88.6 ile başladım

_bilsemki_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
58
21
88
36
Arkadaşlar mrb bende yeni üye oldum. Kilo bildirimimi buraya yazacağım. Geçen yıl gittiğim diyetisyenin diyetini uyguluyorum. Yaşım 30 boyum 160. Perşembe tartı günüm.

Bşlangıç 3 mayıs: 88,6
10 mayıs 85.2

spor hiç yok. Su 2-2,5 litere arası

canım selam

hemen hemen kilolarımız ayını.28 g verdim ama nerdeyse yarısından fazlasını geri aldım.tartıya çıkmaya korkuyorum muhtemelen 87 falanım.
diyet listeni paylaşır mısın birbirimize destek olsak?
yeme bozukluğu yaşadım bir süre halende atlatamadım.diyete bir türlü başlayamıyorum.pazartesi tekrar başlıcam inş her p tesi olduğu gibi...

Düşe kalka devam ediyor bu diyet süreci o nedenle devam edelim. Hemen listemi paylaşıyorum
sabah aç karınına limonlu su
sabah : 1 haşlanmış yumurat 30 gr peynir 5 zeytin 2 dilim bugday ekmeği bol yeşillik ve söğüş
ara : 1 bardak ayran
öğle : 120 gr et + salata +1 dilim ekmek yada ( haftada 2 gün )
150 gr tavuk + salata + 1 dilim ekmek ( haftada 2 gün )
120 gr ton balığı + salata + 1 dilim ekmek ( haftada 2 gün)
8 yemek kaşığı bakliyat +salata

ara öğün : 1 meyve + 8 badem

akşam : 6 yemek kaşığı sebze + salata +1 kase pulbiberli yogurt +1 dilim ekmek

3 saatte bir besleniyorsun. hafta 3 gün 50 dk tempolu yürüyüş. bu 4 haftalık bi program.

canım selam

hemen hemen kilolarımız ayını.28 g verdim ama nerdeyse yarısından fazlasını geri aldım.tartıya çıkmaya korkuyorum muhtemelen 87 falanım.
diyet listeni paylaşır mısın birbirimize destek olsak?
yeme bozukluğu yaşadım bir süre halende atlatamadım.diyete bir türlü başlayamıyorum.pazartesi tekrar başlıcam inş her p tesi olduğu gibi...
Düşe kalka devam ediyor bu diyet süreci o nedenle devam edelim. Hemen listemi paylaşıyorum
sabah aç karınına limonlu su
sabah : 1 haşlanmış yumurat 30 gr peynir 5 zeytin 2 dilim bugday ekmeği bol yeşillik ve söğüş
ara : 1 bardak ayran
öğle : 120 gr et + salata +1 dilim ekmek yada ( haftada 2 gün )
150 gr tavuk + salata + 1 dilim ekmek ( haftada 2 gün )
120 gr ton balığı + salata + 1 dilim ekmek ( haftada 2 gün)
8 yemek kaşığı bakliyat +salata

ara öğün : 1 meyve + 8 badem

akşam : 6 yemek kaşığı sebze + salata +1 kase pulbiberli yogurt +1 dilim ekmek

3 saatte bir besleniyorsun. hafta 3 gün 50 dk tempolu yürüyüş. bu 4 haftalık bi program.

cumartesi ve pazar davetteydim ipin ucu kaçtı :( diyet dönemi ne misafir kabul etmek istiyorum ne de misafirliğe gitmek

cumartesi ve pazar kaçmıştı pazartesi de kaçtı. Bugünden itibaren devam ediyorum. Bu arada 84.1 idim + 800 gr alarak 84.9 olmuşum. Perşembe tartı günüm ve aldığım 800 gr versem yeter. Acelem yok yavaş yavaş da versem olur. Çünkü o kadar çok şok diyetler yaptım ilaçlar kullandım ki doğru yolu yeni buldum. Ayda 2 kilo versem 1 yılda 24 kilo eder. Zaten hedeflerim parçalı parçalı ilk hedefim 80 kilo, 80 e gelinde 75, 75 e gelince 70 şeklinde devam edecek. olduğu kadar. ne vücudumu ne de psikolojimi bozmak istemiyorum.

24 mayıs 2018 perşembe kilo 84.7
geçen hafta neredeyse diyete hiç uymadım ve +600 gr alarak sonuç: 84.7 olarak devam ediyorum.

mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri de gitsem devam etmeliyim.

yapamıyorum olmuyor nasıl bi iradesizlik bu. bugün 86,1 :KK43:
Sakın pes etme canım zayıf fit halini düşün biraz sabırlı bi süreç geçiriyor sun bıraktığın anda daha çok kilo alacaksın öyle düşün
bırak kendini kasmadan sağlıklı az kalorili yiceklerden doyasıya tercih et
Nerede yanlış yapıyorsun neleri yapmamanız gerekiyor biliyosundr ona göre hareket etmeye çalış canım

yapamıyorum olmuyor nasıl bi iradesizlik bu. bugün 86,1 :KK43:
Tek başına yapamiyorsan zayıflama takımlarına katil. Aktif ve tek gruba bagli olursan kilolar emin ol cabuk gidiyor. Pes etmek için cok erken.

Link atamıyorum ama yukarida diyet grupları diye bakarsan bulabilirsin.

şimdi de dukan diyetine başladım daha önce dukan yaptığım için atak evresini atlayarak seyirden devam edeceğim. tartılmayı unuttum artık yarın tartılırım.

Back
X