- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ekmek yoksa pasta yesin.
Öküzün teki bu adama kuru ekmek bile fazla.
Valla cnm ben iki kez hazirladim iki kezde gelip yeme tenezzullu gostermedi ölse bir daha adam akilli yemek gormeyecek benden buldugunu yiyecek yada keyfi bilirNe yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa
Esiniz fazla film izliyor galiba
Yazık konu sahibine o kadar uğraş et karşılığında ağla+1
Düz öküz işte
Samanı otu koyacaksın önüne yeter
Hahahahhahahahahahah:)))))))))))Zaten iki gün KK 'ya girememişiz tuşlara dokunamayan parmaklarım şişti, sinir yaptı bende.
Hani bir söz vardır cuk oturan buraya
Yüz verdik eşşşşeğe, alnımıza değdi .......
(Fill in the blanks)
Geçen birisinin eşi de halıyı yıkatmıştı,yaranamamıştı:)) bulaşık makinesine de dizdiyse dersin kralını almıştır.Bizim kabadayı sofrayı toplamış sizce dersini almış mı ne dersiniz
Yok ya sadece tabakları toplayıp lavabonun üstüne koymuşGeçen birisinin eşi de halıyı yıkatmıştı,yaranamamıştı:)) bulaşık makinesine de dizdiyse dersin kralını almıştır.
Tatlim ben de yaparim ama cok sukur esim degerlendirmesini bilir bu tamamen adamin yapisiyla bagli da anlamadigim sanirim uzun sureli bi evliliginin olmasi ve neden bu zamana kadar adama tahammul etmisHatan annesi gibi her dediğini yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?