89 kilodan 52 kiloya inmek şart.....

gag84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
32
9
40
Herkese selam....
Buradaki diyet öykülerini okudukça motivasyonum arttı ve bende kendi günlüğümü olusturmaya karar verdim.Umarim bu yolculuğumda bende bir kaç arkadaşım için motivasyon kaynağı olabilirim....
7 önce 2. bebegim dunyaya geldi.75 kg ile basladigim hamilelik yolculuğum 87 ile sona erdi.Dogumdan sonra eve gelip tartıldıgımda 81 kg a düşmüştüm...Tabiki üstüne alana kadar... :KK43: bir kaç diyet denemem oldu ancak sütümde azalma olunca bıraktım. Bebeğimi 6 ay boyunca anne sütü ile besleyebildim. ..Şuan kızım 7 aylık oldu.1 aydır hiç bir şekilde beni emmek istemiyor...O emmeyince sütümde azaldı tabi...Bu nedenle diyete baslamaya karar verdim.
Bu arada 7 ayda 81 den 89 a yükseldi kilom....Boyum 160 olunca bu kadar kiloyu taşımak çok zor.....Yorgunluk ve ayak ağrısı çekilmez durumda....Canım hiç birsey yapmak istemiyor.ilk hamileligimden önce 75 kg dan 56 kg düşmüştüm yani daha once bir başarmışlığım var.Bu defa yolum uzun....Ama vazgeçmek yok...
Diyetime dün yani 3 Ağustos 2015 pazartesi günü başladım. Sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıdım 89.1 kg çıktım. Hedefim 52 kg olmak...

03.08.2015

SABAH
3 küçük dilim kepekli ekmek
1 Domates
2 adet yarım yağlı karper peynir
1 fincan çay

ARA
1 fincan sütlü kahve

ÖĞLE
1 kase soğuk çorba
Salata

ARA
1 ceviz
Küçük bir dilim karpuz

AKŞAM
1 dilim süzme peynir
Domates,salatalık,yeşil biber
6 adet zeytin
Çay

04.08.2015

SABAH
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli,domatesli,yeşil biberli tost
Çay

ARA
3 kuru kayısı
1 türk kahvesi (şekerli :) )

ÖĞLE
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
1 dilim kepekli ekmek

ARA
1 fincan sütlü kahve

AKŞAM
Yarım levrek fileto buğulama
2 yeşil biber
1 dilim kepekli ekmek
2 küçük çatal barbunya

ARA
1 ceviz

Herkese Günaydın :)

SABAH
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık
2 ince dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
2 fincan çay

Yazma devam edeceğim. .
Benimle bu süreçte devam etmek isteyen arkdaşlarımı bekliyoruuum :KK66:

ARA
1 Türk kahvesi
Yarım şeftali

ÖĞLE
3 küçük tavuk baget
Marul salatası, yeşil nane
1 küçük kase yoğurtlu semizotu

Merhaba canim, menulerin guzel. Ben guzel sonuclar alacagina inaniyorum. Spor yapiyor musun? Evde leslie gibi aktiviteler mesela?

Herkese selam....
Buradaki diyet öykülerini okudukça motivasyonum arttı ve bende kendi günlüğümü olusturmaya karar verdim.Umarim bu yolculuğumda bende bir kaç arkadaşım için motivasyon kaynağı olabilirim....
7 önce 2. bebegim dunyaya geldi.75 kg ile basladigim hamilelik yolculuğum 87 ile sona erdi.Dogumdan sonra eve gelip tartıldıgımda 81 kg a düşmüştüm...Tabiki üstüne alana kadar... :KK43: bir kaç diyet denemem oldu ancak sütümde azalma olunca bıraktım. Bebeğimi 6 ay boyunca anne sütü ile besleyebildim. ..Şuan kızım 7 aylık oldu.1 aydır hiç bir şekilde beni emmek istemiyor...O emmeyince sütümde azaldı tabi...Bu nedenle diyete baslamaya karar verdim.
Bu arada 7 ayda 81 den 89 a yükseldi kilom....Boyum 160 olunca bu kadar kiloyu taşımak çok zor.....Yorgunluk ve ayak ağrısı çekilmez durumda....Canım hiç birsey yapmak istemiyor.ilk hamileligimden önce 75 kg dan 56 kg düşmüştüm yani daha once bir başarmışlığım var.Bu defa yolum uzun....Ama vazgeçmek yok...
Diyetime dün yani 3 Ağustos 2015 pazartesi günü başladım. Sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıdım 89.1 kg çıktım. Hedefim 52 kg olmak...

merhaba, hikayen benimkine çok benziyor, doğumdan 4-5 ay sonra diyete başladım ve 1 sene içerisinde, 84 kg. dan 63 kg.a indim, hala devam ediyorum tabi :)

spor yapmayı ihmal etme lütfen, başarılar dilerim..

