Ben 82,7 oldum :/Artik kendime verdigim bu son sans her seferinde diyet yapip bozup biraz daha fazlasini almakistedigini giyememek hep kendini kisitlamak artik bu son sansim bu sefer de olmazsa ömrümün sonuna kadar sisko olarak kalacagim bir daha da diyet yapmayacağım.80 civarindaki hanimlar gelin beraber olalim bu yolda esnek diyet koclugu yapalim biribirimize
Kolay gelsim canim hosgeldin.burdan deneyim ve kilo paylasimi yap motive olalim.benim uyguladigim ozel bi diyet yok sadece az yemeye calisiyorum.senin boy kac
160 cm 36 yaş sen?Kolay gelsim canim hosgeldin.burdan deneyim ve kilo paylasimi yap motive olalim.benim uyguladigim ozel bi diyet yok sadece az yemeye calisiyorum.senin boy kac
Ben de 76yla hamile kalmistim :) gecen sene bu zamanlar 73e kadar dustum ama 6ay icinde tekrar 83u gordum benim artik bu son diyetim basla biraktan o kadar sıkıldımki ya zayiflayacagim bu sefer ya da omrumun sonuna kadar boyle mutsuz bi bedenle dolasacagimvalla ya, ben 30 yasında iken 60 tım, nasıl oldu bu iş, oldu işte...İnşallah demek bile korkutuyor beni, olamama ihtimali olmamalı ya,, hep ugras pes etle gecti bir süre, dogum da yaptım...ama dogumdan değil kilom, zaten 76 olmustum...once bi hamile kaldıgım kiloya 76 ya inecegim bu diyetle sonra bir diyer var portakal ve yumurta ile yapılıyor, 70 olana kadar da onu yapacagım , birgun ödül vererek, sonrasını hic bilmiyorum ama sporu katacagım 70 ten sonra
2-3 günde bir tartılacagım,dün fena gitmedi..Daha yolun başı..senin nasıl geciyor?Ben de 76yla hamile kalmistim :) gecen sene bu zamanlar 73e kadar dustum ama 6ay icinde tekrar 83u gordum benim artik bu son diyetim basla biraktan o kadar sıkıldımki ya zayiflayacagim bu sefer ya da omrumun sonuna kadar boyle mutsuz bi bedenle dolasacagim
Benim de fena degildi ama yemegim biraz gec saate kaldi bugun daha erken gunu kapatmayi düşünüyorum :)
Afiyet olsun canim benim de oglum 24 aylik aynen dedigin gibi mutfaktayiz hep bi de kek istiyor bugun :)Luusyer Cocukla uğrasırken zaten cok zor oluyor,benimki 16 aylık, mutfakla iç içeyim.Bugun anneme geldim kıza yemek yedirdi,ilgilendi saolsun,aksamüstü dönücem.İkinci gün biraz zor,reglim de yolda ama pes etmeyecegim,cunku sonra daha da mutsuz oluyorum..Öglen kıyma kavurdum bol yesillikli havuclu salata ile yedim,aksam yogurt ve bir ya da iki dilim salam,yesil cay
Afiyet olsun canim benim de oglum 24 aylik aynen dedigin gibi mutfaktayiz hep bi de kek istiyor bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?