86dan 70e düşmeye karar verdim,arkadaş arıyorum destek olacak :)

birsen0868

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
45
0
16
İzmir
Bir kaç topiğe göz attım, aralarına katılmak istedim fakat cevap gelene kadar sabredemedim:) Bende kendi topiğimi açtım ve arkadaş arıyorum. Temmuzda düğünüm var ve kaba saba durmak istemiyorum çok çok güzel olmalıyım ve bunun içinde zayıflamam gerekiyor ilk iş olarak :) Ben kendime güveniyorum fakat bir kaç gün sürüp sonra biten diyetlerden oldu hep bugüne kadar yaptığım diyetler, hep yarım kaldı.Uygulayacağım diyet Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo diyeti.Haftada 3 gün spora gidiyorum. Evde kaldığım günlerde ise zumba diye bir dans buldum onu uygulayacağım kısmetse. Sıkarsa aralara pilates yerleştiririm :) Setini almıştım geçen yaz zayıflıyacağım karar verdim diye ama gene fos çıktı bendeki hırs :) Koyabileceğimiz bir kaç kural var:
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))

Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)

Son düzenleme:
merhaba birsen seni "Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!" konusundada okumuştum..
ordaki arakadaş konusunu takip etmekte zorlanıyor sanırım. grup listeside oluşturulmadı.

hem sen de bana çok uygun bir diyet arkadaşısın..
kilolarımız yakın ben de 82 kiloyum..
nişanlıyken 68 dim.72 kilo olarak evlenmiştim. evleneli daha bir yıl olmadı ve 10 kilo aldım.
şimdi de eşime ve kendime söz verdim. hedefim de büyük en geç temmuza kadar 55 e düşmek istiyorum..

benim içinde hareket çok önemli. aktif olduğumda ve spor yaptığımda çok daha hızlı kilo verebiliyorum.
senin kurallarda bana uyar.
buna ek oarak günde 2 kere bitki çayı ve en az 2 litre suyu ekleyebiliriz.
ben bugün 45 dakika spor ve 15 dakika basen+karın egzersizi yapacagım..

yarin bende yazmaya baslayacagim :)) bugun bitane bile olsa arkadas edinmek istedim :) benimde boyum 170 65olmak istiyorum fakat suan icin 70te yeterli benim icin vaktim kalirsa 65 icin zorlarim kendimi :)) temmuz basina kadar vaktim kaldi :) hadi bakalim allah yardim etsin bize

Son düzenleme:
Gunaydinlar :) kahvaltimi ettim 4kasik musli ile sut uzerine de cay ictim bir bardak sekersiz . Saat birde spora gidecegim :) 86 kilo ile basladim

Son düzenleme:
bende yaza kadar incecik olmak istiyorum canım istersen birbirmize destek olabilirz :)

aaaaa gelincik adayı varmış burda ben de aday adayıyım henüz hiç bir tarih belli değil ama ben de düğünümüz için zayıflamaya çıtırdamaya and içtim

yalnız o kadının listesi pek mantıklı değil gibi ya da 120 kilodaki insanlara ayda 8 kilo verdirir gbi geldi bi de kadın kendi de tombik zaten öyle zayıf çıtır bişi değil kendi tercihi mi öyle bilemiyorum ama terzi -sökük, kel- tarak mevzusu canlanıyor gözümde

Seni okumustum bi topicte evli bi arkadasin topigiydi sanirim.katilmak istersen katil aramiza :) ben sporumu yaptim geldim 403kcal yaktim 5km yurudum+kostum :) upshaperda 30 mekik cektimm :) gitmeden oncede bir fincan turk kahvesi ictim :) sekersiz

:)) belki bir rahatsizligi vardir :) dun derya baykalda vardi bir bayan annem pek sever deryali gnleride neyse kadin zayiflama cayi tarifi veriyordu kendiside bayagi kilolu bir bayandi.izleyicinin biri kendisi kilolu vrdigi tarifi nasil guvenp uygulayalim tarznda bir paylasmda blunmus.derya hanim hakli olarak kizdi :) kadin ms hastasiymis.neyse arkadasimm :)) ben aycanin listesini sevdim niye dersen ikinci beslenme programi diye gecen muslili liste bile ilk bakista tatmin etmesede uyguladginda inanilmaz doyurucu bir diyet oldugunu goruyorsunn :)) bence sende denemelisinn :))

merhaba öncelikle kolay gelsin bende 84 kiloyum benimde temmuzda düğünüm var hedefim 66 kilo olmak elimden geleni yapıyorum spora ara vermiştim bugün tekrar başlayacam inşallah başarırız o gelinliğin içinde kuğu gibi oluruz ben inanıyorum olcam sende inan...

ayol cevap bilem vermemişiniz aşırı gücendim şimdi oysaki ben gelincik görünce dayanamayıp yazıyorum hemencik

hayırlı olsun canım kilolarımız yakın bende takipteğim hadi bakalım

birsen seni tebrik ediyorum..diğer arkadaşlar sizleri de....
ben de yeni hastalıktan çıkmış olmanın verdiği rahatlıkla (bilenler vardır belki fmf; akdeniz teşi)
iki gündür saldım spor yapmıyordum.
akşamlarıda biraz çok yedim
ama hastalıktan kaynaklanıyor olsa gerek 800 gram gimiş. 81.2 gördüm sabah..
yarın ve haftasonu yeniden tüm gücümle diyete ve spora sarılacagım..
kendime en fzla 1000 kalori sınırı koydum ve bir saat yürüyüş.
daha önce hastalanmadan 2 gün yapmıştım..
durmak yok sendelesek de düşsek de kalkıp yola devam edeceğizz :)

tesekkür ederim :) ha gayret ozaman beraber hedefimize ulasalım,ben bu kez bayagı bayagı ciddiyim kilo verme konusunda normalde diyete baslasam 1günden fazla sürmezdi :) bu arada geçmiş olsun kuzumm

Son düzenleme:
tebrikler birsen..

ben de sabah tartıldımd ya daha iki gün önce 81 di yine başa dönüp 82 olmuşum..

vücüt ödem de yapmuş olabilir AMA almış da olbilişrim :)

artık öbür cumartedi insallah eksi yi görürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…