- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
BENDE KATILMAK İSTERİM :) SEMT NERESİ? BELKİ BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ YAPARIZ. SEVGİLERSlmm kizlar ben 22 ya. ndayim 1.67 boyum 89.7 kilom 3.5 senelik evliyim evlendigimde 62 kiloydum 3 senede 30 kilo aldim bi ara 95 leri gordum spor ve diyetle buralara geldim simdi daha sıkı bi dietle dahada zayiflamak istiyorum troidim var tsh hormonum yuksek cikio surekli evlendigimden beri ilac kullaniorum gunluk 100 mg olanlardan bebek istiyorum ama malesef olmuyo bununla ilgilide cok hormon ilaclari kullandim hem klaclarda hem stresten bu kilolara geldim simdi eski halime donmek istoyorum ve bugun start verdim dietime basladim :)
Simdi kimler benimle bakalimmm
12.08.2014........... 89.7
19.08.2014........... 88.5
26.08.2014........... 86.2
BENDE KATILMAK İSTERİM :) SEMT NERESİ? BELKİ BİRLİKTE YÜRÜYÜŞ YAPARIZ. SEVGİLER
Off resmen 20 gunde iki kilo almisim 88.3 ciktim cok moralim bozulduu su anda evimdeyim ama babam burda babami yolcu ettikten sonra spor salonuna yazilmayi dusunuprum spor ve sıkı bi dietle ins 65 i gorucemHoş geldin canım. Şok yaşamazsın inşallah ya, olsun evinde devam edersin düzenine.
inşallah canım. ben bayadır tartılmıyorum ya, regl olcam iştahım fenaaaaOff resmen 20 gunde iki kilo almisim 88.3 ciktim cok moralim bozulduu su anda evimdeyim ama babam burda babami yolcu ettikten sonra spor salonuna yazilmayi dusunuprum spor ve sıkı bi dietle ins 65 i gorucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?