merhabalarelbetteki bu yolda bende seninle olmak isterim bende 82.7 kiloyum. umarım hedefe ulaşırız
Ben ara ogun yiyemiorum yoksa abartiorum bugun leslie 1mil yaptim eğlenceli gecti ter attim Teşekkürler bu bilgi icin
Günaydın canım o kadar misafire bugün yorulman normaldir .. ben de bugün sabah iki kayisi kurusu ve su ictim az once de iki dilim bugday ekmegi ve bi dilim peynir cay ictim simdi su icmeye basladim bi yarim saatede yesil cay iccem bugün leslie iki kez yapmayi ya da bitiminde biraz daha hareket etmeyi düşünüyorum
Bu arada senle ayni zamanlarda evlenmisiz aramizda 22 guncuk var ikimizinde cocugu yok ortak ozelliklerimiz var yaniAynen m dun aksam misafirler gittiginde bulasiklari topliyim dedim ayaklarimin ustune basamadim tabanlarim acidi resmen benimde yesil cayim bitti esime soyledim bugun gelirken alicak bende ogle yemeginden sonra yapmayi dusunuorum bugun leslie yi
Leslie'nin 1 mil, 3mil ve 5millik videoları var. Yani uzun yapmak istersen 3 mil olanlar 46 dakika sürüyorGünaydın canım o kadar misafire bugün yorulman normaldir .. ben de bugün sabah iki kayisi kurusu ve su ictim az once de iki dilim bugday ekmegi ve bi dilim peynir cay ictim simdi su icmeye basladim bi yarim saatede yesil cay iccem bugün leslie iki kez yapmayi ya da bitiminde biraz daha hareket etmeyi düşünüyorum
Dilimin büyüklüğü nasıldı canım? 2 kibrit kutusu kadar fırında pişmiş börek= 1 dilim ekmek ve 1 kaşık zeytinyağı anlamına geliyorGunaydinn cnmm sabh 1 dilim peynirli borek dometes salatalik maydanoz yedim sabah 9 da zor uynadim cok yorulmusm
Bu arada senle ayni zamanlarda evlenmisiz aramizda 22 guncuk var ikimizinde cocugu yok ortak ozelliklerimiz var yani
günaydın canm
leslie 1 mil ve brazil but yapıorum şu an . hedefm 60 kg
6 öğün besleniyorum her şeyden yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?