Verince yazarsin artik :) 6 ay sonra iki katini alincada aglayarak yazarsinSen kimsinn yaaa konusma uslubuna dikkat et sanane benim diyetimden
Tobe . tobe aksam aksam nerdern ciktin sen sananee alirimda veririm de seni niye ilgilendirio ki sen kimsinnn topigimden gidermisin lutfenVerince yazarsin artik :) 6 ay sonra iki katini alincada aglayarak yazarsin
Hormonum var oyum var buyum var diyon kafana gore diyet yapion. Aman ya saka gibisiniz yemisim topigni hahahaaTobe . tobe aksam aksam nerdern ciktin sen sananee alirimda veririm de seni niye ilgilendirio ki sen kimsinnn topigimden gidermisin lutfen
Arkadasimm bi defolup gidermisinnnHormonum var oyum var buyum var diyon kafana gore diyet yapion. Aman ya saka gibisiniz yemisim topigni hahahaa
Duzgun konusurmusun senle ilgilenmiyorum topiginle yazisArkadasimm bi defolup gidermisinnn
Duzgun konusurmusun senle ilgilenmiyorum topiginle yazis
Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyomAsil sen duzgun konus gelmissin benim topigimde beni azarliosun dalga gecer gibi saygisizca yorum yaziosun sen kimsin ki banadiyome davraniosun senin varsa problemin git diyetisyene yoksa da gir bdv da yaz yorumlarini benim hormonlarim ve dietim seni hicmi hoc ilgilendirmezz bi dahada topigime ugramaaaaa
Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom
Yaa sen cok akillisin galiba ilk yorumlari oku bakalim troid icin ilac kullaniorum ben 4 senedir.ve kontrollerimi yaptiriyorum kendimi senden cok dusunuyorum tamam mi senin sacma fikirlerine ihtiyacim yok cik topigimden[/QUOTE][QUOayanyana, post: 36619610, member: 599037"]Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom
Ya kes yazma[/QUOTE]Yaa sen cok akillisin galiba ilk yorumlari oku bakalim troid icin ilac kullaniorum ben 4 senedir.ve kontrollerimi yaptiriyorum kendimi senden cok dusunuyorum tamam mi senin sacma fikirlerine ihtiyacim yok cik topigimden
Gunaydinnn cnmmm sorma kendini bisey zanneden insanlara da sinir olirum gercekte karsima gecse agzini acamiycak insanlar klavyede basinda teror estirio milleti asagilio
Amin bol yuruyuslu az kalorili bi gun olsun
güzel dileklerine canı gönülden katılıyorumGunaydinnn cnmmm sorma kendini bisey zanneden insanlara da sinir olirum gercekte karsima gecse agzini acamiycak insanlar klavyede basinda teror estirio milleti asagilio
Evet evliyim. Ben doğum kilolarımı verdim. Çocuktan önce çok zayıftım. Bende dediğini uzun zamandır araştırıyorum 10 kilodaha fazlam var o kiloyu da verdikten sonra düşünecem toplatma işini.
Terleme eşofmanını da hepsiburada.com dan aldım koşu bandıyla birlikte ikisi 350 TL gibi uygun bir rakama geldi Sweat marka çok faydasını gördüm. Linklerini aşağıda gönderiyorum cnm.
http://www.hepsiburada.com/liste/sw...tegoryId=373593&rcm=a.ap#7|42128|SPORALTIS804
http://www.hepsiburada.com/liste/al....aspx?productId=sporaltis804&categoryId=19249
Yavrum diyetisyen diye bisey var duydun mukafana gore diyet yapilmaz. Git kanina baksin vs.. Ona gore liste cikqrsin. Ne akillisiniz yaaa
Gunaydinnn cnmmm sorma kendini bisey zanneden insanlara da sinir olirum gercekte karsima gecse agzini acamiycak insanlar klavyede basinda teror estirio milleti asagilio
Galactusun eşofmanla koşu bandina baktin mi? Bug galactus cok iyi vermis.. Senin kullandigin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?