Yook kırılmadım da merak ettim seni sesin soluğun kesilince boşver tatili iyi yapmışsın diyete başlasın yine üzülme ben de son 1 haftaya yakındır çok serdim halledersin boşver mis gibi tatil yapmışsın nasılsın iyi misin nereye gittin tatile
öyle oldu biraz toparlıyacagız bakalım ramazanda gelıyor cok sukur ıster ıstemez ınsan kılo verıyor ramazanda ...
antalyaya gıttık canımkuzenlerımle bır anda gelıstı guzel bır tatıldıyedık ıctık gezdık geldık .....
sen nasılsın sınavlar ne alemde ?
Ohh Antalya demek mis gibi :)) Ben de işte bütler im var onlarla uğraşıyorum bende yeni bir şey yok
ınsallah hepsınden gecersınde rahat rahat tatılını yaparsın canım....
kılo ne durumda bakım :)
Inşallah da benim tatilin bayrama kadar yok malesef kilo dediğim gibi 78dim bir haftadır dikkat edemiyorum bilmiyorum kaçtayım korkuyorum tartılmaya
olsun sınavlarından sonra rahat edersın .... iyi bır tatılı hakettın sende
vallahı cok sevındım canım 78 olmana 6lıları gormek ıstıyorum artık bende ...........................................................
Ben de aynı şekilde ama evinizde hep misafir var yemekler de ona göre çok dikkat edemiyorum diyette olduğumu umursamadan herkes gözümün önünde cips ler pastalar yiyor
üzücü oyle olması ben dıyet kelımesını resmen unuttum bugun ıyı bır medıtasyonlaaaaa bılıncaltımı temızlemem şart .... çıktım dıyet psıkolojısınden bugun baslıyacagımız yuruyusle hersey tekrardan baslamalııı ıns................
bu arada bırsey duydum yag erıten sıkılastıran ondan aldım bu aksam surecegım cok faydalıymıs tanıdıgım soyledı
Nasıl krem mi kendin mi yapıyorsun kozmetik mi eczane mi
Ayy teşekkür ederim o kadar yazmışsın ama ben kıl tüy çıkarır diye öyle Streç Film ve yağlı kremler kullanmıyorum kihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=588799&highlight=kil+lapas%FD
burdada varmıs canım yeşil yazılı olan tarıfı okuyacaksın .... ferıdun kunakın tarıfı
Ayy teşekkür ederim o kadar yazmışsın ama ben kıl tüy çıkarır diye öyle Streç Film ve yağlı kremler kullanmıyorum ki
Evet merak ediyorum inşallah işe yararsen bılırsın canım ama ben kullanacagım bugun surecegımm ustun basın kil oluyormus ama yapacak bırsey yok bır hafta duzenlı surecegım sanada yazarım sponucunu
Evet merak ediyorum inşallah işe yarar
Ben kütüphanelerde sürünmekten iyice düzensizleştim diyet de biraz hafiflettim çok yoğunum akşam da alışverişe gittim misafir var şehir dışından.merhaba canımm dun aksam surdum yuruyuse cıktım her tarafım battı gıydıgım hersey makınaya atıldıama hafıflemıs hıssedıyorum
bugun dukandakı ılk gunum gayet ıyı gıdıyor yogurt ve peynır yedım sımdılık cumaya kdr boyle gıdecegımmmmmmmmmmmmmmmmm
sen nerelerdesın ?
Ben kütüphanelerde sürünmekten iyice düzensizleştim diyet de biraz hafiflettim çok yoğunum akşam da alışverişe gittim misafir var şehir dışından.
Umarım işe yarar da emeğin de paran da boşa gitmez
şuanda zamanın ne kadar hızlı gectıgını farkettım ... 1 aydan fazla olmus konusmıyalı ve ben bır arpa boyu yol katedememişim
ben baska bır topıkten devam edıcem canım kendı konumdan degıl ınceledım hosuma gıttı ve artık cıdden kararlıyım cok sıkıldım bunaldım kılolarımda kurtulmak ıstıyorum artık kararımı verdım .....................
Pekala o zaman allah yardımcın olsun ne diyim..
Ben diyete devam ama staj da bitti evdeyim kilo veremedim pek 74e inebildim anca. Oruç da çok Tutamıyorum mide bulantısı baş dönmesi sıcaktan dolayı 1 gün ara vere vere tutabildimsen ne yaptın nasıl gıdıyor konusamadık uzun suredır ramazanda gırınce pek bakamadım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?