80'lerden 60'lara son şans!!!

kadın isterse demişler..
İlk hedefim 76 yani hamile kaldıgım kilo,nolur nolur sabırlı olalım,ama bozarsak paylasalım destek olalım..Cunku bu bir gercek bozmasak zaten verirdik,sinir stres benim kendimi bırakmama sebep oluyor.Sıkılıorum da evde..Kız da kucuk daha100 gram da versem hic vermesem de moral bozmamalıyım

kesinlikle ne diyet hikayeleri var 160 kg düşmüş
bence pes etmeyelim yağlar pes etsin
grup akfit olsun ki yanlışlarımızı doğrularımızı paylaşalım

Aynen canim o zaman gun icinde ne yedigimizi bozsak da utanmadan sıkılmadan yazalim ben az once bi arandim ne yese diye kendimi zor tuttum 2 mandalina aldim rahatladim :)

Aynen canim o zaman gun icinde ne yedigimizi bozsak da utanmadan sıkılmadan yazalim ben az once bi arandim ne yese diye kendimi zor tuttum 2 mandalina aldim rahatladim :)

mesela ben dolmayı çok severim 1 taneden bişey olmaz derdim
ama içindeki pirinç
burdan bi gruba yazdım
şimdi bulgur ve mercimekle yapıyorum

yazmaya calısacagım şuan isvec deniyorum ama biraz yandan yemişini, maksat odem gıtsın mıde kuculsun sonrası daha onemlı. Ama esas motivasyon için ne yapabiliriz diye dusunuyorum, kilo bildirimi cumaları iyi baska ne olabilir?

ben bugun henuz bozmadım
sabah turk kahvesı bır dılım kepek ekmedı oglen sebze kavurma yogurtla , guncel kilom 81,8

Zaten ondan bisi olmaz bundan bisi olmaz diye diye bu hallere geldik :)

mesela ben dolmayı çok severim 1 taneden bişey olmaz derdim
ama içindeki pirinç
burdan bi gruba yazdım
şimdi bulgur ve mercimekle yapıyorum
Bence bulgurda cok iyi değil İLK etapta, bazı takip ettigim insanlar sadece kıyma koyuyordu baharat ve soganı ile anca ole vermişler

Bugun icin ben de hic bozmadim sukur
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek
Oglen 2 mandalina
Aksam ne yiyecegim hic bilmiyorum evde suan mercimek corbasi ve bulgur pilavi var yemek yapmayi düşünmüyorum bugub

haftalık kg bildirimi ve vücut ölçüleri olabilr
birde herkes dosdoğru yediklerini yazsa tamamdır :)
su içme miktarlarını ayarladıkmı inş kısa sürede veririz

haftalık kg bildirimi ve vücut ölçüleri olabilr
birde herkes dosdoğru yediklerini yazsa tamamdır :)
su içme miktarlarını ayarladıkmı inş kısa sürede veririz
Vucut olculeri de olabilir evet ben hic olcmedim kendimizi gormus oluruz nerden ne kadar gidiyor biliriz

Simdi yarim kase yogurt 1 parca firin tavuk 4 kasik bulgur pilavi yedim :) simdi benim haftalik bulgur hakkim bitti mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…