Hem istemiorum hem olmuo ikiside var yani cocuk yoksa bende kendime bakiym fit olayim dedim bi yandanda sac uzatmaya çalışıyorum ole iste ben oglen tavuk salata ve birazda pilav yedimAynen cnm benimde dikkatimi cekti ayni zamanlarda evlenmisiz senin cocugun niye yok istemiomusun yoksa beim gibi olmuo mu?
Günaydın Eslemciğim
Kahvaltını yaptın mı tatlım
Olsun canım, uykuyu almak dinlenmek de çok önemli kilo verirken. Ben de sabahları kalkıp eşimi yolluyorum ama saat 8 gibi bi baygınlık geliyor 3 gündür, neredeysem oraya sızıp gidiyorum, özel günlerime girsem anlayacağım sebebini amaGunaydinn cnmm ben daha yeni uyandim bugun erken kalkmadim ya uyku agir basti ben direk ogle yemginden basliyim bugun
Olsun canım, uykuyu almaknlenmek de çok önemli kilo verirken. Ben de sabahları kalkıp eşimi yolluyorum ama saat 8 gibi bi baygınlık geliyor 3 gündür, neredeysem oraya sızıp gidiyorum, özel günlerime girsem anlayacağım sebebini ama
Günaydın canım dun aksam ben de sporumu yapamadim bugün de canim pek bisey istemedi o yuzden sabah 4 cizi bi su bardağı acik cay ictim suyu ihmal etmedim bide kuru kayısı yedim
1 yıl oldu canım, çocuk yok. Evlilik oturmadan düşünmüyorum.Bu arada sormusmuydum unuttum ama ne kadarlik evlisin bebis varmiydi unuttum kusura bakma
Anladim cnm ins istedigin zaman hemen olur bebisin seni bekletmez1 yıl oldu canım, çocuk yok. Evlilik oturmadan düşünmüyorum.
Sağ ol canım, hayırlısı olsun, Allah herkese hakkında hayırlısını versin.Anladim cnm ins istedigin zaman hemen olur bebisin seni bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?