85 kiloyum diyetisyen listelerini paylaşırmısınız çok ihtiyacım var çok kötüyüm

Çok güzel devamını dilerim

Diyetisyen falan hikaye...
Aralıklı oruç-ketojenik diyeti harmanlayıp azcık yürüyüş yap ve gel bana teşekkür et

Birde bazen kendimi çok yemiş gibi hissediyorum.Sanki kilo gitmiycrkmis gibi oluyorum.Normaldr 1000 kaloriyi geçmiyorum.Sizede oluyormuydu böyle☺
Ben hiç 1000 kaloriye düşmedim 1500-2000 arası beslendim hep 1000 çok az değil mi? Ama dediğiniz gibi o hisse kapıldığım zamanlar oldu özellikle Regl dönemi çikolatayı kavanoz kavanoz yediğim zamanlar

Ben hiç 1000 kaloriye düşmedim 1500-2000 arası beslendim hep 1000 çok az değil mi? Ama dediğiniz gibi o hisse kapıldığım zamanlar oldu özellikle Regl dönemi çikolatayı kavanoz kavanoz yediğim zamanlar
İnan bana 1000 kalori bile çok geliyor.Kendimi hiç aç hissetmiyorum.Regli zamanında evet benimde canım tatlı istiyor ama kavonoz kavanoz yemiyorum tabi.Bakalım devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar olur.

tebrik ederim başarınızdan dolayı bende 2 ayda bu beslenmeyle 13 kilo verdim ve sporla..önceden kendimi aç bıraktım ama yiyerek zayıflayınca daha kalıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…