89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Asil sen duzgun konus gelmissin benim topigimde beni azarliosun dalga gecer gibi saygisizca yorum yaziosun sen kimsin ki bana boyle davraniosun senin varsa problemin git diyetisyene yoksa da gir bdv da yaz yorumlarini benim hormonlarim ve dietim seni hicmi hoc ilgilendirmezz bi dahada topigime ugramaaaaa
Duzgun konusurmusun senle ilgilenmiyorum topiginle yazis

Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom

[QUOayanyana, post: 36619610, member: 599037"]Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom[/QUOTE]
Yaa sen cok akillisin galiba ilk yorumlari oku bakalim troid icin ilac kullaniorum ben 4 senedir.ve kontrollerimi yaptiriyorum kendimi senden cok dusunuyorum tamam mi senin sacma fikirlerine ihtiyacim yok cik topigimden
Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom

[QUOayanyana, post: 36619610, member: 599037"]Ask olsun ya ne guzel muhabbet ediyoz ne var bunda bak sana ne dicem benim bi akrabamda guatr varmis ondan kilo alamiyormus.simdi bi guatr ilacina basladi 30 kilo verdi. Ondan diyom
Yaa sen cok akillisin galiba ilk yorumlari oku bakalim troid icin ilac kullaniorum ben 4 senedir.ve kontrollerimi yaptiriyorum kendimi senden cok dusunuyorum tamam mi senin sacma fikirlerine ihtiyacim yok cik topigimden[/QUOTE]
Ya kes yazma

Günaydın Eslemciğim
Bazıları bdv'de kendini tatmin edememiş gelmiş bizim günlükleri bdv'ye çevirmek istiyor
Boşver kk'nın bu türlerini bilmiyor musun?
Haydi bakalım, güzel bir pazartesi olsun

Gunaydinnn cnmmm sorma kendini bisey zanneden insanlara da sinir olirum gercekte karsima gecse agzini acamiycak insanlar klavyede basinda teror estirio milleti asagilio
Amin bol yuruyuslu az kalorili bi gun olsun

Ay co

cok sagol canim.. bant 40 lira hrdiye ceki veriyor.. esofmani da onunla almayi düşünüyorum..

Yavrum diyetisyen diye bisey var duydun mukafana gore diyet yapilmaz. Git kanina baksin vs.. Ona gore liste cikqrsin. Ne akillisiniz yaaa

Benim diyetisyenim kan tahlili yaptirmadi.. 3.5 ayda 11 kilo verdim cok sukur.. vardiyali calisiyordum.. her vardiyaya ayri liste verdi.. oruc icin ayri program yapti.. spor yaptirdi.. gayet yararli oldu..
Zararlı şeyleri futursuzca yemeye baslayinca geri dönüyor kilolar.. yemez ve sporu birakmazsan gelmiyor..

Gunaydinnn cnmmm sorma kendini bisey zanneden insanlara da sinir olirum gercekte karsima gecse agzini acamiycak insanlar klavyede basinda teror estirio milleti asagilio
Amin bol yuruyuslu az kalorili bi gun olsun

Galactusun eşofmanla koşu bandina baktin mi? Bugun kampanya var.. galactus cok iyi vermis.. Senin kullandigin neydi?

Eveeeettt gelelim bugun ki menu me
Sabah 1 kk peynir 2 dilim ekmek domates salatalik
Ogle. 6 kasik yesil mercimek 1 dilimden az ekmek cacik
Ara. 1 seftali
Aksam. 6 kasik etsiz zeytinyagli patlican 4-5 firinda elma dilim patates
Patatesi yemeseydim cok iyi olcakti ama canim cektii bu aksam yuruyisede cikamiycam dag gibi utu var yola cikmadan bunlari bitirmem lazim

Gunaydinnn kizlarrrr bu sabah tartidaa sok sok yasadimmm tammmm 86.2 olmusum coookk mutluyummmmm toplamda ikinci haftamin bitiminde 3.500 kilo vermis oldummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…