- 17 Ağustos 2016
- 129
- 166
- 18
- 36
- Konu Sahibi Nemesis_260807
-
Günaydın..
Bugece kızım ateşlendi sabah doktora gittik. Boğazı iltihaplanmış..benimde kulağım iltihaplanmış.. :/
Saat 11de 2den 7ye çıktım:))
Sevdim ben bu işi. Tam 4 4 lük uygulamayı başarırsam bedenim benim istediğim kiloya değil olması gereken kiloya düşecek. Ve benbunun için bedenime yardımcı olacağım. Onun tok midemi sindirmesine zaman tanıyacağım..
Huzurum yerine geldi vallahi : D
Çok teşekkür ler. Evet inşallah:)çok geçmiş olsun ikinize de :/
inşallah huzurla güzellikle olacak bu iş :)
Yani az açtım karnım kazınmadan yedim.!?/!?bence yanlış bir şey yok açlık derecen de gayet güzelmiş.gayet iyi gidiyorsun maaşallah :)
yanlış olduğunu düşündüğün yer neresi tam olarak ?
canim ya bizim gruba yazsan olur muEvet yiğidi öldürüyoruz hakkını yemiyoruz. Vücut üzerine düşen görevi yapıyor. Ama ben az önce ona bir yük daha yükledim. Yada yüklemedimmi acaba? Bilmiyorum sistemi tam kavrayamadığım için yaptığım şey ne kadar yanlış bilmiyorum..
Saat 16:00da az açtan az toka çıkmıştım. 19:30 da bir çokoprens ve 1 tane dankek 8kekden yedim. Açlık derecem 4dü. Ne yapacam, ne kadar yanlış yaptım yardımcı olurmusunuz??
canım o dankekleri filan eve sen mi aliyorsun oncelikleYani az açtım karnım kazınmadan yedim.!?/!?
Aslında 16:00 da meyve yeseydim canım istemezdi bence
Yani az açtım karnım kazınmadan yedim.!?/!?
Aslında 16:00 da meyve yeseydim canım istemezdi bence
Beni çok rahatlattın çok tşkler. Tamam senin sayfandan devam edelim.işte bu düşündüğün yanlış.daha ilk günden tam açlığı öğrenmeyi beklemek doğru değil bence yılların alışkanlığı var sonuçta.
ayrıca meyve yeseydim canım istemezdi mantığı tam diyet mantığı kurtul bundan.
acıktığımızda ne istiyorsak ama ne istiyorsak onu yiyeceğiz.yoksa başaramayız.sen çok doğru yapmışssın.:)tebrik ederim :)
Bu arada bugün 14:00de yemeğe gidecektim gitmedim. Akşam patates patlıcan biber kızarttım. Kendimi o kadar odakladım ki baktım acıkmadım yemedim kaldırdım yarın yicem
Kaçmıyo nasılsa :) yasakda değil :))
muhtesemsinBu arada bugün 14:00de yemeğe gidecektim gitmedim. Akşam patates patlıcan biber kızarttım. Kendimi o kadar odakladım ki baktım acıkmadım yemedim kaldırdım yarın yicem
Kaçmıyo nasılsa :) yasakda değil :))
Öyle düşünmüştüm ama karışıklık olunca orda yoğunlaştık. :)bence buraya yazmaya da devam et kendine özel bir alanının olması seni daha da motive edebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?