Merhaba canım
Çok güzel gidiyorsun maşallahBen de bugün markete giderken yürüyüş yolunda biraz yürüdüm, sonra da 20dk da markete yür Ben yanındayım canım, hep beraber başarıcaz inşallah
Buarada ben de evlenince kilo aldım! İlk senenin sonundayım ve 10 kilo almışımBu halimle hamile kalırsam bunalıma girerim, inşallah veririz de fit anneler oluruz
İnşallah kuzum. Hep özenmişimdir sadece karnı çıkan hamilelere :) Adım adım vericez kiloları, zaten verilmeyecek kadar fazlamız yok kiSaol cnm yanimda oldugun icin simdi aksam yemegimide yedim 6 kasik taze fasulye 3 kasik pilav ve yogurt yedim simdi kocami ikna edebilirsem yuruyuse cikicaz hali saha maci varmis da beyimizin
Evet cnm bende en cok hamile kalabilmek ocin istiyorum zayiflmayi doktorlar hep zayifla dio bakalim artik ins. Zapzayif bi anne olup hayalimde ki hamile elbiselerini giyicem
Yasim 26 boy 1.60 isten 17.30 dA cikiorum erken ama evliyim eve gidince yemek falan ole yani spor yapmam sart anlicagin o leslie dedigin ne kadar suruo gunluk olarakmi bolumlere ayrilmis
Evet anladım canım Sağol tamam ben bu akşam baslayim evde yuruyus b à ndimda var yarim saat de onda yurusem olur heralde ogle yemeginde ben bugün 3 yemek kasigi kadar yesil fasulye yogurt bi tabak kadar makarna ve kavun yedim sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?