- Konu Sahibi birsen0868
-
valla ben dayanamadim bugun guzel bi kahvalti ettim
ben koptum olaydan . Arkadasim yok gibi
ben koptum olaydan . Arkadasim yok gibi(
birsencim yoksa diyete uyamıyor musun? ben arkadaşlık yapmaya hazırım sana.
ama önce problemi tam oarak açıkla. diyet mi sıktı yoksa eksi göremeyince mi yıldın? ne oldu?
bana gecen hafta sonu olmuştu... dyanamıyordum sıkıyordu diyet..
her ikiside degil.ben biseyi tek basıma yapıyosam bi zaman sonra yaptıgım hırs kayboluyo :) tetikleyen birileri olması lazım yılıcak gibi oldugumda hayır deyip engelleyecek :)
tmm anlastik :)
merhaba can yoldaşlarım
bende 86 kilodayım ve benimde en geç temmuza kadar 70 kilo olmam gerekiyor.
Bir kaç topiğe göz attım, aralarına katılmak istedim fakat cevap gelene kadar sabredemedim:) Bende kendi topiğimi açtım ve arkadaş arıyorum. Temmuzda düğünüm var ve kaba saba durmak istemiyorum çok çok güzel olmalıyım ve bunun içinde zayıflamam gerekiyor ilk iş olarak :) Ben kendime güveniyorum fakat bir kaç gün sürüp sonra biten diyetlerden oldu hep bugüne kadar yaptığım diyetler, hep yarım kaldı.Uygulayacağım diyet Ayça Kaya'nın ayda 8 kilo diyeti.Haftada 3 gün spora gidiyorum. Evde kaldığım günlerde ise zumba diye bir dans buldum onu uygulayacağım kısmetse. Sıkarsa aralara pilates yerleştiririm :) Setini almıştım geçen yaz zayıflıyacağım karar verdim diye ama gene fos çıktı bendeki hırs :) Koyabileceğimiz bir kaç kural var:
1.Kaçamak yapmak asla yok
2.Cumartesi günleri kilo bildirimi yapılacak ve eger sonuç yeteri kadar olumluysa pazar günü küçük bir kaçamağı hak edebiliriz sanırım :)
3.Yediklerimizin kalorilerine dikkat etmek
4.Akşam 6dan sonra yemek yemek yok.Çok acıkırsak 1 tane meyve sadece :))
Bana katılacak arkadaşlar benim yaptıklarımı yapmak zorunda değil tabiki :) Ama hareketi arttırmak lazım diye düşünüyorum. Bitki çaysız da herhangi bir gün geçirmeyelim diye düşünüyorum ben.Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum :)
kizlar sanirim niye yazmadigimi anlamissinizdir
hangi beslenme listesini uyguluyorsun müsli olani mi?nasil gecti gunun zorlandinmi
hangi beslenme listesini uyguluyorsun müsli olani mi?nasil gecti gunun zorlandinmi
14gunluk programdan sonra ne yapmayi dusunuyosun :) tabiki aramiza katilabilirsin bende yarin sil bastan basliycam ve yediklerimi yazmayi dusunuyorum kontroo etmek icin kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?