Bende 74 kg hamilelige başladım 88 le dgm yaptım ve kızım 3 yaşında hiç diyet yapamıyorum kendiliğinden gitti şimdi yine 74 um boyum 1.63 ve 65 e inmek istiyorum ama iradem zayıf diyete basladi mi iştah artıyor bende ilk hamilelimde 72 le başlayıp 95 le son bulmuştu sirke ile 22 kg vermiştim şimdide yapsam mide dayanmaz herhalde biraz sorunlu ah bi sihirli degnegim olsaydı :KK12:

Bende 74 kg hamilelige başladım 88 le dgm yaptım ve kızım 3 yaşında hiç diyet yapamıyorum kendiliğinden gitti şimdi yine 74 um boyum 1.63 ve 65 e inmek istiyorum ama iradem zayıf diyete basladi mi iştah artıyor bende ilk hamilelimde 72 le başlayıp 95 le son bulmuştu sirke ile 22 kg vermiştim şimdide yapsam mide dayanmaz herhalde biraz sorunlu ah bi sihirli degnegim olsaydı :KK12:
sirke ile 22 kilo verdim derken ne yaptığınızı daha ayrıntılı yazabilimisiniz ve ne kadar sürede verdiğinizi:)

merhaba, hikayen benimkine çok benziyor, doğumdan 4-5 ay sonra diyete başladım ve 1 sene içerisinde, 84 kg. dan 63 kg.a indim, hala devam ediyorum tabi :)

spor yapmayı ihmal etme lütfen, başarılar dilerim..

Çok başarılı ...böyle hikayeleri duyunca motivasyonum daha da artıyor. Umarım bende başarabilirim. .. :)

Önemli olan senin karar vermen cnm ...O zamn başarılı oluyorsun.umarim istediğin kiloya kavusursun.Ben bu mutluluğu daha önce yaşadığım için bu durum beni motive ediyor...Emin ol pasta,börek, tatlılara hayır dedikçe daha mutlu olucaksın. ...

Çok yeni başladım o yüzden spor işin içinde değil malesef...evde eliptik bisikletim var onu yapmaya başlıcam inşallah :KK66:
Aa cok guzel. Hem de kac kilo olursan ol dizlere zarar vermeyen bir aktivite bisikletmiş canim.

ARA (15.00-17.00 arası )
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı

AKŞAM (18.30)
1 kibrit kutusu kadar b.peynir
Domates,salatalık, yeşil biber,dereotu,taze nane
2 dilim UNO kepekli ekmek

ARA (20.30-21.30)
1 orta boy salatalık
1 ceviz

Herkese selaaaam....

SABAH
1.5 dilim beyaz peynir
2 dilim kepekli ekmek
5 adet zeytin
Domates,yeşil biber,taze nane
Çay

ARA
1 şekerli türk kahvesi
Yarım Paket special K domatesli kraker

ÖĞLE
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata

ARA
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı

AKŞAM
6 yemek kaşığı az yağı bamya yemeği
Salata
1 dilim beyaz 1 dilim kepekli ekmek

ARA
1,5 ceviz
Çay

Herkese günaydııııııın :)
Herseyin başı düzenli beslenmek diyorlar ya çok doğru :KK66: aslında tartı sonucunu pazartesi yazacaktım ama bu mutlu haber hemen paylaşmak istedim. Diyete 3 Ağustos pazartesi 89.1 kg ile başladım. Veeeee bugun 86.8 kg gördüm :21::21::21:

Tabiki ilk hafta oldugu icin çabuk gidecektir.Ama bu kayıp beni çok mutlu etti....Yola devam durmak yokkkk.:rolleyes::rolleyes:

SABAH
5 zeytin
2 ince dilim beyaz peynir
Domates,salatalık, yeşil biber
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ARA
1 ceviz
2 kuru kayısı
1 küçük boy salatalık

ÖĞLE
2 yemek kaşığı yoğurtlu kabak tarator
1 kepçe çorba
Yarım dilim kepekli ekmek
Yağsız marul salatasi

ARA
1 ceviz
2 kuru kayısı
1 orta boy domates

Bugün iş çıkışı hafta sonunu geçirmek için istanbula yakın bir yere kaçtık. ...evden çıkmadan 18.15 gibi aksam yemeğimi yedim.

AKŞAM
1 su bardağı yoğurt (klasik su bardaklarından)
2 salatalık
Dereotu,taze nane
2 dilim kepekli ekmek
2 tane zeytin

Tabi buraya kadar çok iyiydi....Geleceğimiz yere ulsatıgımızda saat 20.30 du...geldiğimizde çoook acikmistim... bu nedenle çayın yanında yaptığım kaçamaklarım oldu.Bu kaçamakları da paylasayım istiyorum...

KAÇAMAKLAR
2 adet cips
2 adet peynirli cubuk kraker
2 tane yer fıstığı
1 adet Beypazarı kurusu
1 adet badem
5 adet leblebi
1 adet salatalık

:oops::oops::oops:

Selam günlük :)
Hafta sonumun yoğun ması nedeni ile yazamadım. Ancak daha önce yazdığım kaçamaklar haricinde pek öyle kaçamakta yapmadım :)
Gelelim bu güne ....1 haftayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. ..3 ağustosta 89.1 ile basladigim yolculuğum bu gün 86.4 ü gösteriyor. ...
2.7 gr vermişim bir haftada....Tabiki ilk haftalar olduğu için hızlı gidecek,sonrasında yavaslayacak...Ama olsun.her hafta 100 gr da versem pes etmek yok....daha önümde 1 yıl var.

X