+80den -80e inelim mi ???

Yapılan araştırmalarda kilo problemi olanların hepsinin yanlış nefes aldıkları görülmüş. Siz de kendi nefesinizi test etmek istiyorsanız, bir dakika boyunca kaç defa nefes aldığınızı sayın. Bir dakika içinde aldığınız nefes sayısı yediyi geçiyorsa bu nefes problemimiz olduğunu gösterir. ABD'de obezlere uygulanan yöntemlerin başında nefes terapisi geliyormuş. Yurtsever, işin sırrını anlatıyor: "Düzgün nefes almak kilo vermenin anahtarıdır. Eğer, bedeninizde yağ birikmişse bu vücudunuzda fazla hidrojen az oksijen olduğu anlamına gelir. Kimyasal olarak oksijen, hidrojeni suya ve enerjiye dönüştürür. Koşarken daha fazla oksijen aldığınız için vücudunuzdaki yağlar bu sayede yakılır, bu da kilo vermenizi sağlar. Şişmanların metobolizması yavaş çalışır, vücut aldığı gıdayı yakamaz.
[alıntı]

Yaa ne kadar >>RASTGELE << yaşıyormuşuz

Sabah 9:00 AÇ (3)ten-> TOK (7)ye
Saat 12:30 AÇ GİBİ (4) ten-> NÖTR(5) e
Saat 15.30 AÇ (3)ten -> TOK (7)ye
Saat 20:30 AÇ (3)ten -> TOK(7)ye

Akşam:
4 tane , patates ve kabaklı mücver
1kepçe şehriyeli tavuk çorbası
5tane N**** (Siyahi)

canim belki garip bir soru olacak ama aciktiginda neler hissediyorsun nasil anliyorsun yani aciktigini :)

canim belki garip bir soru olacak ama aciktiginda neler hissediyorsun nasil anliyorsun yani aciktigini :)
Şöyle anlatim canım. Dikkat ettiysen seviyemi çok toka çıkarmıyorum. Çünkü yemekten 1 saat sonra aşırı su isteği bastırıyor. Midem iyice şişiyor sanki. Sonra yaklaşık 3 4saat sonra ağzımın tadı değişiyor. Yarım saat sonra midem acıkıyor işte ağrıyor gibi oluyor. Yarım saat daha beklersem kan şekerim düşmeye başlıyor. Takatsiz kalıyorum

... Heyecanla karnımın acıkmasını bekliyorum. Sevimli ziller çalmaya başladı mı... doğru sofraya. Keyifle, iştahla yemeye başlıyorum. Ama sonra, çatalım yavaşlamaya başlıyor... masadakiler ilk dakikalardaki kadar cazip görünmez oluyor gözüme. Yemeye devam ediyorum... tam doyduğum anda durduğumdan emin değilim... ama “kendi anladığım kadarıyla” doymadan sofradan kalkmamaya çalışıyorum...
... İşin asıl zevkli kısmı sonrası... saatlerce aklıma yemek gelmiyor... eskiden hayatımın bir parçası haline gelip canıma okuyan, bütün günümü ve beynimi istila eden “nasıl yapsam da yemesem” düşüncelerinden ise hiç eser yok! İşime gücüme bakıyorum...

[alıntı]

Evet " nasıl yapsamda yemesem, davette kendime nasıl hakim olacam" derdim bitti. Bu çok güzel bir duygu .. Harika

Bugün dkz yönteminde 7. Günüm
Size vücudumda gördüğüm farklılıkları yazacam
1) Cildim parladı
2) Selülitlerim yarı yarıya kayboldu
3) Cildim pürüzsüzleşmeye başladı
4) Kollarımda incelme oldu
5) Belimde incelme oldu
6) Bacaklarımda incelme oldu
7) Üst karnımdaki şişlik kayboldu
8) Arka kısımda küçülme oldu

Vee bugün akşam gezmesine giderken fermuarını kapatamadığımdan giyemediğim kıyafetimi giydim. :)

Vee eşim sende baya fark var hemde yağdan gitmiş bence dedi

Harika bir mesaj cok cok mutlu oldum tebrik ediyorum seni asla pes etmeyecegiz ve zafer bizim olacak

9:30
2 bardak çay
2 sıkma
3Açtan->7toka

14:30
1tabak yoğutlu barbunya
1latte~
4aç gibi->7toka

19:30
1börek
1büyük kase mısır tanesi
1metro
(3)Açtan->(7)Toka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…