83 kg'ım 20 kg vermem gerekiyor bana destek olun kızlarr :((

rachelearl

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
3
0
6
Nevşehir
sayısız diyet yaptım kilo verdim ama hiçbiri kalıcı olmadı artık kesin bi şekilde kurtulma zamanı benim durumumda olanlar bana fikir verecek olanlar desteğinizi ve yazılarınızı eksik etmeyin lütfen :16:

sayısız diyet yaptım kilo verdim ama hiçbiri kalıcı olmadı artık kesin bi şekilde kurtulma zamanı benim durumumda olanlar bana fikir verecek olanlar desteğinizi ve yazılarınızı eksik etmeyin lütfen :16:

merhaba canım, ben karatay diyeti yapıyorum, çok memnunum, tavsiye ederim.. kilolardan kalıcı kurtulmak için ideal çünkü aslında diyet değil yaşam tarzı, yavaş ama aç kalmadan veriyosun..

merhaba canım, ben karatay diyeti yapıyorum, çok memnunum, tavsiye ederim.. kilolardan kalıcı kurtulmak için ideal çünkü aslında diyet değil yaşam tarzı, yavaş ama aç kalmadan veriyosun..

merhaba canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ben şu anda yaptığım diyeti sana yazıyım 3 gün oldu bugün
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
domates,biber,közlenmiş patlıcan
peynir

öğle
bir kase yoğurdun içine canımın istediği bi meyveden doğruyorum sonra içine bi tatlı kaşığı yulaf kepeği bi yemek kaşığıda yulaf ezmesi koyuyorum süper oluyor :52:

ara
1 fincan yeşil çay
1 meyve

akşam
8 yk sebze yemeği yada 4 köfte kadar et
salata
3 dilim karpuz
6 dan sonra çok acıkırsm salatalık yiyorum

umarım sürdürebilirim :43:

takıldığın yerde seni karataya beklerim canım :) normal diyetler insanı kısıtladığı için çok sürdürülebilir gelmiyor bana ama karatayda insan kendini pek diyette hissetmiyor...

Back
X