inşallah olacaksın ama biraz azim.. lütfen bayramda da tatlı filan yeme onlar var ya öyle çok kalori içeriyor ki biz annemle baklavayı yaparken hesapladık kalorisini bir tepside 20000 kalori vardı dilim başına da 250 kalori gibi bir şey çıkmıştı ayrıca çok zararlılar ve biraz diyet yaparsan sonra öyle şeyler yiyemediğini fark edeceksin. geçen misafirlikte 1 dilimi zor yedim bütün gece uyuyamadım ağırlığından sonra..
ramazan bitti sayılır ama 5 gün bile çok fark ettirir çünkü az kalori almış olursun.
haklısın tatlıyı cıkardım hayatımdan ekmegıde yemıyorum .... namaza bsladım gene bugun huzuru bulmam gerek bıraz snırlerım lackalasmıs durumda ama kendıme olan sözümü unutmıyacagımmm taaa ki 60 olana dek az kaldı az ...
2 ay dişini sıkıp saglıklı beslenırsen zaten rahat 10-15 kılo gıdıyor ....
Allah kabul etsin canım allah bana da nasip etsin inşallah.
Ekmek bence tam tahıllı al günde 1 dilim te derim
Evet çok teşekkür ederim.. :)amin canım adın gızemdı degıl mı dualarıma senıde dahıl edeyım
6 gunu atlatayım bayramın ılk gunu ayça karanın dıyet lıstesıne baslıyacagım kkda cok arastırdım canım
Kızlar benimde alin aramıza bende 80 im Zayıflamak lazım bana ne onerirsinzzz
gunaydın canım buralarda mısın ?
sahurda sut ıctım bır bardak bır bardakda su ıctım yattım ....
Ayy çok rahatsızım başlığı unutmuşum tamamen canım o diyetlere inanma derim ya bünyeye yazık haftada 3.5 kilo ayda 14 kilo öldürür adamı sen 150 200 kilo değilsin ki bu diyetler onlar için
Bence böyle diyetleri boşver kendin yap istediğin gibi derim..Geçmiş olsun canım hayırdır neyın var ?
kararsızım zaten ya kalorı hesabı zayıflıyacagım ya karatay dıyetı ya da bu lıstelerden herhangı bırı...
Bence böyle diyetleri boşver kendin yap istediğin gibi derim..
Bünyeye dikkat ama bak zayıf düştüm günlerdir Yatakta yım mide bulantısı baş dönmesi
dıkkat et canım kendıne ... benım bunyem alısık ve bu dıyet degıl odul gıbı bırsey bu zamana kdr o kdr saglıksız dıyetler sok dıyetler yaptım kı =)
sen bilirsin inşallah işe yarar yapanlar var mıymış araştırdın mı
gunaydın canım...
evet kk da bırcok bayan bu sekılde zayıflamıs zaten ılk haftalarda bu sekılde 2-3 kılo verılıyor her hafta olmak kaydıyla ... bırkac hafta sonra ancak 1 kg fılan bunye bagısıklık kaazanıyor artık duraklama evrelerı vs ....
pazartesı baslıyorum ınsallah bugunde gıdıp spor salonuna kaydımı yaptıracagım ....
Günaydın :)
Bence bugünden başla pazartesiye bırakma daha 4 gün var
Anladım sen bilirsin canım ben hala aynıyım iştahım da yok baş dönmesi filan 73 kilo olmuşumbende ısterımde canım oructa ancak dıkkat edebılıyorum ve sporada gıdemem zaten ıftar snrası sıkıntı .....
sen nasıl oldun ?
Anladım sen bilirsin canım ben hala aynıyım iştahım da yok baş dönmesi filan 73 kilo olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?