Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falanCanim ya birbirimizi facelerden eklesek miki :) hepimiz birbirimizi daha iyi tanimis oluruz
Ayy bizde mi boyle olcaz ki acepevet ama o 5 yıl önce falandı en son![]()
Yazdim canimKuzim yazdin mi![]()
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosunDiyetcan alemsin iyiki tanisimisin seniiseni sevmemek mumkunmu
![]()
hiç şüphen olmasınAyy bizde mi boyle olcaz ki acep![]()
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosun![]()
aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falan![]()
hiç şüphen olmasınondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senle
![]()
bende seniCok sevdum seni![]()
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı varBenimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc![]()
Benimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc![]()
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var
Valla benimkide cok kiskanc canim ama bazi seylerde olmasi labuldum facedenHic disari falan cikamiyorum balkondan burnumu bile gösteremiyorum 7/24 evdeyim evde tek ugrasacak sey net var burayada yeni uye oldum zaten![]()
seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var
harbi yaa , kuzularımdan önce çalışıyordum hele o zaman mahvoldum paronayalarındanHepsi ayni bu erkeklerin![]()
Actim canimKiyamam kuzum bende cok kiskancim amakarşılıklı nisanlimda kiskanc
seven adam kiskanir
kuzu seni bukdum faceden ama ekleyemiyorum buton arkds ekle yok