89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Ben ara ogun yiyemiorum yoksa abartiorum bugun leslie 1mil yaptim eğlenceli gecti ter attim Teşekkürler bu bilgi icin

merhabalar:) elbetteki bu yolda bende seninle olmak isterim bende 82.7 kiloyum. umarım hedefe ulaşırız

Ben ara ogun yiyemiorum yoksa abartiorum bugun leslie 1mil yaptim eğlenceli gecti ter attim Teşekkürler bu bilgi icin

Oo cok iyi bende sabah 3 milini yapmaya kalktim ama anca 1.5 mil yapabildim ma sabahtan beri oyle kosturdum ki acaip ter attim 4 lit su ictim ama dogru duzgun tuvalete bile gitmedim terlemekten dusun oglen ayri misafir agirladim aksam ayri

Cok pismanim aksam yemek yemedim onun yerine misafirlere yaptigim pirinc salatasindan iki kase yedimm dondurma yedim
Nie yedim ki yaa cok pismanim sua anda

Neyse canım, olmuş bir defa, bugün karbonhidratına dikkat et ki dünü dengelesin. Gürkan Kubilay bir gün serbest öğün yapıyor, ben normalde yapmıyorum ama sen onun gibi düşün bugün telafi edersin karbonhidratını dengelersin
Günaydın buarada

Günaydın canım o kadar misafire bugün yorulman normaldir .. ben de bugün sabah iki kayisi kurusu ve su ictim az once de iki dilim bugday ekmegi ve bi dilim peynir cay ictim simdi su icmeye basladim bi yarim saatede yesil cay iccem bugün leslie iki kez yapmayi ya da bitiminde biraz daha hareket etmeyi düşünüyorum

Aynen m dun aksam misafirler gittiginde bulasiklari topliyim dedim ayaklarimin ustune basamadim tabanlarim acidi resmen benimde yesil cayim bitti esime soyledim bugun gelirken alicak bende ogle yemeginden sonra yapmayi dusunuorum bugun leslie yi

Aynen m dun aksam misafirler gittiginde bulasiklari topliyim dedim ayaklarimin ustune basamadim tabanlarim acidi resmen benimde yesil cayim bitti esime soyledim bugun gelirken alicak bende ogle yemeginden sonra yapmayi dusunuorum bugun leslie yi
Bu arada senle ayni zamanlarda evlenmisiz aramizda 22 guncuk var ikimizinde cocugu yok ortak ozelliklerimiz var yani

günaydın canm :)
leslie 1 mil ve brazil but yapıorum şu an . hedefm 60 kg
6 öğün besleniyorum her şeyden yiyorum

Leslie'nin 1 mil, 3mil ve 5millik videoları var. Yani uzun yapmak istersen 3 mil olanlar 46 dakika sürüyor

Gunaydinn cnmm sabh 1 dilim peynirli borek dometes salatalik maydanoz yedim sabah 9 da zor uynadim cok yorulmusm
Dilimin büyüklüğü nasıldı canım? 2 kibrit kutusu kadar fırında pişmiş börek= 1 dilim ekmek ve 1 kaşık zeytinyağı anlamına geliyor

günaydın canm
leslie 1 mil ve brazil but yapıorum şu an . hedefm 60 kg
6 öğün besleniyorum her şeyden yiyorum

Oh ne guzel cnm bende bir gun 1 mil yaptim ikinci gun 1.5 mil bugun i kiye tamamlamayi dusunuorum ama burasi cok sicak kavruluorum resmen acaip terliyorum dun 4 lktre su ictim nerdeyse ama terlemekten tuvalete bile gitmedim dogru duzgun

OUOTE="Nemesis14, post: 36500665, member: 614571"]Dilimin büyüklüğü nasıldı canım? 2 kibrit kutusu kadar fırında pişmiş börek= 1 dilim ekmek ve 1 kaşık zeytinyağı anlamına geliyor[/QUOTE]

Anca iki kibrit kutusu kadardir canim zaten sahlari iki dilim ekmek hakkim var onun yerine yedim icide peynirliydi zaten peynirimide yemis oldum saat 10.30 da iki kuru kayisi 1 ceviz yedim simdi ogle yemegine hazirlaniorum

[QUOTE="dila21, post: 36501325, member: 618 canm bende adan:ada yaşıyorum burada cehennem azabı [/QUOTE]

Aa yakinmisizda dun aksamki arkadaslarda adaniliydi misagirlerim aslen adanalimisin is icin mi ordasiniz cnm

canım adanalı değilim aslen mardinliyim ama doğma buyume adanalıyım :)ailecek burda yaşıyoruz ablam ankarada okuyo abim istanbulda bende adanada annemle babamlayım işte:)

Mardin mi ayy orayi cok merak ediprum yaa gitmek istoyorum cok hazir urfadayken yakin cevreleri gezyim istiiorum bi daha ne zaman glirim buralara bizde esimle izmitliyiz normalde esimin tayiniyle geldik urfa birecige 1 sene oldu geldigimiz 3 sene daha zorunlu burdayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…