Merhaba hanımlar. Öncelikle biraz geçmişimden bahsedeyim. 25 yıldır kilolu bi kadınım. Üniversiteyi kazandığım yıl 92 kiloydum fazlaca fast food beslenmeyle 96 kiloya kadar çıktım bir ara. 21 yaşında diyetisyenin de yardımıyla 92kilodan 78e kadar indim. Daha sonra diyetime devam edip 73te kaldım. Bir yıl sonra proje öizimler derken tekrar 81 kiloya kadar çıktım. Diyeti sürekli erteliyordum. Bu sırada çok sevdiğim biriyle sevgili olduk. Beni böyle de beğeniyo diyerek diyet yapmamaya devam ettim fakat çok köyü bi şekilde ayrıldık. Bunun da gazıyla diyet yapıp 71 e düştüm. Yemek yemeyi öok seven biri olduğum için kilo alımım durmadı. İşte de çok yorulduğum için tekrar kilo aldım. En son tartıya çıktığımda 86 yı görüp buna bir dur demem gerektiğine karar verdim. 23 temmuz günü diyete başladım. Çok fazla öneremeyeceğim şekilde azıcık yemek yiyerek 11 ağustos itibariyle 78.5 kiloyum. 19 günde 7 buçuk kilo verdim. Bundan sonra çok hızlı verebileceğimi düşünmüyorum fakat 28 eylülde 65 kilo olmayı hedefliyorum. Umarım bu süreçte beraber zayıflarız ve birbirimize destek oluruz. Hepimize kolay gelsin