• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83kilo-25kilo=58 kilo yeniden bahar yaşamak için:)

Merhaba canim belinay yarin tarti gunun cook heyacanliyim ben haraketli gunler geciriyorum adepte olamadim sadece aksamlari yemiyorum o kadar simdilik yarin yediklerimi duzenliyecegim herkeze bol sans kilosuz gunlerdede konusuruz inslh:KK60:

Günaydın herkese evet bugün tartı günümdü tartıldım 2 haftada 83 den. ...79.2ye düştüm 60ları görmek istiyorum sonra 50leri:)))

Bilinay nasil gidiyor neler yapiyorsun ben ugras veriyorum bakalim verirsem daha sik yazarim ama takipdeyim hergun okuyorum tabi farkli yazilar olursa:p

Bilinay nasil gidiyor neler yapiyorsun ben ugras veriyorum bakalim verirsem daha sik yazarim ama takipdeyim hergun okuyorum tabi farkli yazilar olursa:p
Devam ediyorum canım misafirlerim geldi ağzıma diyeti bozacak bişey sürmedim salı tartılacagim bu sefer kafaya koydum galiba:)

Hadi bakalim saliyi dort gozle bekliyorum bugun dugune gittim off ya 4 kurabiye yedim pismanimm ama olsun en azindan pasta yemedim:KK53:

Ne kadar guzel 78 oluyor oluyor devam hedefine yavasta olsa variyon ben of neyse bu sefer geri donus yapacagim ayin 8 de kilo vermis olacagim leslie devam yalniz pek ise yaradigini sanmiyorum ama neyse devamEn Büyük TÜRKİYE

78 cok iyi canim masallah iyi veriyon hedefe dogru gidiyon
Teşekkür ederim canım aksamlari çok acikiyorum ne yapmalıyım bu hafta 3-4 kaşık ta olsa akşam yedim ama daha yemicem açımdan ölsemde ekmek hiç yemiyorum Hülya Avşar ne kadar güzel olmuş 52 kilo bende istiyorum

Evet o kadin o yasina ragmen 52 kilo olabiliyorsa bizim neyimiz eksikki yavas yavas bende aksamlari hic birsey yemiyecegim cok acikirsam bol bol su baska salatalik yada marul baska yok meyve gunde bir tane okey

Evet o kadin o yasina ragmen 52 kilo olabiliyorsa bizim neyimiz eksikki yavas yavas bende aksamlari hic birsey yemiyecegim cok acikirsam bol bol su baska salatalik yada marul baska yok meyve gunde bir tane okey
Okey ayy zaman bi geçmese görmek o günleri bende çok tatlı krizi oluyor sende oluyormu canim

Nerde tatli varsa yiyiyorum sorma gitsin ama sadece adet gunun de onu da kontrol altina almam lazim iyice motive oldum arkadasim cok kiriz tutarsa bitter bir parca o kadar

Canim sagol kayit oldum ikimizde ayni gun kayit yapmisiz 30 agustos zafer bayrami ikimizin de zaferi olsun

Back
X