86dan 70e düşmeye karar verdim,arkadaş arıyorum destek olacak :)

merhaba birsen ben burdayım....
biraz geç yazdım ama harika bir gün geçirdim. gün bitmeden yazmak istemedim..
sabah 8 de sütle yulaf ezmesi..12 de bir greyfurt. akşam için 5 te 300-400 gram arası tavuk ve 1 kase suyu..
daha sonra spor yaptım ve başka birşey de yemedim...
bu gün kusursuz geçirdiğime emin olmak için günün bitmesini bekledim.,

bu arada tavuğun verdiği enerjiyi spor yaparken hissettim. 50 dakika zor ayrobik yaptım..
bir de bu gün ilk kez birşey denedim; bol bol su içebilmek için bir surahiye elma doğryı tarçın attım
ve birz bekleyince içmesi çok zevkli bu sayede suyumu 3 litreye tmamladım . canım da hiç tatlı birşey istemedi.
sanırım bu tarçınlı elmalı su hem enerji verdi hem de tatlı ihtiyacımı bastırdı.

inşallah senin günün de iyi geçmiştir.

her ikiside degil.ben biseyi tek basıma yapıyosam bi zaman sonra yaptıgım hırs kayboluyo :) tetikleyen birileri olması lazım yılıcak gibi oldugumda hayır deyip engelleyecek :)

her ikiside degil.ben biseyi tek basıma yapıyosam bi zaman sonra yaptıgım hırs kayboluyo :) tetikleyen birileri olması lazım yılıcak gibi oldugumda hayır deyip engelleyecek :)

anladım:) ben sna destek olurum..
sen de bana olursun ama iki kişi kaldık galiba....

ama yine de yılmayalım...
bu zamanlarsa 2-3 ay , sabır gösterip yaptıklarımızın bazılarını alışkanlık haline dönüştürebilirsek
( spor, şeker ve hamurişi yasakları gibi)
ilerde bize özgüven, estetik güzel görüntü ve saglıklı yıllar olarak geri dönecektir....

hep bunları düşünelim..

merhaba birsencim..
2 gündür yazamadım çünkü memlekete gitmiştik..
sen de yazmamışsın..?
hafta sonu diyet anlamında kötü geçti.. annemlerde olunca dayanamayıp çok yiyorum...
tabi birde akşam çay yanlarında yenilenler derken verdiğim 1 kiloyuda aldım yine değişiklik yok.. yine 82 hatta 82.5

ve 1hafta sonra sonra liseden arkadaşımın düğünü var...
orda olacak arkadaşlar beni en son 10 kilo zayıf halimle hatırlıyorlar.
gördüklerinde ne kadar almışsın demelerini istemiyorum..
o yüzen önümüzdeki haftaya kadar en fazla verebileceğim kiloyu vermeliyim.
dukan diyetine tekrar başlamaya karar verdim.
daha önce dukanla kilo vermiştim ama bırakınca tekrar almıştım.
bukez bırakmamaya kararlıyım..

bu şekilde ilk hafta sırf proteinle 5 kilo bile vermek mümkün..
sen de istersen birlikte dukana başlayalım.. ??

merhaba can yoldaşlarım
bende 86 kilodayım ve benimde en geç temmuza kadar 70 kilo olmam gerekiyor.

Son düzenleme:
ddyt canım dukan bana göre değil sanki.. ben az yiyip spor yapmayı düşünüyorum ki bunu uyguluyorum. sadece hafta sonları uygulayamıyorum işte onun içinde buraya geldim..ben pazartesi sabah rejime başlıyorum cuma akşam bitiriyorum o derece yani..

birsen arkadaşım kaç kilo verdin napıyorsun neler yiyorsun. birlikten kuvvet alalım birbirmizi destekleyerek verelim şu kiloları.
bu gün işe bir saat yürüdüm eğer yapabilirsem günde bir saat yürümeyi düşünüyorum. öğlen yemekte tulumba vardı inan sabah yürüdüğümü düşününce yemedim.

Merhaba Birsen bende ayça kayanın günde yarım kilo diyetini yapıyorum yani bugün başladım mayısa kadar biraz da olsa zayıflamam lazım.

Merhaba Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız?

bugün diyete başladım 85 kiloyum ve 70 kiloya düşmek istiyorum.Bu topiğin başlığı tam bana göre dedim.14 günlük nesfit diyetine başladım arada sporumuda yapacağım.Kilo vermek istiyorum.Yeni işyerine başladım burada 2 kız var ve 2 side zayıf bense çok kilolu duruyorum.Hem sebebim o hemde yaz geliyor kilo vermek gerekiyor.Bakalım 14 gün nefsime sahip olabilecekmiyim.

Bende Dr.Ayça Kayanın diyetine yarın başlayacağım ve artık cok sıkıldım tuttuğumu koparan bir insandım ama bu kilolalar yapıştı üstüme ya.... şuanda 91 kg mı ve boyum 170 işe başladığımda 85 kg idim tartılmadığımı için de bunlar başıma geldi gerçekten işe yarıyor mu olur mu ki ya bir anda tüm üzüntüme yenılıp stresimi yemekten cıkarabiliyorum...

benide aranıza alırmısın takip edebilrmyimi bilmiyorum ama en azından sorgusu ve yargısızca destek olan birilerinin olması belki bu sefer yardım eder bana....ve ben eski kiloma dönerimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…