- 17 Ağustos 2016
- 129
- 166
- 18
- 36
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
Eki Görüntüle 1873839 Evin içinde, dışarıda adımlarınızı sayın kızlar. Ben kendime hedef koydum. Eğer sıradan sporsuz bir gün geçiriyorsam evin içinde bile olsa 1250 adım atacağım 1km yapıyomuş. Hiç yoktan iyi ve herzaman, yaz kış yapılabilir.
500 adım bitti bile
canim belki garip bir soru olacak ama aciktiginda neler hissediyorsun nasil anliyorsun yani aciktigini :)Sabah 9:00 AÇ (3)ten-> TOK (7)ye
Saat 12:30 AÇ GİBİ (4) ten-> NÖTR(5) e
Saat 15.30 AÇ (3)ten -> TOK (7)ye
Saat 20:30 AÇ (3)ten -> TOK(7)ye
Akşam:
4 tane , patates ve kabaklı mücver
1kepçe şehriyeli tavuk çorbası
5tane N**** (Siyahi)
Şöyle anlatim canım. Dikkat ettiysen seviyemi çok toka çıkarmıyorum. Çünkü yemekten 1 saat sonra aşırı su isteği bastırıyor. Midem iyice şişiyor sanki. Sonra yaklaşık 3 4saat sonra ağzımın tadı değişiyor. Yarım saat sonra midem acıkıyor işte ağrıyor gibi oluyor. Yarım saat daha beklersem kan şekerim düşmeye başlıyor. Takatsiz kalıyorumcanim belki garip bir soru olacak ama aciktiginda neler hissediyorsun nasil anliyorsun yani aciktigini :)
benim de Karnım gurulduyor gibi bazen baska seylerle de karışıyor tam ogrenemedim daha açlığıSenin ki nasıl oluyor?
Harika bir mesaj cok cok mutlu oldum tebrik ediyorum seni asla pes etmeyecegiz ve zafer bizim olacakBugün dkz yönteminde 7. Günüm
Size vücudumda gördüğüm farklılıkları yazacam
1) Cildim parladı
2) Selülitlerim yarı yarıya kayboldu
3) Cildim pürüzsüzleşmeye başladı
4) Kollarımda incelme oldu
5) Belimde incelme oldu
6) Bacaklarımda incelme oldu
7) Üst karnımdaki şişlik kayboldu
8) Arka kısımda küçülme oldu
Vee bugün akşam gezmesine giderken fermuarını kapatamadığımdan giyemediğim kıyafetimi giydim. :)
Vee eşim sende baya fark var hemde yağdan gitmiş bence dedi
Zafer cepte $ekerim.Harika bir mesaj cok cok mutlu oldum tebrik ediyorum seni asla pes etmeyecegiz ve zafer bizim olacak
Pencere mi dedim ben? yıktım duvarlarıMutluyum umutluyum..
Hayata farklı bir pencereden bakıyorum..
Yemeğimi yerken gönül rahatlığıyla, keyifle ve lezzetle yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?