82kiloyla yeniden diyete basladim

hoşgeldinn tatlımm gel tabi gel ne demek destek oluruz birbirimizee...... oh oh ne güzel meditasyon felan.. bende bi ara merak saldım ama yapamayacağım düşüncesiyle bıraktım:) diyetisyen süper fikir.. umarım ulaşırsın hedeflerine.. yaş kaç evli bekar?

çok teşekkür ederim 1.5 yıllık evliyim yaş 26 :34: herkes yaza kadar incelicem der bende diyorum kiii kışa kadar ideal kiloya inilecek:34:

bugün sabah 9 da kalkıldı, kocişle 40 dk yürüyüş+parkta 20 dk spor yapıldı sonra eve gelip domates+biber+zeytin+peynir tabağı
hazılandı ve çayla afiyetle yenildi :) süperim şimdi ütü yapıcam bi dünya dolusu sizlere habr vereyim dedim tabi ki meditasyonumu da
unutmayacağım hepimize başarılar :34: hadi herkese gösterelim gününü nasıl kilo veriliyormuş :16:

bugün sabah 9 da kalkıldı, kocişle 40 dk yürüyüş+parkta 20 dk spor yapıldı sonra eve gelip domates+biber+zeytin+peynir tabağı
hazılandı ve çayla afiyetle yenildi :) süperim şimdi ütü yapıcam bi dünya dolusu sizlere habr vereyim dedim tabi ki meditasyonumu da
unutmayacağım hepimize başarılar :34: hadi herkese gösterelim gününü nasıl kilo veriliyormuş :16:

ooo süpersin tatlım kocan da destek oluyorsa ne ala :) çok hızlı sonuç alacağından eminim. bugün pazar bizde de ütü günü. ütü de iyi kalori yaktıran işlerden... kolay gelsin tatlım evet herkess görsün nasıl kilo verilir :):52:

selam kızlar, valla bende ilk diyete başladıgımda 83 tüm hayalim 7 ile 9 u yan yana görmekti suan 75 kıloyum cidden ınsan ısteyınce yapamayacagı şey yok :)

ayy cooook iyi yapmissiniz canim :)

kizlarrrr itiraff ediyorumm
dün iki büyük dilim pasta yedimmm
morelim cook bozuktu
ama söz birdaha yemicemmm :(
bugün esim manti istedi
ben neyicem yaa offff

selam kızlarrr

sabah kahvaltım;

1 meyveli activia içine 4 kaşık müsli+ 2 ceviz+1 meyve

1 litre su içildi

1 sade kahve+1 fincan çay ( şekersiz)