- Konu Sahibi birsen0868
-
yarin bende yazmaya baslayacagim :)) bugun bitane bile olsa arkadas edinmek istedim :) benimde boyum 170 65olmak istiyorum fakat suan icin 70te yeterli benim icin vaktim kalirsa 65 icin zorlarim kendimi :)) temmuz basina kadar vaktim kaldi :) hadi bakalim allah yardim etsin bize
Bir kaç topiğe göz attım, aralarına katılmak istedim fakat cevap gelene kadar sabredemedim:) Bende kendi topiğimi açtım ve arkadaş arıyorum. Temmuzda düğünüm var ve kaba saba durmak istemiyorum çok çok güzel olmalıyım ve bunun içinde zayıflamam gerekiyor ilk iş olarak :) Ben kendime güveniyorum fakat bir kaç gün sürüp sonra biten diyetlerden oldu hep bugüne kadar yaptığım diyetler, hep yarım kaldı.Uygulayacağım diyet Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo diyeti.Haftada 3 gün spora gidiyorum. Evde kaldığım günlerde ise zumba diye bir dans buldum onu uygulayacağım kısmetse. Sıkarsa aralara pilates yerleştiririm :) Setini almıştım geçen yaz zayıflıyacağım karar verdim diye ama gene fos çıktı bendeki hırs :) Koyabileceğimiz bir kaç kural var:
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))
Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
ins tatlimmm :))
aaaaa gelincik adayı varmış burda ben de aday adayıyım henüz hiç bir tarih belli değil ama ben de düğünümüz için zayıflamaya çıtırdamaya and içtim
yalnız o kadının listesi pek mantıklı değil gibi ya da 120 kilodaki insanlara ayda 8 kilo verdirir gbi geldi bi de kadın kendi de tombik zaten öyle zayıf çıtır bişi değil kendi tercihi mi öyle bilemiyorum ama terzi -sökük, kel- tarak mevzusu canlanıyor gözümde
cevap verdim tatlim taglemeyi unutmusumm
Bir kaç topiğe göz attım, aralarına katılmak istedim fakat cevap gelene kadar sabredemedim:) Bende kendi topiğimi açtım ve arkadaş arıyorum. Temmuzda düğünüm var ve kaba saba durmak istemiyorum çok çok güzel olmalıyım ve bunun içinde zayıflamam gerekiyor ilk iş olarak :) Ben kendime güveniyorum fakat bir kaç gün sürüp sonra biten diyetlerden oldu hep bugüne kadar yaptığım diyetler, hep yarım kaldı.Uygulayacağım diyet Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo diyeti.Haftada 3 gün spora gidiyorum. Evde kaldığım günlerde ise zumba diye bir dans buldum onu uygulayacağım kısmetse. Sıkarsa aralara pilates yerleştiririm :) Setini almıştım geçen yaz zayıflıyacağım karar verdim diye ama gene fos çıktı bendeki hırs :) Koyabileceğimiz bir kaç kural var:
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))
Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
hadi bakalim hepimize kolay gelsinn ozamann :))
birsen seni tebrik ediyorum..diğer arkadaşlar sizleri de....
ben de yeni hastalıktan çıkmış olmanın verdiği rahatlıkla (bilenler vardır belki fmf; akdeniz teşi)
iki gündür saldım spor yapmıyordum.
akşamlarıda biraz çok yedim
ama hastalıktan kaynaklanıyor olsa gerek 800 gram gimiş. 81.2 gördüm sabah..
yarın ve haftasonu yeniden tüm gücümle diyete ve spora sarılacagım..
kendime en fzla 1000 kalori sınırı koydum ve bir saat yürüyüş.
daha önce hastalanmadan 2 gün yapmıştım..
durmak yok sendelesek de düşsek de kalkıp yola devam edeceğizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?