• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 ten 68e ......

awaree

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
107
106
103
33
Burasida benim topigim olsun hamilelikten sonra 63ten 83e kadar çıkmıştım 3 aylık bi diyet sonrasında şükür 68 gorebildim hedefim 65 inşallah burda vericem son 3 kilomu bu arada voyum 1.74

Burasida benim topigim olsun hamilelikten sonra 63ten 83e kadar çıkmıştım 3 aylık bi diyet sonrasında şükür 68 gorebildim hedefim 65 inşallah burda vericem son 3 kilomu bu arada voyum 1.74
Tebrikler canım güzel vermişsin. 3 kiloyu da çabucak verirsin inşallah.

Ben de dogumdan sonra 83 gördüm. Simdi 71 civariyim. Benim de hedefim 65. Boyum 1.70..

Bende istiyorum o 3 aydan :KK42:

Nasil beslendin o 3 ayda? Kisaca bilgi verebilir misin? 15 kilo azimsanmayacak bir rakam çünkü. Ben de denemek isterim.

aslında karatay diyeti ama tam olarak uymadim kendi sevdiğimseylerdende ölçülü bir şekilde yedim günde 2 ogün beslendim karatayda leptin koruma durumu var yani öğünler arasında 5 saat ara veriyosun bu 5 saatte sadece su h sekersiz cay içtim ben akşam yemeğimi en geç 7de bitirmiş oldum

bugün kahvaltıda peynir 3 tane zeytin 1 domates 1 salatalık 1 elma ve havuç ve kivircik yedim ins kacamaksiz 1 gün olucak

Back
X