80'lerden 60'lara son şans!!!

Bugun tartıldım 2 gunde sadece 900 gram gitmiş, 81,8 hayırlısı
100 gr bile gitse suoer bence onemli olan verebiliyor olmak ben bugün tartilamadim erkenden evden ciktim cuma gunune kaldi tarti isi.odem atmaya calismam lazim suan icin bol su iciyorum elimde birsuru kiraz sapi var nasil kaynatacagim ona bakicam bir de yesil cay icecegim bugun

merhabalar;
bende 1 ay önce diyete başladım karatay yapıyorum
78,4 dan 75,40 a düştüm ama şöyleki çok zor kilo veriyorum ben çalışan bir anneyim spora ayıracak çok vaktim yok ama
elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum
sabah kahvaltım
ekmeksiz peyni zeytin domates salatalık yeşillik +şekersiz çay
öğlen
mercimek çorbası yağsız döner+ayran
akşam da
köfte yicem
karatayda 2 öğün aslında ama ben çok erken yaptığım için 5 saatlik arayla öğlende yiyorum
destek olalım bende geldim..

bu arada 3,5 yaşında oğlum var
doğumdan önce 60 dım 80 ile doğuma gittim
doğumdan sonrada başla bırak bir türlü veremedim
bu sefer azimliyim inş 1 aydır kaçamak dahi yapmadım aşure dışında :)

Hosgeldin aramiza birlikten kuvvet dogar beraber bu kilolara elvada diyelim.
Menun cok guzel bize de ornek olursun :)
Ben de maleaef cok zor kilo veriyorum hipotiroid hasimato rahatsizligim var kilo verme dusmani

İnşallah ya ben de 92 ile gittim doguma eskiden ben de 58-60 vs

Hosgeldin aramiza birlikten kuvvet dogar beraber bu kilolara elvada diyelim.
Menun cok guzel bize de ornek olursun :)
Ben de maleaef cok zor kilo veriyorum hipotiroid hasimato rahatsizligim var kilo verme dusmani

1 sene yapsam ancak ideal kiloma kavuşabilirim o kadar zor yani
evet birbirimize destek olalım karatayda yasaklılar var onlara uymaya çalışıyorum ben

Tebrikler :) ben 60lari en son ne zaman gordum onu bile hatirlamiyorum ilk hedefim 80in altina bi insem arkasi gelir insallah :)

Belirli bi tarti gunu koyalim o zman cuma uygunsa size benim sonraki tarti gunum cuma.cumadan devam ederiz

benim yaptığım bir karışım var dilerseniz paylaşabilirim
bir ark bu sayede 20 kilo vermiş

ok yazıyorum o zaman sıkı durun

3 poşet yeşil çay
1 şişe soda ve limon

3 poşet yeşil çayı 700 ml su ile birlikte kaynatıyorum
15 dk soğumaya bırakıyorum sodayı içine döküp limon sıkıp dilimlerini içine atıyorum
sabahları kahvaltıdan 30 dk önce içiyorum
kalan karışımıda öğünlerden önce bitiriyorum gün içinde

netten araştırdım çok iyi yağ yakıyormuş..

Evet bunu biliyorum dukan birasi diye geciyor hatta bi ara yapmıştım ise yariyor yeniden hatirlattigin iyi oldu baslayim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…