Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falanCanim ya birbirimizi facelerden eklesek miki :) hepimiz birbirimizi daha iyi tanimis oluruz

Ayy bizde mi boyle olcaz ki acepevet ama o 5 yıl önce falandı en son

Yazdim canimKuzim yazdin mi
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosunDiyetcan alemsin iyiki tanisimisin seniiseni sevmemek mumkunmu

hiç şüphen olmasınAyy bizde mi boyle olcaz ki acep
 ondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senle
 ondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senle 
sağol datlum ben öyle diğilim sen güzel baktığın için öyle görüyosun

aahh ne face i anacım ne face i benimki elinden gelse dumanla haberleşicek , kıskançlıktan kullandırmıyo bana face falan

hiç şüphen olmasınondan sonra bi bakmışın bdv topiğinde buluşmuşuz senle

bende seniCok sevdum seni

seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı varBenimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc
Benimki de kiskanc ya kkyi bilmiyor zaten sadece diyet yapıyorum yanlisim olmaz ama yinede cok kiskanc

seninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var

Valla benimkide cok kiskanc canim ama bazi seylerde olmasi labuldum facedenHic disari falan cikamiyorum balkondan burnumu bile gösteremiyorum 7/24 evdeyim evde tek ugrasacak sey net var burayada yeni uye oldum zaten
 karşılıklı nisanlimda kiskanc
 karşılıklı nisanlimda kiskanc  seven adam kiskanir
  seven adam kiskanir  kuzu seni bukdum faceden ama ekleyemiyorum buton arkds ekle yok
 kuzu seni bukdum faceden ama ekleyemiyorum buton arkds ekle yokseninki normal kıskanç, benimki takıntılı kıskanç hatta patalojik bi kıskançlığı var

harbi yaa , kuzularımdan önce çalışıyordum hele o zaman mahvoldum paronayalarındanHepsi ayni bu erkeklerin
Actim canimKiyamam kuzum bende cok kiskancim amakarşılıklı nisanlimda kiskanc
seven adam kiskanir
kuzu seni bukdum faceden ama ekleyemiyorum buton arkds ekle yok