89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Bu sabah kendime odul verdimmm kizlar. . Birazcik mihlama yedimm ama azcik ekmek filan yemedimm sabah kahvaltidaa oglen yemegi saattimm geli aciktimmm yaa
Ayyy bayılırım mıhlamaya, nasıl yapıyorsun sen? Ben tam tutturamıyorum Gerçi ne kadar tereyağı koyarsan o kadar güzel oluyor

Benimde becerdigim soylenemez cunku tereyagini az koyuyorumm ama tafi benim hosuma gidio bikere hakikisini yapiyim dedimm cok agir geldi kimse yiyemedi
Ayy saol cnmm gram gram gidio kilolarimiz ins. Yarinda yollarda olucam yemek filan dayiyemem yanima badem alicam aciktikca yirim

Bu sabah kendime odul verdimmm kizlar. . Birazcik mihlama yedimm ama azcik ekmek filan yemedimm sabah kahvaltidaa oglen yemegi saattimm geli aciktimmm yaa

tebrikler canım çok iyi.. ben de ilk başladığımda ilk 2 haftada 3.5 kilo vermiştim. sonra o düşüyor ama 2 haftada 2 kilo vermek en ideali..

canlarim hepinizi cok ozlemisim kusura bakmayin annemlerdeki pc bozulmus bende tabletimi getirmemistim bugun teldn zorla grdim :)
dun aksam kina gecemiz wardi akrabalarimla hasret gderdim guzelce gyindim topuklularimida giydim her goren ne kadar zayiflamisin cok guzel olmussun dedi cok sewindirik oldum :):)

annemlerdeki tartida dun 87 ciktim bugunde 86.7 ciktim bu fazla tartio sanirim dieti dewam ettirmeye calisiorum dun cok cok az irmik helwapi yedim die aksam yemek yemedim saatlere cok dikkat edemesemde yediklerime dikkat ediorum ins kocamin yanina donene kadar 85 olurum

bravo sana bak insanlar hemen övgü yagdırıyor. merk etme eşinin yanına 85 gideceksin böyle devam edersen inşallah. ama kaçamak yapma ve öğün atlama. akşam yemegi yine yememişsin.

cnm kacamak yapmamaya dikkat ediorum ama dun yarimdan az dilim pasta yedim oda midemi bulandirdi yiyemdm bile aslinda adet zamanim da geldi su anda tatli die kriz gecirmem lazim ama hc canim istemio :):) bu benim icin cok iyi
bravo sana bak insanlar hemen övgü yagdırıyor. merk etme eşinin yanına 85 gideceksin böyle devam edersen inşallah. ama kaçamak yapma ve öğün atlama. akşam yemegi yine yememişsin.

Slmm kizlsrrr ben bugün çok hsstayimm afedersiniz isal ve istifra oldum bsya ssrsti acile gittin iğne yaptilar SİMDİ Daha iyiyim inş dieti bozdum maalesef yemek yiyemdin yediğini de cikardimm ((

Ay canım geçmiş olsun sağlık her şeyden önemli sıkma canını iyileşince devam edersin.

Slmm kizlsrrr ben bugün çok hsstayimm afedersiniz isal ve istifra oldum bsya ssrsti acile gittin iğne yaptilar SİMDİ Daha iyiyim inş dieti bozdum maalesef yemek yiyemdin yediğini de cikardimm ((
Çok geçmiş olsun tatlım. Allah Allah yaa ben de ishal oldum bugün sabahtan beri karnım ağrıyor, salgın mıdır nedir yaa?

kizlar kendinize dikkat edin salgin war acile gttigmde herkes ayni dertten gelmisti allaha sukur doktorun werdigi ilaclar iyi geldi eger cok kotulesirseniz hemen doktora gdin ihmal etmeyin isal cok berbat bisi insani elden ayaktan dusuruo walla gecmis olsun hepimize opuyorum hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…