ıyıyım canım pek fazla dıyetteyım denemez ama aşırıyada kactıgım soylenemez.. pazartesı yuruyus arkadasım gelıyor nıhayet yuruyusle bırlıkte ancak adapte oluyorum ben ... bırakmıyacagım ama hayırlısı dıyorum artık ...

ara ara yazısırız yarıştaykende

bu arada pazartesı gunu ben ducana baslıyacagım proteın agırlıklı beslenecegım yogurt sut tavuk peynır havyansal urunler harıcı bırsey yemıyecegım

Çok teşekkür ederim ama diyetini ihmal etme dukanın kitabını okudun mu

EVET canım kıtabı okudum zamanında yapmadım ...
Kısmet olursa pazartesı baslıyacagım yumurtayı sevmem fakat yulafı severım yogurdu sütü severım tavugu pek sevmesemde yerımm 1 hafta yapacagım ya da 10 gun

Inşallah ise yarar ben böyle diyetlere çok inanamadığım için...

Inşallah ise yarar ben böyle diyetlere çok inanamadığım için...

bende ınanmazdım bırısı vardı 10 gunde 4-5 kılo verdı kadın ve normalde 60 kıloydu o kılodakı ınsanın 4-5 kılo vermesı cok cok ıyı ... uzunsurelı yapmıyacagım sadece atak evresı mıdemı kusturmek ıcın bakalım hayırlısıııı

sımdı cıkıyorum canım benım daha sonra konusuruz sanada kolay gelsınn opuyorummmm

Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman
Tamamdır hayırlı işler görüşmek üzere :)

canım selamlarrr keyıfler ve sınavlar nasıl =)

sabah kılomu yazacagım ve yarışa start verecegız okey mı ?
Sınavdan çıktım simdi yürüyüş olsun diye yağmurda yürüyorum su an sen nasılsın ? Ben bugün tartıldım canım sıkıldı bayağı 600 gr vermişim hala 80ın altına düşmedim bakalım yarın tartılıcam kaç çıkacağım tamamdır yarın başlıyoruz :))

Gunaydinlar canim olsun sikma csnini sen azimlisinn basaricazzz bende

78.400 gram geldimm bu hafta acayip yedim kek cikolata vs ama almamisimmm regl beni maf etmis haydi o zaman

Game overrrrrrr basladikkk simdi

Günaydınnn Nerelerdesin sen arkadaşım özellikle alıntılıyorum gör diye ama girmedin hiç ( benim tartı 78.2yi gösteriyor

Merhaba 16 yaşında 73 kiloyum.Bu yıl çok zor bir yıl geçirdim.Yatılı okuyorum okul değiştirme durumları oldu üst dönemlerin benle uğraşmaları,dedemin vefatı falan derken 69 kilodan 76 ya kadar çıktım çok şükür ki 73 kiloya inebildim.1.74 boyundayım ve yaz sonuna kadar 58 kilo olmak istiyorum. Cok samimi geldi konuşmalarınız eğer isterseniz ben de size katılmak isterim

Günaydınnn Nerelerdesin sen arkadaşım özellikle alıntılıyorum gör diye ama girmedin hiç ( benim tartı 78.2yi gösteriyor

cok ozur dılerım canımmm kac gundur gıremedım ve halıyle dıyet mıyet kalmadı sabah 80 kılo geldım cok uzuldummmmmmmmmmmmmmm cok ..

tatıldeydım aniden gelıstı bır haftadır yedım ıctım gezdım

bu aksam yuruyuse baslıyorum ramazana kdr dıyet yapacagım şu dukanı artık vermem lazım 5 kılo 10 gun var ramazana sen neler yaptın kılo vermıssın cok sevındımm canımmm ınsallah bana kırılmamıssındır habersız bıraktım buraları

Yook kırılmadım da merak ettim seni sesin soluğun kesilince boşver tatili iyi yapmışsın diyete başlasın yine üzülme ben de son 1 haftaya yakındır çok serdim halledersin boşver mis gibi tatil yapmışsın nasılsın iyi misin nereye gittin tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…