89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Aynen cnm benimde dikkatimi cekti ayni zamanlarda evlenmisiz senin cocugun niye yok istemiomusun yoksa beim gibi olmuo mu?
Hem istemiorum hem olmuo ikiside var yani cocuk yoksa bende kendime bakiym fit olayim dedim bi yandanda sac uzatmaya çalışıyorum ole iste ben oglen tavuk salata ve birazda pilav yedim

Anladim cnm valla ben cok istiyorum ama malesef olmuo tedavi filan ise yaramadi. Bi sorunda yok gorunurde bende kizip bayadir doktora gitmemistim 1 senedir simdi ayin 20 sine randevu aldim gidicem bakalim ne diyicek
Bende oglen patatessiz barbunya yemegi yedim 6 kasik 1 dilim ekmek az yagli salata yedim bide simdi evi supurup arkasindan leslie yapicam

Supersin canım inşallah bi sorun olmaz bakarsin zayiflarken hamile kalirsin bu arada cokta kafana takma oluruna birak

canım mardin benm memleketım dıye demiyorum mükemmeldir gitmelisin:)
izmitte güzel ya üzülmee ben çok severim izmiti:)

Ohh sporumu haptim 2 mili zor bitirdim asiri terledim dusumu aldim ama vucudum hala yanio saat 3 te 3 tane kepekli buskivimide yedim

Aksam yemegimide yedim karnim doydu sukur gelelim yediklerime
1 kepce corba
6 kasik taze fasulye
2 kasik pirinc pilavi
Dereotlu yogurt

Günaydın Eslemciğim
Kahvaltını yaptın mı tatlım

Gunaydinn cnmm ben daha yeni uyandim bugun erken kalkmadim ya uyku agir basti ben direk ogle yemginden basliyim bugun
Olsun canım, uykuyu almak dinlenmek de çok önemli kilo verirken. Ben de sabahları kalkıp eşimi yolluyorum ama saat 8 gibi bi baygınlık geliyor 3 gündür, neredeysem oraya sızıp gidiyorum, özel günlerime girsem anlayacağım sebebini ama

Bende ole gunduzleri gozumu zor acik tutuyorum ama inat ediorum uyumuycam die yoksa grceleri uyuyamiorum ama bugun kalkamadim esimede simdi ac karna sporumu da yapiyim bari kilo verdim mi die meraktan orta yerimden catliycam ama aynada kendime baktim da sanki midem filan kuculmus biraz

Günaydın canım dun aksam ben de sporumu yapamadim bugün de canim pek bisey istemedi o yuzden sabah 4 cizi bi su bardağı acik cay ictim suyu ihmal etmedim bide kuru kayısı yedim

Günaydın canım dun aksam ben de sporumu yapamadim bugün de canim pek bisey istemedi o yuzden sabah 4 cizi bi su bardağı acik cay ictim suyu ihmal etmedim bide kuru kayısı yedim

Gunaydin cnm bende simdi yapiyim diodum sporu ama cok aciktim yapsmiycam aksam esimle cikariz diodum oda gec gelicekmis bugun ondan sonra nobeti alicak arkadasi evini tasiomus rica etmis bi kac saat idare et beni die ben bugun leslie ye kaldim nii

Bugun gune ogle yemegiyle basladim
1 kepce sehriye corbasi
6 kasik barbunya yemegi
Salata
Arkasndan da bir kupa yesil cay

Evett ogle yemeginden sonra saat 3. Te bi bardak meyve suyu ictim komsumda saat 5 te uc tane lepekli buskuvi yedim simdi aksam yemegine hazirlanium cok aciktim ha sporumu da yapamadimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…