89/3 tertipler

my_everything

saglicakla gel yavrum...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
158
turkbayragi89/3 tertipler askerleriniz nerdeee?turkbayragi

canım anlamadım şimdi sen mi siirt pervari ilçesindensin. yoksa senın askerin mi pervaride askerlik yapıyo??

yok canım benim:) Benim memleket siirt pervari askerim istanbulda yani istanbulda askerlik yapıyor senin askerin siirtte ya siiritin neresinde onu sormuştum canım benim

ya inanmıorum benimkiside siirt pervari ilçesi :( ama doğan köyünde sen neresindesin??? :gitme:

ya inanmıorum benimkiside siirt pervari ilçesi :( ama doğan köyünde sen neresindesin??? :gitme:

biz merkezmişiz ben hiç gitmedim babam hatta babaannem bile burda doğma büyüme pek bilmiyorum:( sen aslen nerelisin?

biz merkezmişiz ben hiç gitmedim babam hatta babaannem bile burda doğma büyüme pek bilmiyorum:( sen aslen nerelisin?

ah canım ya bende cok sewinmişdim bi siirtli buldum die :( blgi almak istiordum da bi türlü bulamadımmmm . ben ZONGULDAK lıyıım canım

hayırlı tezkereler kızlar

slm benım esımde sıırt merkezde ast. Merkez olsaydı bılgı verebılırdım hayırlı teskereler

saolun kızlarrrr saol TS kılıç ya ben pervariyle ilgili bilgi almak istiordum ama nasip olmadı daha ordan biriini bulmak :)

Back
X