- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
- 108
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his varAh kuzum anliyorum seni bende 6li goruncr rahatlicam kuzum cok sukur aen vardin 6li lara fistigimm darisi bana ortagim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his varAh kuzum anliyorum seni bende 6li goruncr rahatlicam kuzum cok sukur aen vardin 6li lara fistigimm darisi bana ortagim![]()
canım benimde öyle de bir zamanlarBenim hayalimde omuz hizasinda yere bastiginda bacaklarimin en ust kismindan isik gecmesi
ödül kesinlikle olmalı canım kaçamaksız hakkını vererek yapılmış bir diyette fazla abartılmadan haftada 1 gün mutlaka yapılmalı metabolizmayı şaşırtmak açısından
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his var![]()
Benim diz kapagi dwgilde dizden bir karis sonrasi birbirine yapisiyocanım benimde öyle de bir zamanlardiz kapaklarımın ordan bile geçmiyor o ışık
ödül kesinlikle olmalı canım kaçamaksız hakkını vererek yapılmış bir diyette fazla abartılmadan haftada 1 gün mutlaka yapılmalı metabolizmayı şaşırtmak açısından
be eski başarılı olduğum diyetimde uygulamıştım![]()
Benim diz kapagi dwgilde dizden bir karis sonrasi birbirine yapisiyo![]()
Cnm bnm kaynimin nisani var yarin aksam o yüzden yogun günler geciriyorum.
Cnm bnm kaynimin nisani var yarin aksam o yüzden yogun günler geciriyorum.
Yok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.Unuttun bizi canim![]()
inşallah 57 ne güselSen 57 olduğunda ben 65 olcam kuzummm![]()
Yok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.![]()
inşallah 57 ne güselbirlikte olalım
evet canım bir öğün mesela tartı günü öğlen bir hamburger menü, 1-2 dilim pizza vs. abartmadan1 ogun degil mi kuzum cunku bizim cok sureli bi diyet seruveni motive eder bende senin gibi dusunuyorum![]()
nasıl olsa diyete başlıcam diye nişan çikolatası falan fazla kaçırma canım. ben diyete başladım başlıcam diye 7 kilo almıştımYok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.![]()
evet canım bir öğün mesela tartı günü öğlen bir hamburger menü, 1-2 dilim pizza vs. aba
ben canım öğrenci yurdunda kalırken herkes kantinden ekmek arası takılıyor tabii.. offf nasıl da dayanmışım. bende ödül gününde 1 tost alır bir de biskrem yerdim![]()
nasıl olsa diyete başlıcam diye nişan çikolatası falan fazla kaçırma canım. ben diyete başladım başlıcam diye 7 kilo almıştım![]()
Yapalim kuzum cizelgemizi de yapslim bayilirim plan programa. Matematiksel islere. Birde mercimekli kofteyeKuzum ben bi dergide okumustum sevindrmek dedigin gibi metobolizmayi hızlandırır diyordu bi cizelge yapabiliriz kuzummm![]()
Kuzum ben 64 baslayim bari dedim. 68 gördüm. Eyvah dedim. 75 gördüğüm zaman tartiya gerek uoktu kötü hissetmemeAynen kuzum ya bende baslicaktim ya hatrlasana 75ken baslicam baslicam dedim 81.500 oldim![]()