Oyyy maşşallah canımGunaydinnn kizlarrrr bu sabah tartidaa sok sok yasadimmm tammmm 86.2 olmusum coookk mutluyummmmm toplamda ikinci haftamin bitiminde 3.500 kilo vermis oldummmm
Ayyy bayılırım mıhlamaya, nasıl yapıyorsun sen? Ben tam tutturamıyorumBu sabah kendime odul verdimmm kizlar.. Birazcik mihlama yedimm ama azcik ekmek filan yemedimm sabah kahvaltidaa oglen yemegi saattimm geli aciktimmm yaa
Bu sabah kendime odul verdimmm kizlar.. Birazcik mihlama yedimm ama azcik ekmek filan yemedimm sabah kahvaltidaa oglen yemegi saattimm geli aciktimmm yaa
Aynen cnm ilk haftalar cabuk verilio sonra dusuo malesef ama olsun haftada 1 kiloda yeter verelimde almaktan iyidirtebrikler canım çok iyi.. ben de ilk başladığımda ilk 2 haftada 3.5 kilo vermiştim. sonra o düşüyor ama 2 haftada 2 kilo vermek en ideali..
Varyaa benim benimde gunlugum var hosgeldin cnmmm herzaman beklerimmmEnee bizim diğer kızında günlüğün varmıışş:) Bi uğrayalım bakalıımm :)
tabi kii gelirim aradaVaryaa benim benimde gunlugum var hosgeldin cnmmm herzaman beklerimmm
Beklerimm cnmmtabi kii gelirim arada
bravo sana bak insanlar hemen övgü yagdırıyor. merk etme eşinin yanına 85 gideceksin böyle devam edersen inşallah. ama kaçamak yapma ve öğün atlama. akşam yemegi yine yememişsin.
Çok geçmiş olsun tatlım. Allah Allah yaa ben de ishal oldum bugün sabahtan beri karnım ağrıyor, salgın mıdır nedir yaa?Slmm kizlsrrr ben bugün çok hsstayimm afedersiniz isal ve istifra oldum bsya ssrsti acile gittin iğne yaptilar SİMDİ Daha iyiyim inş dieti bozdum maalesef yemek yiyemdin yediğini de cikardimm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?